MiauKot 2(58+1)-mamy dotację z UM na sterylki-licznik leci:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 21, 2012 16:22 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

Jusia_P pisze:TARAAAAAAAA... odgapiwszy od edyszki:
viewtopic.php?f=20&t=139372 zabaczymy co z tego wyjdzie bo ja nie umiem sprzedawać moich wytworów, mojej mamie to wychodzi :)

spotkałam dzisiaj znowu Valentino rano. zrobiło się ciut cieplej i wyglądał na szczęśliwszego. no i zauważyłam, że zaczepia starsze kobiety - jak szłam to widziałam jak trzy babki zaczepił, bryknął ja głową w nogi...

Kurcze, mnie tez zaczepia czyli ja już tez "starsza babka" ??? A taką jeszcze miałam nadzieję .....buuuuu...nie ma się co łudzić latka lecą ... :twisted:
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Wto lut 21, 2012 16:59 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

starsze, w sensie że babcie takie... może miał taką babcię swoją kiedyś...
mnie nie zaczepia bo ja zawsze s małym człowiekiem jestem a Jula mu się nie podoba... na mnie tylko patrzy i miałka...

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Wto lut 21, 2012 20:14 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

Dziewczyny, ja tylko zazdroszczę umiejętności... :oops:

Przykro mi z powodu nieadopcji Avatara :(

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro lut 22, 2012 18:00 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

na bazarku totalna ciszaaaa...

Jusia_P

Post » Śro lut 22, 2012 18:41 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

Ewciu może wrzuć bazarki na FB lub/i bloga, a nóż się ktoś skusi :ok:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw lut 23, 2012 11:26 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

dziewczyny, pamiętacie akcję z folkiem i poszukiwania angelo..? okazało się, że na zumbę ze mną chodzi kobieta, która mieszka w kamienicy, w której folk i angelo mieszkali.
podpytałam się jej o sąsiadów z samej góry ale nie umiałam sobie przypomnieć jak ten człowiek się nazywał. no więc ona mówi, że na górze mieszkało małżeństwo ale wynieśli się do anglii. a obok nich mieszka jakiś grzegorz (30kilka lat) z żoną, i oni właśnie mieli kiedyś koty (ale nie pamięta jakie kolory) i mówi, że kiedyś mu podobno uciekły. jeśli to by był ten grzegorz to oni tam dalej mieszkają...
to tak w ramach informacji bo nie sądzę, żeby był sens się z nimi o coś wykłócać...

aassiiaa pisze:Ewciu może wrzuć bazarki na FB lub/i bloga, a nóż się ktoś skusi :ok:

można też zrobić tak, żeby powstawiać linki do bazarków do podpisów, wtedy jest też szansa, że jeśli się pisze w innych wątkach to ktoś zauważy...

Jusia_P

Post » Czw lut 23, 2012 12:58 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

Jusia, chodzisz tez na zumbę do Agory?
Może jakieś znaki szczególne, żebym Cię rozpoznała :mrgreen:
Byłaś wczoraj ?
Obrazek

Hipcia

Post » Czw lut 23, 2012 13:09 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

Hipcia pisze:Jusia, chodzisz tez na zumbę do Agory?
Może jakieś znaki szczególne, żebym Cię rozpoznała :mrgreen:
Byłaś wczoraj ?

of kors, że byłam :) of kors, że w pierwszym rzędzie :)
ja to ta, która zawsze dogaduje :)
oooo, i jak były koniki to robiłam razem z anitą... i potem bora bora też...
a ty to która..??? :twisted:

Jusia_P

Post » Czw lut 23, 2012 13:38 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

Wiedziałam !!!!! Jakoś tak mi pasowałaś :ryk:
Jeszcze brałam pod uwagę tę z cyckami w kwiatkach :mrgreen:
Ja się nie specjalnie rzucam w oczy. Może tym, że jestem chyba największa wzdłuż i w szerz. Mam 180 wzrostu. I czarną perukę na łysej pale. Zwykle w środku pod oknem. 8)
No popatrz, mogłam sobie breloczek, bez dodatkowych kosztów, odebrać na zajęciach ...buuuuu...zawaliłam sprawę :D
Obrazek

Hipcia

Post » Czw lut 23, 2012 16:06 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

tą z cyckami w kwiatkach..? no wiesz co..? ja bym za małych kwiatków nie założyła :P
ej to zaczep mnie w następną środę :) bo po żebym cię po peruce na łysej pale rozpoznała to być musiała ją zdjąć :P
ale na serio, to tam tyle ludzi jest, że trudno kogoś znaleźć tak z opisu... chyba, że w pierwszym rzędzie :P
a w poniedziałki i wtorki też chodzisz..? ja czasami w poniedziałki...

koniec nie-na-tematowania :)

Jusia_P

Post » Nie lut 26, 2012 23:16 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

Jusiu, koty od Ady były u dwóch braci. Jak szukałyśmy Angelo to jeszcze tam mieszkali.
Valenitino jak mi doniesiono, jest już w swoim domku w Chorzowie.
Dziś miałam miłą niespodziankę. W miejscu karmienia widziałam Pomyłeczkę. Ostatni raz widziałam ją późną jesienią. Zostawiałam pod schodami jedzonko, bo częściowo znikało, ale były dni gdy nic nie było zjedzone. Ludzie którzy tam mieszkają też przestali widywać koty. Jednak ja uparcie zostawiałam tam karmę. Przez ostatni tydzień widziałam jak wyjadał tam jakiś czarny kot z białą mordką. Wszystko zaczęło znikać. Zaczęłam się obawiać, że powtórzy się sytuacja i znowu jakaś kotka okoci się w tej piwnicy bez wyjścia. Dziś przechodząc ta bramą zobaczyłam jak Pomyłka wcina jedzonko :D .
Na podwórku garaży hotelu widziałam dziś biało rudą kotkę, która ukazała mi się jesienią raz jedyny i potem już jej tam nie było. Widać wiosna idzie i koty zaczynają wychodzić ze swoich miejscówek. Trzeba się szykować do łapanek, bo znowu mi się jakieś towarzystwo rozmnoży :roll:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pon lut 27, 2012 8:50 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

Jusia,Hipcia ja też chce 8)
W czwratek mam wizyte kontrolną i może lekarka w końcu się zgodzi na jakieś mały wisiłek fizyczny :roll: Chociaż dla mnie to będzie chyba raczej duży :oops:

Tak jak Basia napisała Folk i ANgelo mieszkali z bracmi, ale w miedzy czasie wszystko mogło się zdarzyć. W każdym bądź razie imie się zgadza Grzegorz W. Nadzieje, że znajdzie się Angelo dawno straciłam :(
Folk natomiast ma się dobrze. Brzuch mu rośnie i ogólnie jest bardzo towarzyski :)

Z dobrych wieści to to, że wczoraj do domu pojechał Olivier :ok:
Zamieszka w Katowicach z fajnymi dziewczynami Wiktorią i Eweliną a do towarzystwa będzie miał młodszą koleżankę :) Przed adopcją byłam z Olivierem u weta na przeglądzie i okazało się, że z tej chudziny zrobił się całkiem spory kot, bo aż 4,6 kg 8)

a to wszystko dzięki ogłoszeniom, które zamieściła catangel :1luvu:
Bardzo dziękujemy :piwa:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon lut 27, 2012 9:08 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

Adria pisze:Z dobrych wieści to to, że wczoraj do domu pojechał Olivier :ok:
Zamieszka w Katowicach z fajnymi dziewczynami Wiktorią i Eweliną a do towarzystwa będzie miał młodszą koleżankę :) Przed adopcją byłam z Olivierem u weta na przeglądzie i okazało się, że z tej chudziny zrobił się całkiem spory kot, bo aż 4,6 kg 8)

a to wszystko dzięki ogłoszeniom, które zamieściła catangel :1luvu:
Bardzo dziękujemy :piwa:

Cudownie :dance2: Olivier w domku :dance:

Dzięki ogłoszeniom i ich sponsorom - DZIĘKUJEMY :1luvu:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon lut 27, 2012 9:57 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

Adria pisze:Jusia,Hipcia ja też chce 8)
W czwratek mam wizyte kontrolną i może lekarka w końcu się zgodzi na jakieś mały wisiłek fizyczny :roll: Chociaż dla mnie to będzie chyba raczej duży :oops:

ada, zumba to raczej dość spory wysiłek. ja chodzę od kwietnia i dalej się pocę jak prosiak, co jakiś czas mnie kolka łapie, wszyscy tam sapią i dyszą... ale za to jak mi potem dobrze i błogo :)

może jeden z braci się wyniósł gdzieś a drugi się ożenił. z tego co ta laska mówiła, to grzegorz mieszka tam od dawna. mogę się spytać czy ma brata tak żeby wiedzieć. ona sam potwierdziła, że koty tam mieli.

no i gratulacje dla valentino i oliviera :) zastanawiałam się już, czemu valentino nie widziałam od połowy zeszłego tygodnia na dworcowej :)

a na handmadowym bazarku dalej nic się nie dzieje...

Jusia_P

Post » Pon lut 27, 2012 10:01 Re: MiauKot 2(58+1)-2. urodziny

Adria, żyjesz !!!
Ja przez Ciebie siwych włosów dostałam.
Daj w jakikolwiek sposób znac co Ci tam powiedzieli.
A co do zumby to nie jestem pewna czy nie za wcześnie dla Ciebie, bo to nie jest mały wysiłek. Jusia może potwierdzić, że to jest coś w sam raz dla masochistów.Po treningu nie mogę kości pozbierać.
Obrazek

Hipcia

[poprzednia][następna]