Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 26, 2012 21:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kamari pisze:Czy na jakieś zdjęcia MOJEGO Punia można liczyć, czy trzeba posiłkować się starymi (acz pięknymi :D )

Marysiu, oczywiście nowe zdjęcia MOJEGO Punia będą, pożyczyłam aparat, ale jutro odbieram i natentychmiast obfocę ulubieńca :ok: . Natomiast nie wiem, czy to jest ważne, ale uprzejmie donoszę, że Puś sie chyba swojego cichego fanclubu na forum dorabia :mrgreen: .

Chyba cię wyzwę na pojedynek albo inne niesnaski :twisted:
Puniek mój i już :twisted: zarezerwowałam sobie już dawno :evil:
To, że Puś ma swój fanklub jest dla mnie oczywiste. Ale będę się bić do ostatniej kropli krwi za pięknego kawalera :ok:

Małgoś, jak tak wiosna? ciepło macie?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie lut 26, 2012 21:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Zaznaczam wątek, brakowało mi takiego 8)

A jeśli mozna przy okazji, jest prośba o kliknięcie, które przynieść może karmę kotom ze Szczytna https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=4918 , dziś koniec klikania, a wygrana zależy od dosłownie kilkunastu glosów... Nie trzeba rejestrować się, ani wpisywać kodów.
Ostatnio edytowano Nie lut 26, 2012 21:10 przez taizu, łącznie edytowano 1 raz
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie lut 26, 2012 21:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

liszyca pisze:<sik>
fajnie, że jest wątek i dzięki za jeden z postów powyżej.

Witam serdecznie cioteczkę Anusię :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie lut 26, 2012 21:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

klikniete :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie lut 26, 2012 21:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

taizu pisze:Zaznaczam wątek, brakowało mi takiego 8)

[size=150]A jeśli mozna przy okazji, jest prośba o kliknięcie, które przynieść może karmę kotom ze Szczytna https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=4918 , dziś koniec klikania, a wygrana zależy od dosłownie kilkunastu glosów... Nie trzeba rejestrować się, ani wpisywać kodów.

I ciocię Taizu witamy, dawno nie widzianą :D .
Klikam zatem :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie lut 26, 2012 21:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:

A jeśli mozna przy okazji, jest prośba o kliknięcie, które przynieść może karmę kotom ze Szczytna https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=4918 , dziś koniec klikania, a wygrana zależy od dosłownie kilkunastu glosów... Nie trzeba rejestrować się, ani wpisywać kodów.

Niewidzianą, bo wątasa nie bylo do ogladania mnie :mrgreen:
Dziękuję za kliki :1luvu:

taizu

Post » Nie lut 26, 2012 21:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:

[size=150]A jeśli mozna przy okazji, jest prośba o kliknięcie, które przynieść może karmę kotom ze Szczytna https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=4918 , dziś koniec klikania, a wygrana zależy od dosłownie kilkunastu glosów... Nie trzeba rejestrować się, ani wpisywać kodów.

jak to trzeba klikać? bo mnie pokazuje tylko jedno zdjęcie?

/
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie lut 26, 2012 21:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:
vip0 pisze:
kamari pisze:Czy na jakieś zdjęcia MOJEGO Punia można liczyć, czy trzeba posiłkować się starymi (acz pięknymi :D )

Marysiu, oczywiście nowe zdjęcia MOJEGO Punia będą, pożyczyłam aparat, ale jutro odbieram i natentychmiast obfocę ulubieńca :ok: . Natomiast nie wiem, czy to jest ważne, ale uprzejmie donoszę, że Puś sie chyba swojego cichego fanclubu na forum dorabia :mrgreen: .

Chyba cię wyzwę na pojedynek albo inne niesnaski :twisted:
Puniek mój i już :twisted: zarezerwowałam sobie już dawno :evil:
To, że Puś ma swój fanklub jest dla mnie oczywiste. Ale będę się bić do ostatniej kropli krwi za pięknego kawalera :ok:

Małgoś, jak tak wiosna? ciepło macie?

Mario, bo podejmie sie kroki :evil: !

Ciepło mamy, temperatury ostatnio dodatnie, w domu ciepło i miło...dzięki Wam nie była taka zła ta zima :1luvu: .
Chociaż dziś pogoda do kitu, troche słoneczka niby było, ale i śnieg padał, i trochę zimniej.
Ale prognozy nie są złe :ok: .

vip

Post » Nie lut 26, 2012 21:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:
vip0 pisze:

jak to trzeba klikać? bo mnie pokazuje tylko jedno zdjęcie?

Tam jest klawisz "zagłosuj", na niego się klika. Jak się chce obejrzeć wszystkie zdjecia, to wchodzi się na Konkurs Fotograficzny, a dalej na Galerię zdjęć. Ale zdjęć jest duuużo, trzeba do oglądania zaopatrzyć się w popcorn
Ostatnio edytowano Nie lut 26, 2012 21:25 przez taizu, łącznie edytowano 2 razy

taizu

Post » Nie lut 26, 2012 21:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Zobaczysz, doczekasz się :twisted: Przyjadę i odbiorę ci Punia :mrgreen:
Co to ja mam, ledwie jednego rudego wypłosza z Częstochowy?
Ja lubię mieć tego dużo. I żeby wszystkie były piękne i grube :ok:
Chudych nie przyjmujeny :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie lut 26, 2012 21:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

matko, na chwilę was zostawić to produkujecie strony na akord....

kamari pisze:Zobaczysz, doczekasz się :twisted: Przyjadę i odbiorę ci Punia :mrgreen:

hm... może ja tego Punia następnym razem gwizdnę z podwórka.....
no bo jak się macie bić do ostatniej krwi.... to może lepiej ja go zabiorę...
niepotrzebne te rozlewy krwi :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie lut 26, 2012 21:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

W końcu się dowlekłam, ale dopiero na 3 stronę 8O 8O
serdecznie pozdrawiam :1luvu: :1luvu:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Nie lut 26, 2012 22:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

gertaaa pisze:W końcu się dowlekłam, ale dopiero na 3 stronę 8O 8O
serdecznie pozdrawiam :1luvu: :1luvu:

Witamy serdecznie :D !
Lepiej późno niż później :D .

vip

Post » Nie lut 26, 2012 22:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

A jeszcze w sprawie Punia....może byście tak ochoczo nie dzieliły futerka na Puniu, ciocie drogie? :twisted:
Najpierw faceta by trzeba o zdanie zapytać, nie?
On też ma tu coś do powiedzenia.

vip

Post » Nie lut 26, 2012 22:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:A jeszcze w sprawie Punia....może byście tak ochoczo nie dzieliły futerka na Puniu, ciocie drogie? :twisted:
Najpierw faceta by trzeba o zdanie zapytać, nie?
On też ma tu coś do powiedzenia.

phi...... ostatnio tak mnie buziakował to chyba znaczy ze mu się podobam ;)
no bo że on mnie to chyba nikt nie ma watpliwości ;)

spokojnej nocy wszystkim :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

[poprzednia][następna]