WAW-Felissimo potrzebne. Może ktoś ma?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 26, 2012 19:12 WAW-Felissimo potrzebne. Może ktoś ma?

Lizak ma krwiomocz. Po 11-dniowym przeleczeniu Synuloxem jest ciut lepiej, ale nadal marnie. Wyniki z 16.02.2012 : http://imageshack.us/photo/my-images/53 ... mocz1.jpg/ , z dzisiaj: http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... izak2.jpg/ .
Ciut mniej erytrocytów, bo policzalne i białka (ale to sprzężenie zwrotne), odczyn już kwaśny. W pierwszej próbce sama widziałam piasek w próbce, ale kryształy nie wyszły :roll: . We wtorek idziemy na USG pęcherza, nadal podaję antybiotyk, ale przydałoby się Felissimo. Nigdzie nie ma. Moja wetka już od dawna nie widziała. Może ktoś ma, może niepotrzebne? Albo jakiś inny preparat z glukazaminą na wzmocnienie ścian pęcherza. Dobry jest też Furinaid.
Chętnie odkupię. Bardzo proszę.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lut 27, 2012 9:40 Re: WAW-Felissimo potrzebne. Może ktoś ma?

Podniosę...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon lut 27, 2012 10:25 Re: WAW-Felissimo potrzebne. Może ktoś ma?

ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pon lut 27, 2012 11:10 Re: WAW-Felissimo potrzebne. Może ktoś ma?

Łomatko :( Strasznie drogo. Jutro moja wetka spróbuje mi sprzedać taniej.

Marcelibu