Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 26, 2012 16:59 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Ey a co Ci się staneło Badylku,że Ci sie wróciło?mmmrrraaauuu

Myszka martwiąca sie o kumpla

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lut 26, 2012 20:16 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Ach tak troszkę mi się cofnęło :oops:
Zdarza mi się :oops:
Nie wiemy czemu ... może sierść mi zaszkodziła ;)
Badylek zawstydzony
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie lut 26, 2012 21:04 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Obrazek

Czarny niedotykalski pozwala mi się leciutko smyrać po nosku :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Nie lut 26, 2012 22:13 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Mroczek, ja też się daję trochę po nosku :oops:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lut 27, 2012 10:16 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:
MaryLux pisze:Miaudoberek :) Naszą Dużą coś naszło na sprzątanie. Na szczęście już jej chyba przeszło
I + K

Moja odkurzała! :strach:
Nie lubię odkurzania :( Uciekając zrobiłem susa przez Mroczka, i jeszcze Duża się ze mnie śmiała
Kuleczko, jak się miewasz?
Badylek :oops:

Ano, jakoś tam żyję, ale co to za życie, błeeeee. I jeszcze Duża wypomina, że niby za dużo obie z małą sikamy...
QQ
PS Dużej się odniechciało sprzątania zanim złapała za odkurzacz...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lut 27, 2012 10:19 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Miaudobry!
Troszkę w nocy nabroiłem :oops: Zwymiotowałem na kocyk Czarnego :oops:
Badylek witający się, acz lekko zawstydzony

Badylku, to nie Twoja wina, tylko Dużej. Przecież byś nie zwymiotował, gdybyś dostał WŁAŚCIWE jedzenie!
Inka

MaryLux

Post » Pon lut 27, 2012 11:42 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Dziękuję, Ineczko, za wsparcie!
Kuleczko, powiedz Dużej, żeby wam i waszym sprawom toaletowym dała święty spokój!
W tych domach niby nam tak dobrze, ale zero prywatności! Moja mi kiedyś jakieś patyki podtykała pod tyłek
(Duża: tyktyk :lol: ), kiedy sikałem!
W dodatku budziłem dzisiaj Dużą od 8 rano, a ona wstała o 10 i narzeka, że zaspała!
Badylek oburzony bardzo!

Natomiast Mroczek uważa moje mieszkanie za plac zabaw, i nieustannie się bawi 8O
Np teraz, w czasie kiedy każdy porządny, dorosły kot śpi :lol:
Jest przy tym przekomiczny, ale zaczynam się zastanawiać nad tym "poszukiwanym spokojnym domem" dla niego :lol:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pon lut 27, 2012 11:51 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Dziękuję, Ineczko, za wsparcie!
Kuleczko, powiedz Dużej, żeby wam i waszym sprawom toaletowym dała święty spokój!
W tych domach niby nam tak dobrze, ale zero prywatności! Moja mi kiedyś jakieś patyki podtykała pod tyłek
(Duża: tyktyk :lol: ), kiedy sikałem!
W dodatku budziłem dzisiaj Dużą od 8 rano, a ona wstała o 10 i narzeka, że zaspała!
Badylek oburzony bardzo!

Natomiast Mroczek uważa moje mieszkanie za plac zabaw, i nieustannie się bawi 8O
Np teraz, w czasie kiedy każdy porządny, dorosły kot śpi :lol:
Jest przy tym przekomiczny, ale zaczynam się zastanawiać nad tym "poszukiwanym spokojnym domem" dla niego :lol:

To niech Duża ma pretensje do samej siebie, a od kota niech się odpimpusiuje!

MaryLux

Post » Pon lut 27, 2012 13:11 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Mroczek odreagowuje stracone dzieciństwo?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon lut 27, 2012 13:22 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

jaaana pisze:Mroczek odreagowuje stracone dzieciństwo?

Może :lol:

Ostatnimi dniami pod wieczór normą jest widok: biegnący Badyl, za nim kulka- zabawka , a za nimi Mroczek pełnym pędem :wink:
Mroczek uwielbia myszki, kuleczki, drapaki, gumki do włosów... Waciki do uszu ostatnio ;)
Niestety nie chce się ze mną bawić, czasem pobawi się wędką - o ile nie widzi, że to ja ją trzymam...
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pon lut 27, 2012 16:44 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Obrazek

Przed chwilą!
Nigdy jeszcze ich tak nie widziałam, razem na tej kanapie:)
Chwilę później Mroczek zaczął myć pyś Badylkowi, nagrałam troszkę.

Jestem wzruszona :oops:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pon lut 27, 2012 18:59 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Ja też się wzruszyłam :D
A niedawno pisałaś, że chciałabyś coś takiego zobaczyć :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon lut 27, 2012 19:11 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Jacy śliczni i zgodni :D
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lut 27, 2012 19:18 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

O tutaj, tutaj widać: http://youtu.be/dGEoikqPuFM :D

Jaaana, czytałam dzisiaj jeszcze raz dawny wątek Uszatkowo - Mroczkowy i się zastanawiam co robię nie tak przy Mroczastym...
Może masz jakieś rady z tamtych prehistorycznych czasów ;)?
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Pon lut 27, 2012 19:22 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Podobno tak się wyraża "podległość" - że się komuś myje łepek i uszy :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]