Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:bozena640 pisze:ula-misia pisze:bozena640 pisze:ula-misia pisze:a może ktoś z jej znajomych lub rodziny ma zapasowy klucz-byłoby szybciej
w końcu cały pion ludzi zmusza do określonego zachowania, powinna spiąć się i coś zaradzić a nie dopiero w poniedziałek, może to również być wieczór lub noc
Nikt inny nie ma kluczybo jak pani twierdzi w mieszkaniu ma cenne rzeczy
![]()
Mam zapas wody i jakoś do poniedziałku dam radętylko niech przestanie kapać
tylko mogę trzymać za to kciuki![]()
![]()
![]()
ja bym kobitkę postraszyła,że wywalamy drzwi. ciekawe jaka byłaby szybka w powrocie
pocieszam się myślą że jej cenne rzeczy nasiąkają wodąwiem że tak nie powinnam nawet myśleć ale kobieta mnie wyjatkowo wkurzyła
szkoda,że nie pomyślała,że lokatorzy też mają cenne rzeczy w mieszkaniu
Myszolandia pisze:Karolek(ona) pisze: ino balkonu mi żal bo fajny takie wbudowany, nie wystający, łątwo osiatkować i nikt ci nie ogląda z każdej strony
już chyba wiem jaki ten balkon,marzył mi się taki,u nas w Łodzi kilka takich jest.Jak zobaczyłam te balkony już miałam wizję co z nimi zrobię,wstawiłabym sobie okna jak ludzie tak porobili i w tę wnękę wstawiłabym kwiaty w jednym kącie ,w drugim Misia by miała swój jakiś kącik za dnia i ile cieplej w chałupie by było
Ale o balkonie z kuchni to pierwszy raz czytam,fajnie chyba tak mieć,tnz Bożenko ,asz tylko z kuchni wyjście? czy z pokoju też ? i ten cały balkon po długości?ula-misia pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Będziemy później bo sąsiadka znowu mi zalewa mieszkanie
ożesz
o kurka wodna
Ooooo![]()
![]()
ula-misia pisze:a może ktoś z jej znajomych lub rodziny ma zapasowy klucz-byłoby szybciej
w końcu cały pion ludzi zmusza do określonego zachowania, powinna spiąć się i coś zaradzić a nie dopiero w poniedziałek, może to również być wieczór lub noc
ja to bym na jej miejscu mając świadomość,ze już raz Bozenkę zalała po prostu zostawiła klucze Bozence,Bożenka by zakręciła zawór cały wody i nie trza by było zakręcać w całym pionie
buziaki w Ukochane Pysiaki![]()
![]()
Caragh pisze:bozena640 pisze:Będziemy później bo sąsiadka znowu mi zalewa mieszkanie
![]()
![]()
Ciociu, buziaczki przesyłam![]()
![]()
![]()
Kitek
ninakiler pisze:Niezla sąsiadka... trzeba przyznac... :/
Ja tam jak wyjezdzam to zawsze ktos ma klucz do mieszkania i ciul z cennymi rzeczamiChociaz najcenniejsze w tym momencie w moim mieszkaniu są koty i telewizor hahaha
![]()
Ale tak na powaznie to chyba bym ją udusila...
Danusia pisze:Hej Gromadziu slodka![]()
![]()
![]()
Jak nocka minęla? kapało dalej?
bozena640 pisze:Danusia pisze:Hej Gromadziu slodka![]()
![]()
![]()
Witaj Ciociu z ogonkami![]()
![]()
![]()
![]()
Kapie ciąglea kapie na parapet na którym zawsze śpią koty
puszatek pisze:witaj Ciociu z gromatką![]()
Figusia
wystarczy jedna nieodpowiedzialna kobieta aby utrudnić życie wielu osobom
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:Hej Gromadziu slodka![]()
![]()
![]()
Witaj Ciociu z ogonkami![]()
![]()
![]()
![]()
Kapie ciąglea kapie na parapet na którym zawsze śpią koty
biedna Gromadzia![]()
![]()
![]()
One tego nie rozumieją
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 157 gości