Caragh pisze:Na szczescie psiaki maja duży pokoj, wiec miejsca pelnoBrykaly jak oszalałe, teraz sobie odpoczywaja
Diament, hehe, tak go jeszcze nikt nie nazwał
A to co innego , jak duży pokój to niech szaleją

Ano widzisz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Na szczescie psiaki maja duży pokoj, wiec miejsca pelnoBrykaly jak oszalałe, teraz sobie odpoczywaja
Diament, hehe, tak go jeszcze nikt nie nazwał
phantasmagori pisze:Justynka mój Tż pyta czy nie masz jakiego zwierzaka do LicheniaBo wiesz... Piekary, Częstochowa to i Licheń można... Byle byśmy w Lourdes nie wylądowali
Caragh cudny kocioUwielbiam czarnuszki (mam czarną panienkę)
phantasmagori pisze:Caragh cudny kocioUwielbiam czarnuszki (mam czarną panienkę)
izydorka pisze:Kociara82 ciuchy są tylko jako ciuchy, ona nie oferuje zrobienia bazarku, tylko rzeczy.
Caragh pisze:Diament, hehe, tak go jeszcze nikt nie nazwał
phantasmagori pisze:Co się śmiejecie![]()
Mój Tż ostatnio co tydzień Rzym okupuje, więc jakby się przypadkiem sam Benedykt XVI na wątek zaplątał to nie ma sprawy![]()
![]()
Burza u mnie
phantasmagori pisze:Co się śmiejecie![]()
Mój Tż ostatnio co tydzień Rzym okupuje, więc jakby się przypadkiem sam Benedykt XVI na wątek zaplątał to nie ma sprawy![]()
![]()
Burza u mnie
Kociara82 pisze:ok, tylko mi przypomnijcie w czwartek jeszcze, moze byc wielkimi literami, bo ja zakrecona jestem
Ciesze sie, ze bedzie mial swoj domek.
phantasmagori pisze:Kociara podejdziesz w piątek z Teodorkiem na dworzec w Tychach?
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką rozmawiałam z panią która miała brać Teodorka , ale powstał problem bo nie wiadomo czy na 100% będzie transport pociągiem no i wyrazie czego miała Pchanti nas zawieźć i to jest problem bo Pani by nas do domu nie wpuściła i powiedziała że będzie sobie szukać innego kota ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 67 gości