Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izydorka pisze:koleżanka planuje porzadek w swojej szafie z ciuchami w przyszłym miesiącu. Czy kogoś interesują ewentualne ubrania na bazarek? Może je przygotować, pomierzyć, ale wystawiać musiałby ktoś.
izydorka pisze:koleżanka planuje porzadek w swojej szafie z ciuchami w przyszłym miesiącu. Czy kogoś interesują ewentualne ubrania na bazarek? Może je przygotować, pomierzyć, ale wystawiać musiałby ktoś.
Justa&Zwierzaki pisze:Rozmawiałam z dziewczyną która by mogła zawieźć Teodorka pociągiem do Częstochowy , tylko jest jeden mały problem , bo musiał by dojechać w piątek na dworzec w Tychach a wyjazd do Częstochowy o 16.30 a mnie wtedy nie ma w domu ...
Kociara mogłabyś być u mnie być o godzienie 14.30 po Teodorka ? Sprawa pilna !
Kociara82 pisze:izydorka pisze:koleżanka planuje porzadek w swojej szafie z ciuchami w przyszłym miesiącu. Czy kogoś interesują ewentualne ubrania na bazarek? Może je przygotować, pomierzyć, ale wystawiać musiałby ktoś.
a potrafisz choc wyslac je na maila?
Ciuchy jak i bizuteria sztuczna z tego co obserwuje to dosc czesty towar pojawiajacy sie na KB i dosc chodliwy
Jesli mozesz to przeslij mi na pw zdjecia ubran, opisy (wazne tez z jakiego materialu i rozmiar z metki oprocz wymiarow), zapytaj kolezanke, czy ma propozycje co do cen i mozemy dzialac.
Podam ci maila na pw
phantasmagori pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Rozmawiałam z dziewczyną która by mogła zawieźć Teodorka pociągiem do Częstochowy , tylko jest jeden mały problem , bo musiał by dojechać w piątek na dworzec w Tychach a wyjazd do Częstochowy o 16.30 a mnie wtedy nie ma w domu ...
Kociara mogłabyś być u mnie być o godzienie 14.30 po Teodorka ? Sprawa pilna !
Justynka jak ten pomysł nie wypali to w przyszłą niedzielę zawieziemy Cię z Tofim za Piekary i dalej śmigniemy z Teodorem na Częstochowę.
Dobrze by było abyś jednak Kociara znalazła chwilę na dowiezienie Teodora na dworzec. Wyprawa do Częstochowy z postojem w Piekarach to jednak parę godzin, a Justyna nie może na długo zostawić zwierzaków samych.
No i jak by tak nie daj Boże mój Tż znowu utknął za granicą (mało prawdopodobne tak dwa weekendy jeden po drugim, ale jednak możliwe) to była by już klapa.
Justa&Zwierzaki pisze:Bry kochana Caragh![]()
A jak tam troje futerka sie miewają
Caragh pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Bry kochana Caragh![]()
A jak tam troje futerka sie miewają
Dobrze, dobrzePsiaki się właśnie bawić skończyły, a kot śpi
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, HerbertPrade, puszatek i 137 gości