TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 25, 2012 18:26 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

koleżanka planuje porzadek w swojej szafie z ciuchami w przyszłym miesiącu. Czy kogoś interesują ewentualne ubrania na bazarek? Może je przygotować, pomierzyć, ale wystawiać musiałby ktoś.

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob lut 25, 2012 18:52 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

izydorka pisze:koleżanka planuje porzadek w swojej szafie z ciuchami w przyszłym miesiącu. Czy kogoś interesują ewentualne ubrania na bazarek? Może je przygotować, pomierzyć, ale wystawiać musiałby ktoś.

Bardzo , bardzo dziękuje :1luvu: Tylko czy mógłby ktoś teraz ten bazarek zrobić bo ja nie dam sobie z tym rady :oops: :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lut 25, 2012 18:57 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Rozmawiałam z dziewczyną która by mogła zawieźć Teodorka pociągiem do Częstochowy , tylko jest jeden mały problem , bo musiał by dojechać w piątek na dworzec w Tychach a wyjazd do Częstochowy o 16.30 a mnie wtedy nie ma w domu ...
Kociara mogłabyś być u mnie być o godzienie 14.30 po Teodorka ? Sprawa pilna !
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 25, 2012 21:22 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

izydorka pisze:koleżanka planuje porzadek w swojej szafie z ciuchami w przyszłym miesiącu. Czy kogoś interesują ewentualne ubrania na bazarek? Może je przygotować, pomierzyć, ale wystawiać musiałby ktoś.

a potrafisz choc wyslac je na maila?
Ciuchy jak i bizuteria sztuczna z tego co obserwuje to dosc czesty towar pojawiajacy sie na KB i dosc chodliwy :)
Jesli mozesz to przeslij mi na pw zdjecia ubran, opisy (wazne tez z jakiego materialu i rozmiar z metki oprocz wymiarow), zapytaj kolezanke, czy ma propozycje co do cen i mozemy dzialac.
Podam ci maila na pw :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lut 25, 2012 21:30 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Bry wieczór Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob lut 25, 2012 21:53 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Rozmawiałam z dziewczyną która by mogła zawieźć Teodorka pociągiem do Częstochowy , tylko jest jeden mały problem , bo musiał by dojechać w piątek na dworzec w Tychach a wyjazd do Częstochowy o 16.30 a mnie wtedy nie ma w domu ...

Justynka jak ten pomysł nie wypali to w przyszłą niedzielę zawieziemy Cię z Tofim za Piekary i dalej śmigniemy z Teodorem na Częstochowę.
Dobrze by było abyś jednak Kociara znalazła chwilę na dowiezienie Teodora na dworzec. Wyprawa do Częstochowy z postojem w Piekarach to jednak parę godzin, a Justyna nie może na długo zostawić zwierzaków samych.
No i jak by tak nie daj Boże mój Tż znowu utknął za granicą (mało prawdopodobne tak dwa weekendy jeden po drugim, ale jednak możliwe) to była by już klapa.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob lut 25, 2012 21:56 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 ciuchy są tylko jako ciuchy, ona nie oferuje zrobienia bazarku, tylko rzeczy.

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob lut 25, 2012 22:39 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:

a potrafisz choc wyslac je na maila?
Ciuchy jak i bizuteria sztuczna z tego co obserwuje to dosc czesty towar pojawiajacy sie na KB i dosc chodliwy :)
Jesli mozesz to przeslij mi na pw zdjecia ubran, opisy (wazne tez z jakiego materialu i rozmiar z metki oprocz wymiarow), zapytaj kolezanke, czy ma propozycje co do cen i mozemy dzialac.
Podam ci maila na pw :)

Ale Izydorka pisze ze są ciuchy od jej koleżanki , a nie że będzie bazarek , czy Ty Kociaro82 mogłabyś to zrobić ( przygotować , wymierzyć )??? Pewnie i tez będzie trzeba po nie gdzieś do kogoś podejść ...tak mi sie wydaje .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 25, 2012 22:40 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Caragh pisze:Bry wieczór Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bry kochana Caragh :1luvu:
A jak tam troje futerka sie miewają :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 25, 2012 22:42 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Rozmawiałam z dziewczyną która by mogła zawieźć Teodorka pociągiem do Częstochowy , tylko jest jeden mały problem , bo musiał by dojechać w piątek na dworzec w Tychach a wyjazd do Częstochowy o 16.30 a mnie wtedy nie ma w domu ...

Justynka jak ten pomysł nie wypali to w przyszłą niedzielę zawieziemy Cię z Tofim za Piekary i dalej śmigniemy z Teodorem na Częstochowę.
Dobrze by było abyś jednak Kociara znalazła chwilę na dowiezienie Teodora na dworzec. Wyprawa do Częstochowy z postojem w Piekarach to jednak parę godzin, a Justyna nie może na długo zostawić zwierzaków samych.
No i jak by tak nie daj Boże mój Tż znowu utknął za granicą (mało prawdopodobne tak dwa weekendy jeden po drugim, ale jednak możliwe) to była by już klapa.

Kochana Phanti Ty jesteś jak koło ratunkowe :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 25, 2012 22:45 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Bry kochana Caragh :1luvu:

Dobrze, dobrze :) Psiaki się właśnie bawić skończyły, a kot śpi :)

Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob lut 25, 2012 22:54 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Caragh pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Bry kochana Caragh :1luvu:

Dobrze, dobrze :) Psiaki się właśnie bawić skończyły, a kot śpi :)

Obrazek

Co 8O te maleńkie pieski się w domu bawiły :twisted: mogę sobie to tylko wyobrazić bo jak moje małe gagatki zaczną szaleć to mam ochotę wyjść z domu i nie wracać :roll: , jest tak wesoło im a szczególnie temu nisko pokładowemu który za 8 dni jedzie do DS , oj tym moim psiakom będzie go brakować a ja odetchnę bo już nie wyrabiam z jego energią :roll: Co młodość to młodość a ja już za stara jestem na młody psy :twisted:

A ten Twój czarny diament przepiękny :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 25, 2012 22:57 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Na szczescie psiaki maja duży pokoj, wiec miejsca pelno :) Brykaly jak oszalałe, teraz sobie odpoczywaja :)
Diament, hehe, tak go jeszcze nikt nie nazwał :ryk:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob lut 25, 2012 22:59 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justynka mój Tż pyta czy nie masz jakiego zwierzaka do Lichenia :lol: Bo wiesz... Piekary, Częstochowa to i Licheń można... Byle byśmy w Lourdes nie wylądowali :mrgreen:

Caragh cudny kocio :1luvu: Uwielbiam czarnuszki (mam czarną panienkę) :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob lut 25, 2012 23:01 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia][następna]