Moderator: Estraven
Georg-inia pisze:Ciepła pisze:dziewczyny spokojnie kasę już na wyjazd mamy, tylko teraz szukamy dnia wolnego lub ewentualnie do zamiany
..
Asia, spoko, nie czytam wszystkich wątków
Kciuki są bardzo potrzebne, bo musi się dogadać z dość apodyktycznym rudym kocurem i 4-miesięczną labradorką

Duszek686 pisze:Dziś do domku w Kaliszu pojechał DiegoKciuki są bardzo potrzebne, bo musi się dogadać z dość apodyktycznym rudym kocurem i 4-miesięczną labradorką
![]()
No i ma się doleczyć do końca, bo idealnie jeszcze nie jest.
Tak więc - trzymajcie mocno![]()
![]()
julka75 pisze:Witam sie
Pisze na FB z jedna osoba, ta osoba chcialaby przygarnac kota. Jest z Lodzi (a dokladniej - na pograniczu balut i srodmiescia przy parku sledzia)
Ma to byc kotka, o spokojnym charakterze, moze byc w cetki, ruda pregowana, wielokolorowa... Mieli w domu zwierzatko, szczurka, ktory odszedl za TM i jakos tak pusto w domu...
Czy mozecie pomoc? Moze ktos wybralby sie tam i zerknal jakie warunki w domu? W domu sa dzieci, zapytalam w jakim wieku.
mgska pisze:julka75 pisze:Witam sie
Pisze na FB z jedna osoba, ta osoba chcialaby przygarnac kota. Jest z Lodzi (a dokladniej - na pograniczu balut i srodmiescia przy parku sledzia)
Ma to byc kotka, o spokojnym charakterze, moze byc w cetki, ruda pregowana, wielokolorowa... Mieli w domu zwierzatko, szczurka, ktory odszedl za TM i jakos tak pusto w domu...
Czy mozecie pomoc? Moze ktos wybralby sie tam i zerknal jakie warunki w domu? W domu sa dzieci, zapytalam w jakim wieku.
A gdzie pisze na fb? może znam, Park śledzia, to dobrze mi znany rejon

ruru pisze:Julka wystarczy imię- tatiana,
niech się kieruje do kociarni
i o mnie pyta![]()
Przekazalam dalej! Mam nadzieje, ze uda sie jakiegos kotka wyadoptowac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], kasiek1510, Marmotka i 75 gości