juana pisze:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:
joarkadia pisze:Pojechałam do schroniska po jakiegoś kota... płeć obojętna, wiek młody.... I w całym schronisku (koło 250 kotów) tylko jeden odwrócił się do mnie du[encją..... wskazałam rudą kupkę i powiedziałam;Cchcę to coś...
Powiedzieli, że tego kota mi nie dadzą, bo po przejściach, będzie uciekał, może być chory itd. Na moje dictum typu Ten albo żaden - pani go wyjęła i podała mi. szarpał się, probował uciekać... a ja go przytuliłam, pogłaskałam i powiedziałam - Puszeczku, jedziemy do domu? Kot miauknął, westchnął ciężkoi przytulił się, wczepił wszystkimi łapkami we mnie, nawet ogon owinął wokół mojej ręki.
I tak Puszek, teraz prawie 4 letni kocir, rudo biały, zaanektował sobie mieszkania dla siebie i innych kotów.
urwiniu pisze:cześc Rychosław w sobotęJakby Twoja Duża bardzo chciała jakiegos kota to ja Ci wyślę Czarne Zuo bo ja już nie wyrabiam
![]()
TygRych
MalgWroclaw pisze:To Duża jest Cezary? Albo Wiktor? Bo takie dziś imieniny,
a Fasolki nie ma w kalendarzu![]()
Fasolka
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:To Duża jest Cezary? Albo Wiktor? Bo takie dziś imieniny,
Fasolka
Być może Duża ma urodziny...
Inka ZgadulInka
juana pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:To Duża jest Cezary? Albo Wiktor? Bo takie dziś imieniny,
Fasolka
Być może Duża ma urodziny...
Inka ZgadulInka
Dobra- wpadam i wypadam![]()
Jej siostra ma dzisiaj - ta moja osobista ciotka z miau. A moja Duża ma za 3 dni więc razem robią. A ja mam za niecały miesiąc. I tak sobie myślę, że jak skończę ten pierwszy rok to mi tez coś wyjątkowego i smacznego da
![]()
Rychosław
juana pisze: Dzisiaj jestem na chwilkę bo Duża zajęta- jakieś muffinki z bananem robi czy coś. Okazja chyba jakaś
.
Rychosław
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 31 gości