RTOZ KAN! PILNIE dt/ds/$$$! KRACH FINANSOWY W KAN!! POMOCY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 25, 2012 0:42 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

jeeeej piękna historia.... cała jestem popłakana!
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Sob lut 25, 2012 8:32 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

niesamowita historia :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob lut 25, 2012 9:32 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

kociamysza pisze:Ku pokrzepieniu, historia kici z Kociego Zakatka:

sadosia75 24.02.12, 18:40

Łatka poszła sobie od nas

dzisiaj. właśnie spakowałam jej zabawki, kocyk, miseczkę, ulubioną piłeczkę z piórkami i poszła w świat. a ja siedzę i ryczę
Łatka trafiłą do mnie na dożywocie choć była malutką kuleczką. Ale była bez oczka, totalnie dzika i ze szczątkową łapką przednią. Wiadome było, że się przystosuje i nie można jej "oddać wolności" bo sobie nie poradzi. I niestety to była prawda. Nie radziłą sobie nawet u mnie. Trzeba było zdejmować ją z wysokich mebli ( z czasem miałą zrobione schodki ale i tak z nich nie korzystała ) trzeba było podsuwać jej jedzenie pod nosek. Jednego oczka nie miała, na drugie mało co widziała. Ogólnie bieda straszna ale potężnie kochana.
Nie dawała się głaskać, nie chciała się bawić z kimś. ale widać było, że nas kocha bo przychodziła w nocy i mruczando mi robiła do ucha siedząc na moich włosach i lekko je liżąc. Czasem też zdarzało się jej isć ze mną do łazienki i siadała na przeciw i coś tam mi opowiadała miaucząc to smutno to radośnie.
I tak sobie żyliśmy prawie 6 lat. Aż Łatka poznała Łukasza. Znajomy męża. przychodził do nas ze swoją córeczką. Zosia bawiła się z dziewczynami a Łukasz służył za łóżko dla Łatki. Wskakiwała mu na kolana, miziała się, mruczała aż Łukasz wibrował. a jak wychodził do domu to Łatka wpadała w rozpacz. Jak tylko wchodził to ona z radości aż fruwała. Przynosiła swoje zabawki, opowiadała mu przeróżne historie ( i to na forum publicznym a nie w kibelku ) . Potrafiła wejść mu na ramię i mruczeć do ucha przez cały czas jego pobytu u nas. Kiedyś nawet weszła mu w rękaw kurtki, żeby tylko ją zabrał. A Zosię uwielbiała od pierwszej chwili. Nastawiała pyszczek do kochania i całowania. Przez miesiąc Łukasz dzień w dzień nas odwiedzał a bo to ma zabawkę dla Łatki, a to smakołyk albo coś jeszcze. Aż nadszedł ten dzień... wczoraj dzwoni Łukasz i pyta czy może adoptować Łatkę. No i co miałam zrobić? Spakowałam moje kocie dziecię, wycałowałam, poprosiłam, żeby o nas pamiętała i żeby wiedziała, że jest dla nas bardzo ważnym Łatkiem i poszła w świat
Znalazła swojego ludzia. Po tylu latach
Smutno mi i szczęśliwa jestem. Pełna nadziei, że wszystkie koty mają swojego ludzia i kiedyś gdzieś go spotkają. Nie zawsze na początku kociej drogi , czasem w połowie a czasem pod koniec tej drogi. Ale spotykają swojego ludzia i kochają go miłością jaką spotyka się jeden jedyny raz
No to powodzenia Łateczko w nowym domku

Piękne... wzruszylam się niesamowicie :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Sob lut 25, 2012 14:25 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

Klikamy nawet w weekend
http://organizacjepozytku.info/
893 głosy :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob lut 25, 2012 18:19 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

majka2222 :1luvu: :1luvu: serdeczne dzięki :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lut 25, 2012 18:23 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

Hanulka pisze:majka2222 :1luvu: :1luvu: serdeczne dzięki :1luvu: :1luvu:

Hania, Ty mi nie dziękuj, tylko powiedź, czy wszystkie koty dalej szukają domów. Któremu jeszce dopisać ogłoszenie, bo przecież w przytulisku kotów więcej. Proszę łopatologicznie - imię, a reszctę myślę znajdę na początku wątku, chyba że nina dosłałby info jak do tej pory.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Sob lut 25, 2012 18:24 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

:oops: :oops: :oops: siem jutro postaram.... :oops: :oops: :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie lut 26, 2012 8:33 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

majka2222 pisze:
Hanulka pisze:majka2222 :1luvu: :1luvu: serdeczne dzięki :1luvu: :1luvu:

Hania, Ty mi nie dziękuj, tylko powiedź, czy wszystkie koty dalej szukają domów. Któremu jeszce dopisać ogłoszenie, bo przecież w przytulisku kotów więcej. Proszę łopatologicznie - imię, a reszctę myślę znajdę na początku wątku, chyba że nina dosłałby info jak do tej pory.

Nie ma problemu... jakbyscie czegos nie wiedzialy to pisac smialo...
A tak poza tym to Hani rowniez wysylam zdjecia wraz z opisem :) Ale jakby co to jestem do dyspozycji :D

ninakiler

Post » Nie lut 26, 2012 12:24 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

majka2222 :1luvu: chyba Mis w domku.. muszę tel do Andżeliki :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie lut 26, 2012 15:23 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

Dzien dobry :)

Obrazek

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie lut 26, 2012 17:45 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

wszystkie aktualne fotki o opisy w postach pierwszych :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie lut 26, 2012 17:50 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

Klikamy niedzielnie :)
http://organizacjepozytku.info/
przekroczyliśmy 900 głosów :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie lut 26, 2012 17:52 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

U mnie zawsze pozwala na zaglosowanie, czasami pisze, ze juz glos oddano.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie lut 26, 2012 18:02 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

kociamysza pisze:U mnie zawsze pozwala na zaglosowanie, czasami pisze, ze juz glos oddano.

U mnie czasami wogole nie akceptuje kodów... :/ dzis np prawie 20 razy wpisywalam kod i odswiezalam nowy... i tak bez skutku :evil: . Zaraz sprobuje raz jeszcze

ninakiler

[poprzednia][następna]