ale poza tym, że jesteśmy odważne i trudno nas przestraszyć, to nasze zdjęcia są na.... fb

Lidka, może to kokieteria z Twoje strony? I tak nas tylko wkręcasz, że niby taka tego, że w ogóle... - a tu kobieta jak posąg np.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:O, słuszna uwaga, ruda![]()
ale poza tym, że jesteśmy odważne i trudno nas przestraszyć, to nasze zdjęcia są na.... fb![]()
Lidka, może to kokieteria z Twoje strony? I tak nas tylko wkręcasz, że niby taka tego, że w ogóle... - a tu kobieta jak posąg np.. W końcu TŻ od Ciebie nie ucieka, nie?
morelowa pisze:O, słuszna uwaga, ruda![]()
ale poza tym, że jesteśmy odważne i trudno nas przestraszyć, to nasze zdjęcia są na.... fb![]()
Lidka, może to kokieteria z Twoje strony? I tak nas tylko wkręcasz, że niby taka tego, że w ogóle... - a tu kobieta jak posąg np.. W końcu TŻ od Ciebie nie ucieka, nie?
ruda32 pisze:morelowa pisze:O, słuszna uwaga, ruda![]()
może i są na fb ale ja już gubię się
ja za mało osób kojarzę miau-fb![]()
a bym sobie obejrzała ciotki ...no tak z ciekawości tylko
lidka02 pisze:morelowa pisze:O, słuszna uwaga, ruda![]()
Posąg pewnie tak bo ważę 65 kgnie mam aktualnych zdjęć może jakieś z zeszłego roku
ale gdzie tu
![]()
![]()
![]()
![]()
ruda32 pisze:lidka02 pisze:morelowa pisze:O, słuszna uwaga, ruda![]()
Posąg pewnie tak bo ważę 65 kgnie mam aktualnych zdjęć może jakieś z zeszłego roku
ale gdzie tu
![]()
![]()
![]()
![]()
załóż profil na fb
puszatek pisze:też nie mam foty na FB...wystarczy, że straszę na NK
ruda32 pisze:puszatek pisze:też nie mam foty na FB...wystarczy, że straszę na NK
akurat Ty Basiu niczym nie straszysz - na własne oczy widziałam -bez dyskusji
lidka02 pisze:A może faktycznie dobry pomysł żebyśmy wiedziały mniej więcej jak na kogo marudzić , po prosze zdjęcia ale bez przesady nie cza kosmetyczek i takich tam , ja jestem prosta baba ....
ruda32 pisze:alab108 pisze:Łoj dziewczyny na mnie nie liczcie, wolę incognito
spokojnie żadna nie ujawni się
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 71 gości