TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 24, 2012 20:53 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Przed chwila Tofik pogryzł w drobny mak 5 szelki :evil: , nie wiem jak ja go w nocy i jutro wyprowadzę :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lut 24, 2012 21:35 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt lut 24, 2012 23:01 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

jakie synchroniczne spanie Tofis i Maniek :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lut 24, 2012 23:07 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

rudy kociak pisze:Zaraz muszę to odmiauczeć,bo odszczekać nie to kocie forum.Miauuuuuuuuuuuuuuu.............. :lol: dobra wystarczy,bo zaraz zaczną szukać psychiatry :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ja sie wkurzalam w zeszly roku, gdy w lutym rejestrowalam sie do laryngologa a termin mialam na polowe maja... a to TYLKO 3-3,5 miesiaca w porownaniu z tymi dziewiecioma, ktore przed Justa... Tym bardziej, ze lekarza bardzo niepokoja jej wyniki badan, jest bardzo nieciekawie i w zasadzie w takiej sytuacji powinna miec 100x szybszy termin, skoro nie wiadomo, co to jest... A jesliby sie tak-odpukac-potwierdzily jej obawy? Fakt, ze wczesnie wykryte to znacznie wieksze szanse na wyleczenie, ale w tak odleglym terminie... :roll:
Zastanawiam sie, czy nie powinna ona tego zglosic do TVN-Uwaga...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lut 25, 2012 1:31 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Masakra z tymi lekarzami, mi na szczęście pierwszy raz udało się bardzo szybko załatwić wizytę i badania...
ale nie wiem co by się ze mną stało jak bym miała tyle czekać, w szczególności że okazało się że mam
zapalenie żołądka i żółć mi się do niego dostaje ;/. Na leki poszła ponad stówa...

Już nie mogę się doczekać wizyty u was ;) Pobawię się znów w artystyczne zdjęcia :)
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Sob lut 25, 2012 10:47 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ewciia pisze:Już nie mogę się doczekać wizyty u was ;) Pobawię się znów w artystyczne zdjęcia :)

I my też :lol:
Zaraz ide do weta .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 25, 2012 13:10 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

A może spróbuj w innej przychodni, może nie wszędzie są takie terminy. jest początek roku.
Zapytaj też lekarki czy są może jakieś skierowania typy "cito" dla przypadków wymagających szybkiej diagnostyki.
Czasem się zdarza, że jakaś placówka ma nowy kontrakt z NFZ i wtedy tam są krótsze kolejki.

ps.
Zdjęcia zwierzaków są cudne.

edit:literówki

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Sob lut 25, 2012 14:00 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

marivel pisze:A może spróbuj w innej przychodni, może nie wszędzie są takie terminy. jest początek roku.
Zapytaj też lekarki czy są może jakieś skierowania typy "cito" dla przypadków wymagających szybkiej diagnostyki.
Czasem się zdarza, że jakaś placówka ma nowy kontrakt z NFZ i wtedy tam są krótsze kolejki.

ps.
Zdjęcia zwierzaków są cudne.

edit:literówki

Zapytam jak bede u reumatologa na wizycie 23 marca ...

Byłam u weta i Ozi dostał cartrophen na pęcherz i receptę do wykupienia bo znów oczko ropieje :(:(:(
Zamówiłam też 6 kg RC urinary HD dla Eustachego , Mikiego , Szłapka i Majeczki .
A Tofik dostał ostatni zastrzyk na świerzb w uszach .

Prima bardzo kaszle :( , chyba bede musiała z nia tez do wet ...

Wpłynęło 245 zł od fundacji Kastor za kastracje Tofika , bardzo bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A przed chwilka byłam tylko z Tofikem to mi znów wpadł w panikę , wyrwał się z obroży bo zniszczył kolejne szelki i omalo nie wpadł pod samochód , nie wiem co go wystraszyło :?
Ostatnio edytowano Sob lut 25, 2012 14:01 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 25, 2012 14:01 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Można też do szpitala na dyżur. Boli Cię głowa, stawy, masz zawroty głowy, wyniki masz takie i takie... Powinien Cię wtedy specjalista przyjąć.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob lut 25, 2012 14:19 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Można też do szpitala na dyżur. Boli Cię głowa, stawy, masz zawroty głowy, wyniki masz takie i takie... Powinien Cię wtedy specjalista przyjąć.

to nie takie proste :evil: :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 25, 2012 14:31 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justynko,

nic nie jest proste,ale trzeba zawalczyc. Sprawdziłam na stronach NFZ kolejki oczekujących do endokrynologa na Śląsku. Stan jest na 31.01 jast wyrażny podzial na przypadki pilne i stabilne. Dla pilnych kolejki są prawie wszędzie zerowe. Musisz iśc do lekarki NIE CZEKAJĄC NA 23.03 - poproś o pilne, powiedz jaki masz termin.
Kolejki się będą zwiększac. Sprawdz też te dlla przypadków stabilnych - może warto gdzieś podjechac.
Podaj mi mail, to prześlę ci zestawienia z adresami i telefonami dla pilnych i stabilnych.