Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rudy kociak pisze:Zaraz muszę to odmiauczeć,bo odszczekać nie to kocie forum.Miauuuuuuuuuuuuuuu..............dobra wystarczy,bo zaraz zaczną szukać psychiatry
Ewciia pisze:Już nie mogę się doczekać wizyty u wasPobawię się znów w artystyczne zdjęcia
marivel pisze:A może spróbuj w innej przychodni, może nie wszędzie są takie terminy. jest początek roku.
Zapytaj też lekarki czy są może jakieś skierowania typy "cito" dla przypadków wymagających szybkiej diagnostyki.
Czasem się zdarza, że jakaś placówka ma nowy kontrakt z NFZ i wtedy tam są krótsze kolejki.
ps.
Zdjęcia zwierzaków są cudne.
edit:literówki
phantasmagori pisze:Można też do szpitala na dyżur. Boli Cię głowa, stawy, masz zawroty głowy, wyniki masz takie i takie... Powinien Cię wtedy specjalista przyjąć.
marivel pisze:Justynko,
nic nie jest proste,ale trzeba zawalczyc. Sprawdziłam na stronach NFZ kolejki oczekujących do endokrynologa na Śląsku. Stan jest na 31.01 jast wyrażny podzial na przypadki pilne i stabilne. Dla pilnych kolejki są prawie wszędzie zerowe. Musisz iśc do lekarki NIE CZEKAJĄC NA 23.03 - poproś o pilne, powiedz jaki masz termin.
Kolejki się będą zwiększac. Sprawdz też te dlla przypadków stabilnych - może warto gdzieś podjechac.
Podaj mi mail, to prześlę ci zestawienia z adresami i telefonami dla pilnych i stabilnych.