Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 25, 2012 12:34 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Pewien Mrok, choć nie chciał tego
był coraz grubszy,
nic dziwnego!
Żeby figurę mieć Badyla,
potrzebna dobra gimnastyka!

Mroczek jest dwa razy większy od Badylka. Na szerokość :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Sob lut 25, 2012 12:37 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Kotki nie są wegetarianami. Poproś Dużą o mięsko.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lut 25, 2012 12:39 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

MalgWroclaw pisze:Kotki nie są wegetarianami. Poproś Dużą o mięsko.
Fasolka

Ależ ja ich nie karmię wegetariańsko 8O
Nie wiem co ten Badylek na mnie nagadał, ale dostają karmę kocią (mięsną), i kocie kiełbaski (mięsne), i czasem karmę mokrą (mięsną) i kocie mleczko (bezmięsne)... :wink:

popłakałam się: http://www.youtube.com/watch?v=Be45aCCT8pA :(
Ostatnio edytowano Sob lut 25, 2012 13:06 przez caldien, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Sob lut 25, 2012 13:05 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Ten film już był w którymś wątku :(
duża

Badylek nic nie nagadał, Ciociu. Badylek jest fajny :D
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lut 25, 2012 13:08 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:
MalgWroclaw pisze:Kotki nie są wegetarianami. Poproś Dużą o mięsko.
Fasolka

Ależ ja ich nie karmię wegetariańsko 8O
Nie wiem co ten Badylek na mnie nagadał, ale dostają karmę kocią (mięsną), i kocie kiełbaski (mięsne), i czasem karmę mokrą (mięsną) i kocie mleczko (bezmięsne)... :wink:

popłakałam się: http://www.youtube.com/watch?v=Be45aCCT8pA :(
Ale każdy kot wie, że mięsko najlepiej smakuje, gdy się je własnołapnie zorganizuje z talerza Dużej albo Dużego. Ewentualnie (wersja dla bardzo grzecznych kotków) - siedzi się naprzeciwko i tak długo hipnotyzuje, aż smaczny kąsek sami podadzą.
Wampir smakosz

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Sob lut 25, 2012 13:13 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

jaaana pisze:Ale każdy kot wie, że mięsko najlepiej smakuje, gdy się je własnołapnie zorganizuje z talerza Dużej albo Dużego. Ewentualnie (wersja dla bardzo grzecznych kotków) - siedzi się naprzeciwko i tak długo hipnotyzuje, aż smaczny kąsek sami podadzą.
Wampir smakosz

Wiem, jestem okrutna, ale nie mam zamiaru zmieniać diety dla hipnotycznych zapędów Badylka czy Czarnej Dekoracji :mrgreen:
Badylek i tak wyjada mi wszystko co zostawię, zaczynając od chipsów, kończąc na rodzynkach :ryk:

To wszystko z głodu! Pomówienia! Jak kot ma się najeść NIE korzystając z talerzy Dużej?!
Co z tego, że miseczka pełna, fuj fuj fuj!
Badylek zbuntowany
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Sob lut 25, 2012 13:42 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Tak, tak chipsy są smaczne, nigdy Dużej nie pozwalam ich jeść spokojnie! Musi się ze mną podzielić!

Pąpą wciąż głodny

Na szczęście, wystarcza mu jeden kąsek. Ale musi spróbować.

A ja lubię rodzynki i pomidory i surówki różne. Ale mięcho przede wszystkim!
Dosia nienadająca się jednak na wegetariankę

Prawda, pomidora nie uda się przy Dosi zjeść spokojnie :lol:

jaaana

Post » Sob lut 25, 2012 13:46 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Miaudoberek :) Naszą Dużą coś naszło na sprzątanie. Na szczęście już jej chyba przeszło
I + K

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lut 25, 2012 13:51 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Sob lut 25, 2012 13:53 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Tęsknię za wakacjami
https://plus.google.com/u/0/photos/1147 ... 7913653953

To już tylko 4 miesiące...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lut 25, 2012 14:07 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

caldien pisze:Tęsknię za wakacjami
https://plus.google.com/u/0/photos/1147 ... 7913653953

Obrazek . Obrazek

jaaana

Post » Sob lut 25, 2012 14:09 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Sob lut 25, 2012 18:46 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

MaryLux pisze:Miaudoberek :) Naszą Dużą coś naszło na sprzątanie. Na szczęście już jej chyba przeszło
I + K

Moja odkurzała! :strach:
Nie lubię odkurzania :( Uciekając zrobiłem susa przez Mroczka, i jeszcze Duża się ze mnie śmiała
Kuleczko, jak się miewasz?
Badylek :oops:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Sob lut 25, 2012 21:46 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

mmmrrraaauuu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :oops: :oops: :oops:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lut 26, 2012 10:56 Re: Badylek - cushingowiec, szukamy DS dla ostrożnego Mroczka

Miaudobry!
Troszkę w nocy nabroiłem :oops: Zwymiotowałem na kocyk Czarnego :oops:
Badylek witający się, acz lekko zawstydzony
ObrazekObrazekObrazek

caldien

[poprzednia][następna]