dziś bez noża i tłuczka do mięsa nie dałam rady

Casica znaczy się doszło

poproszę nr konta bo do tej pory nie mam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:matko i córko czym Wy dzielicie renagel?![]()
dziś bez noża i tłuczka do mięsa nie dałam rady![]()
b4karol pisze:dziękuję na razie kot z 1 fazą PNN bardzo dobrze reaguje na ipakitine, więc póki co nie będe szukała innych rozwiązań, ale może coś wyłapie
Zakocona pisze:Biedny kot.Jaki musi byc niedożywiony. Co za wet!
Zakocona pisze:Dieta nerkowa przy takich wynikach. Bez przesady. 5 miesiecy na diecie? Biedny kot.Jaki musi byc niedożywiony. Co za wet!
b4karol pisze:Zakocona pisze:Dieta nerkowa przy takich wynikach. Bez przesady. 5 miesiecy na diecie? Biedny kot.Jaki musi byc niedożywiony. Co za wet!
ale jak juz napisalam pierwsze wyniki przy rutynowej kontroli były znacznie gorsze, kot ma około 15 lat ( nie wiem dokładnie ile) trafil do mnie jako podrostek) na renalu trzyma wagę nie chudnie i nie tyje, zachowuje sie też normalnie, przekaże sugestie dietetyczne wetowi, może rzeczywiście ta dieta jest na wyrost
b4karol pisze:Zakocona pisze:Dieta nerkowa przy takich wynikach. Bez przesady. 5 miesiecy na diecie? Biedny kot.Jaki musi byc niedożywiony. Co za wet!
ale jak juz napisalam pierwsze wyniki przy rutynowej kontroli były znacznie gorsze, kot ma około 15 lat ( nie wiem dokładnie ile) trafil do mnie jako podrostek) na renalu trzyma wagę nie chudnie i nie tyje, zachowuje sie też normalnie, przekaże sugestie dietetyczne wetowi, może rzeczywiście ta dieta jest na wyrost
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 39 gości