Pakt Czarownic XXXI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 24, 2012 21:31 Re: Pakt Czarownic XXXI

Barenziah pisze:
babajaga pisze:Ok. Zdaje się, że zrozumiałam te kolczyki a i tatuaże przy okazji. Ich "miecie" wynika li i jedynie z indywidualnej potrzeby estetycznej. Żadnej filozofii. Żadnej ideologii. Tak?

No tak, to ozdobienie ciała - tyle że na zawsze (od ideologii, jakiekolwiek by one nie były - zawsze trzymam się z daleka)
tatuaż zrobiłam jak miałam 25 lat - żeby potem nie żałować że nie zrobiłam :lol:

Ja miałam 28 jak zrobiłam swój :lol: I nie jest on bynajmniej ostatni, po prostu lubię ładne, przemyślane dziary ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt lut 24, 2012 21:35 Re: Pakt Czarownic XXXI

Dolabra - broniłam w 85 roku i dyplom napisałam sobie sama na własnej walizkówce, co było ewenementem, bo wszyscy dawali maszynistkom, z którymi użerali się o błędy i nieczytelne kopie. Kopie zrobiłam sobie u Ojca na zakładowej kserokopiarce za friko oczywiście, bo zakłady ksero były rzadziutkie, bardzo drogie i dopiero podnosiły głowy po stanie wojennym. Trzeba było rejestrować ilość wykonanych odbitek. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lut 24, 2012 22:52 Re: Pakt Czarownic XXXI

skwareek pisze:Jestem.
edit: Czarownice, ktore dolaczyly do nas w ostatnim czasie proszone o podanie daty urodzin w celu dopisania do listy :ok: .

07-07 rok przemilczę :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob lut 25, 2012 0:36 Re: Pakt Czarownic XXXI

Ja jestem z rocznika zmian (pierwszy rocznik, który w liceum dowiedział się oficjalnie o Katyniu i czytał o radzieckich łagrach) i na studiach zaliczyłam dwa lata pisania dokumentacji na walizkowej maszynie, a potem pierwszy komputer - czarna magia normalnie, nie trzeba było robić przebitek :ok:

Niedługo skończę 41 i nie mam zamiaru porzucać myśli o tatuażu. Może powinnam się pospieszyć, zanim mi całkiem skóra zwiędnie albo wybrać od razu jakiś pomarszczony motyw ;)

Z kocich nowości: kot mi się pieni po atropinie 8O
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Sob lut 25, 2012 0:44 Re: Pakt Czarownic XXXI

meg11 pisze:07-07 rok przemilczę :mrgreen:

O, prawie jak ja :D
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob lut 25, 2012 10:21 Re: Pakt Czarownic XXXI

Czuje wiosne, ale fajnie :1luvu: . Nawet okno otworzylam 8O .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob lut 25, 2012 12:46 Re: Pakt Czarownic XXXI

Tak, dzis choc wieje wiosny nie da się nie wyczuc :ok:

Dyplom .... yyyyy 98 rok. O mamo, to już 14 lat 8O
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob lut 25, 2012 12:59 Re: Pakt Czarownic XXXI

Hikiko - za parę tygodni mam 51 i dochodzę właśnie do wniosku, że mały kotek w takim miejscu w okolicy łopatki, które jest widoczne latem, zdecydowanie podniesie mi poziom endorfin :mrgreen:
Bałam się tej zmiany kodu z przodu, zupełnie niesłusznie - wystarczy się zaprzyjaźnić :twisted:
Psiama quffniażu :ok: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob lut 25, 2012 12:59 Re: Pakt Czarownic XXXI

Dubel :oops:

GŁOSOWAĆ DZIEWCZĘTA !!!!!!
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob lut 25, 2012 15:28 Re: Pakt Czarownic XXXI

AYO - jak chcesz tatuaż to teraz jest najlepsza pora! nigdy nie rób latem - na lato ma być już cacy wygojony, odsłonięty :ok:

Co do różnych fanaberii "młodzieży"...Córka w wieku 8 lat zażyczyła sobie drugich dziurek w uszach- dostała. W kolejne wakacje brumbrała o trzecie - pohamowałam jednak jej dziecięce zapędy bo w takim tempie do końca podstawówki zabrakłoby jej miejsca na kolejne kolczyki.../. Na tegoroczną wakacyjną "atrakcję" ( będzie mieć 11 lat) małż wyraził już jej zgodę ....wygolić sobie jedną stronę głowy i strzelić fioletowe pasemko....ma włosy ze 20cm za łopatki 8O. Nie wiem z czego to wynika - ona ma od kilku lat specyficzne klimaty (od 6r.ż. marzy o glanach, ćwiekach, czarno-fioletowych włosach...chciałaby być wampirem i nie raz już ryczała w poduszkę czemu nie może latać 8O :? ), świetnie się uczy, jest poukładana od A do Z...myślę, ze to jakiś jej własny sposób dowartościowania się, pokazania siebie. Mam nadzieję, że w tym pokazywaniu siebie nie rozpędzi się zbytnio, że przejdzie jej to

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob lut 25, 2012 15:39 Re: Pakt Czarownic XXXI

Asia :1luvu:
Dziewczyno, jak to dobrze, że następne [czyli pokolenie młodsze] matki są właśnie takie :ok:
Niech się dziewczyna wyraża, przecież nie masz z nią kłopotów wychowawczych, jak rozumiem - to tylko wizerunek, jak bedzie czuła waszą akceptację, będzie się czuła bezpieczna :ok: :ok: :ok:

Czyli nie uważasz, że odp...ło starej pudernicy, że chce sobie dziareńkę malutką pacnąć [ W TYM WIEKU 8O ] :mrgreen:
Bo ja akurat nie widzę w tym nic zdrożnego. Moja Sis [ 5 lat starsza] pacła se bardzo nieeleganckie chińskie znaczki na ramieniu. Zero gustu.Ale PACŁA :mrgreen:
I dlaczego Naczelna Miotła nie odwiedza już Behemotowa? :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob lut 25, 2012 15:47 Re: Pakt Czarownic XXXI

AYO - absolutnie :!: :!: :!: Rób i noś dumnie :ok:

Zalatana jezdem...Był mój kuzyn, zajrzały jakieś ciotki (wszak ferie), wczoraj dziecku urodziny w jakimś grajdole wyprawiałam, przedwczoraj zaliczałam w wolnej chwili łyżwy, wcześniej byłam u kuzynki obejrzeć jej nowonarodzone bobo iii tak została wmanewrowana pierwszy raz w życiu w chrzestną 8O . Nigdzie już jeździć nie będę jak ma się to tak kończyć..na dodatek następnego dnia zadzwonił mój kochany kuzyn oznajmił mi, że mam się tak z tymi chrześniakami nie rozpędzać bo on mi już dziś mówi, ze ja u niego tez będę chrzestna...dodam, ze ma 22 lata ... :?

Asia_Siunia

Post » Sob lut 25, 2012 15:49 Re: Pakt Czarownic XXXI

Za mną też chodzi tatoo.

W sumie nic szalonego nigdy nie zrobiłam.
No oprócz drugiej dziurki w uchu...sama se machnęłam.

Ponad 3 dychy na karku i ciągle ten sam kolor włosów. Bez farby.
W 6 klasie podstawówki trwałą miała.

Ale jak mi stukną 4 dychy to się obetnę i na blond farbnę, a co :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob lut 25, 2012 15:57 Re: Pakt Czarownic XXXI

Asia -Czyli, jak moja Mam, masz w sobie to CÓS, takie ciepłe wbrew pozorom, co każe ludziom myśleć, że idzie za tobą dobro. Przepraszam, że tak górnolotnie ale z Twoich wpisów przez te parę lat tak mi wychodzi 8)
Co nie znaczy, że masz się dawać wrabiać :mrgreen:
Nieustannie zapraszam do Behemotowa, choćby przelotem :twisted:

Petka - widocznie masz po prostu świetny kolor włosów :twisted:
Przyszłam do koleżanki po długiej przerwie i stwierdzam, że ma na głowie kapitalny, ciemnopopielaty blond :P
"Świetny kolor" mówię - WŁASNY, odpowiada i uśmiecha się, bo wie, że jest dobrze 8)
Drugą dziurkę w uchu też sobie sama pacłam. Na ziemniaczek :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob lut 25, 2012 16:05 Re: Pakt Czarownic XXXI

AYO pisze:Drugą dziurkę w uchu też sobie sama pacłam. Na ziemniaczek :mrgreen:

:mrgreen:

A ja na jabłuszko...bo akurat mnie naszło w czasach liceum jak jadłam w pokoju jabłko :mrgreen: ...Potem 3 tygodnie nosiłam rozpuszczone włosy żeby mama nie widziała a jak już zobaczyła to się mnie spytała do jakiej sekty nalezę :x .... Dziś to ja się jej pytam do jakiego klanu indiańskiego należy (widząc jej makijaż) i czy te przywdziane barwy są wojenne czy pokojowe i mam satysfakcje, że mogę to mówić bezkarnie :wink:

Asia_Siunia

[poprzednia][następna]