Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pako pisze:Bingusio [']
Zapamiętajmy go szczęśliwym, tak było kilka miesięcy temu:
Bingusio['] nie przeżył drugiego rzutu choroby pomimo największych starań p. Hanki, która do końca wierzyła, że stanie się cud i tak jak poprzednio kotek odzyska zdrowie, ale widocznie nie miał już tyle siły, aby walczyć, żegnaj dzielny kotku, nie zapomnimy o Tobie![]()
Weatherwax - bardzo mi przykro, kolejny Twój podopieczny odchodzi, ale dzięki Twojej pomocy miał dobre życie u p. Hanki i były środki na leczenie, ale cóż... paskudna choroba nie odpuściła...
AniaWrocław pisze:Pako pisze:Bingusio [']
Zapamiętajmy go szczęśliwym, tak było kilka miesięcy temu:
Bingusio['] nie przeżył drugiego rzutu choroby pomimo największych starań p. Hanki, która do końca wierzyła, że stanie się cud i tak jak poprzednio kotek odzyska zdrowie, ale widocznie nie miał już tyle siły, aby walczyć, żegnaj dzielny kotku, nie zapomnimy o Tobie![]()
Weatherwax - bardzo mi przykro, kolejny Twój podopieczny odchodzi, ale dzięki Twojej pomocy miał dobre życie u p. Hanki i były środki na leczenie, ale cóż... paskudna choroba nie odpuściła...
Biedulek
vivien pisze:A ja mam głupie pytanie![]()
W "Kocich Sprawach" jest artykuł o kotach i Pani Hannie, i jest tam zamieszczone zdjęcie, na którym Pani Hanna trzyma na rękach kota. Czy jest to może "mój" Pstryk, bo zdjęcie nie podpisane
mukki pisze:Dziewczyny - mam trochę gazet i będę miała wór Acany, tylko samochód mi padł i na razie nie mam jak naprawić :/ Czy ktoś mógł by ode mnie odebrać?
Pako pisze:mukki pisze:Dziewczyny - mam trochę gazet i będę miała wór Acany, tylko samochód mi padł i na razie nie mam jak naprawić :/ Czy ktoś mógł by ode mnie odebrać?
Witaj mukki - Mała Mukki tęskni![]()
podniosę, może ktoś mógłby podwieźć te rzeczy chociaż do nas do szkoły?
W przyszłym tygodniu dwie koteczki p. Hani są umówione na sterylkę - trzymamy kciuki za dziewuszki![]()
![]()
iga5 pisze:Pomózmy Filutce bez noska. Karmicileka nie daje juz rady. Kotkja traci dach nad głowa i prosimy o środki na leczenie.
POMÓŻMY FILUTCE
viewtopic.php?f=1&t=140402&p=8712019#p8712019
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 66 gości