Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:b4karol pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Szukam tez cykloferonu,kórego mój wet "nie zalecił",ale jest dobry dla kotów przewlekle chorujacych na katar i drogi odechowe....
Mam interferon, którego w SIEDLCACH NIE KUPIE, TRZEBA BYŁO SZUKAĆ,kogos kto go kupi i wyśle.Dlatego moje koty białaczkowe sa wzmacniane własnie takim Interferonem ludzkim.
Podaje leki za zgoda mojego weta,jakiego uważam za dobrego specjalistę
troszke jednak sie motasz Cykloferonu wet nie zalecił, potem zalecił ...no comment szkoda kotów
edycja : nie napisałam, że Cykloferon to to samo co interferon, a że to odpowiednik
No Ty sie motasz, napisałas "no nie żebym się czepiała"..no jasne....Interferon ludzki podaje moim kotom białaczkowym.Cykloferon chce podac mojemu kotu jaki ma gila,którego od dawna nie mozna wyleczyc. .Biedne koty?Byłyby biedne,ale chociaz maja dom,a nie siedza w schronisku,niektóre były tam kilka lat,moze się zajmiesz któryms?Szukałam domów swoim kotom,nie było chcetnych...
Poprosiłam o nie zaśmiecanie mojego wątku przepychankami,więc sie ,albo dostosuj,albo będę ignorowac twoje "rady"
Przenieś swoja wiedze na odpowiednie watki...tutaj akurat sie moich kotów "nie diagnozuje",a na pewno nie podwaza kompetencji naszego weta,który własnie te koty ratował,kiedy inni je skreslili.I mimo tego,ze nie jest zwolennikiem ratowania kotów białaczkowych, leczy moje sumiennie ,z oddaniem i szacunkiem do mnie i tych futrzaków.Zdanie na mój temat akurat mnie nie obchodzi....pomagaja mi ludzie jacy mi ufają ...
b4karol pisze:Cykloferon to rosyjski koci interferon, podobno silniejszy i szybciej działający do ogólnie dostępnego w Polsce Virbagenu Omega
b4karol pisze:nie chce się czepiać, jedynie rozwiać watpliwości jakie mi sie nasuwaja po poczytaniu watku, żeby było jasne
akurat mam kilka starszych kotow z roznymi przypadłościami i prosze nie wciskac mi swoich kotów, nie zbieram żeby było jasne. Mam tyle kotów na ile mnie stać.
meg11 pisze:b4karol pisze:nie chce się czepiać, jedynie rozwiać watpliwości jakie mi sie nasuwaja po poczytaniu watku, żeby było jasne
akurat mam kilka starszych kotow z roznymi przypadłościami i prosze nie wciskac mi swoich kotów, nie zbieram żeby było jasne. Mam tyle kotów na ile mnie stać.
To się bardzo chwali. Jak rozumiem jest to merytoryczna uwaga do tego wątku.
b4karol pisze:meg11 pisze:b4karol pisze:nie chce się czepiać, jedynie rozwiać watpliwości jakie mi sie nasuwaja po poczytaniu watku, żeby było jasne
To się bardzo chwali. Jak rozumiem jest to merytoryczna uwaga do tego wątku.
niekoniecznie jest tak jak myslisz, mam 4 koty i sama je finansuję, przeglądam forum pod kątem porad i sugestii dotyczącej leczenia i postępowania z kotami "trzustkowymi" i z poczatkowym stadium PNN, nigdzie nie wygenerowano takiego chaosu jak w tym watku, nie przeszkadzają mi prosby o wsparcie, aczkolwiek dziwi mnie takie bezkrytyczne podejście do stosowania leków i opieranie się na poradach z netu. Na podstawie tego wątku i zalinkowanego przez zalozycielke wątku z rozliczeniami kolumbijczycy nakręcili by super telenowelę ...
b4karol pisze: Na podstawie tego wątku i zalinkowanego przez zalozycielke wątku z rozliczeniami kolumbijczycy nakręcili by super telenowelę ...
marta-po pisze:Dla mnie wejście na czyjś wątek, to jak pójście do tej osoby w gości. Dlatego nie rozumiem napastliwego tonu osób, które tu zaglądają. Rady, sugestie tak, ale nie napastliwość. Trzeba uszanować czyjś wątek, jak szanuje się czyjś dom i zasady tam panujące.
b4karol pisze:
3. nie zarzuciłam nikomu oszukiwania, nie jestem darczyńcą i nie obchodzą mnie czyjeś rozliczenia, a jesli mam być szczera i się czepnąć to jako potencjalny darczyńca doczepiłabym się preent screenów strony z zamówieniami, podstawionymi jako faktury, tam jest kwota do zapłaty a nie kwota "zapłacona" tyle gdybym była darczyńcą
4. nie nazwałam lekarza konowałem, tylko zasugerowałam zmianę na innego
także chyba opuszczę ten "przyjazny" wątek kociego anioła bo nie ma tu miejsca dla osób logicznie myślących i chcących rozszerzyć swoje doświadczenia ucząc się przy okazji, za to od ręki nieomal melduje się chórek i bezkrytycznie wtóruje nie widząc błędów ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa, Talka i 100 gości