Blusia cały czas warczy, więc bałam się normalnie postawić miseczkę przy niej, użyłam łyżki wazowej i przekombinowałam

Jemy tabletkę w wołowinie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:I jak to możliwe, że dorosła kobieta, mężatka, daje sobą tak powodować?
Iburg pisze:To niesamowite, 5 lat i bez mrugnięcia okiem oddać do schroniska, nie zastanawiając sie co ten kot przeżywa. Nie mogę tego pojąc. Biedna koteczka a taka piękna.
Dieselka pisze:swoją drogą, czy ja mogłabym poprosić o jakiś opis, tekst do ogłoszenia? może jakieś ładne foteczki (za dużo tych wątków żeby wyszukiwać)
skoro ona pro psia to wrzucę na nasze malamucie i haskowe forum, często u nas koty domy znajdowały
tylko pytanko, ten wirus przenosi się z kota na kota? sorki za pytanie ale jestem zielona jak natka piertuszki w takich tematach![]()
i tak z czystej ciekawości. co się stało że kot tak oszalał? aż taka reakcja na zmianę?!
villemo5 pisze:No i proszę... Wszystko idzie tak, jak Herbi sobie wymyśliła... Pokoi dla Blusi w Fundacji.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości