darialekarzyk pisze:A może Majeczka z mojego wątku : viewtopic.php?f=13&t=138479
Również miałam właśnie zaproponować Maję

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
darialekarzyk pisze:A może Majeczka z mojego wątku : viewtopic.php?f=13&t=138479
Patmol pisze: lista kotów -było początkowo 22 koty w Wólce
obecnie
W Wólce zostało jeszcze 5 kotów
W DT jest jeszcze -8 kotów
-w Warszawie -4 koty (Szara i Inka potrzebują pomocy w ogłoszeniach, Szara w karmie, Szara, Fred i Drapek -w ewen. leczeniu)
-w Białymstoku -2 koty
-w Poznaniu -2 koty
Już 9 kotów jest w DS.
jeszcze w Wólce
1. TOLEK
Stuprocentowy Pan Kot z charakterem. Dostojny, lubi głaskanie, czas szalonych zabaw ma już za sobą. Wykastrowany, bardzo czysty, kot „ozdobny” – w sam raz do podziwiania, zachwycania się i kochania. Nie jest może przytulakiem, jednak ma to „coś” – jego obecność jest dyskretna i pełna elegancji.
Kot dla konesera, dla kogoś, kto doceni jego nienachalny urok i prawdziwie kocią osobowość. Tolek ma około 4-5 lat i ceni sobie możliwość wychodzenia, jednak tylko po to, by móc powrócić do przytulnego domu, pełnego ciepła i miłości.
Tolek miał wspaniałych Dużych, którzy docenili jego wyjątkowość, jednak Los okazał się okrutny. Państwo są już zbyt schorowani, by zajmować się ukochanymi pupilami, dlatego ten koci indywidualista poszukuje Domu. Domu, który zaakceptuje i pokocha tę kwintesencję Kota.
link do zdjęć: http://imageshack.us/g/141/schowek01cd.jpg/
2. SPRYCIARZ
Biały krawat, białe łapki, pasiasty frak. Spryciarz jest piękny i odważny. Nie boi się psów, może też wychodzić na zewnątrz – jednak tylko po to, by móc wrócić do ciepłego domu i kochających rąk. Spryciarz jest raczej młodym kotem, ma 4 – 5 lat, jest wykastrowany.
Spryciarz ma jeszcze jedną cechę - potrafi otworzyć wszystko...i wejść wszędzie.
link do zdjęć: http://imageshack.us/g/810/schowek05n.jpg/
3. BURASKA
Imię nie oddaje rzeczywistości, Buraska jest bowiem szylkretką. Z szarości futerka wybijają się rudo-złociste refleksy oraz piękne, żółto-zielone oczy. Elegancka, spokojna kicia uwielbia głaskanie i pieszczoty. Ma 6 lat, jest wysterylizowana i czysta. Kocia dama nie ma jednak szczęścia w życiu. Trafiła do oddanych Państwa, jednak brutalna choroba właścicieli przerwała tę sielankę. Nie są dłużej w stanie zajmować się swymi małymi przyjaciółmi, dlatego Buraska poszukuje nowego domu, który zapewni jej bezpieczeństwo, pełną miseczkę i kochające ręce do głaskania.
Buraska w realu jest w plamki rudawe, nie szara, megamiziak, część ciałka obojętna, tylko dużo i bezustannie...
link do zdjęć: http://imageshack.us/g/835/buraska1.jpg/
ewona1 pisze:Krecik jest niesamowity, taki złotooki gentelman, bardzo stoicki, nie daje się sprowokować Zyziowi, nie lęka się tylko patrzy wymownie, u wet. zachowanie wzorowe, mizia się w miarę, nienachalnie. Bardzo będzie mi go szkoda, jesli trzeba będzie usunąc ząbki, koty bez zębów dają sobie radę doskonale, moje stare koteczki ( 23 lata) pod koniec były zupełnie szczerbate, trzeba było usunąć wszystko oprócz kłów, które były w niezłym stanie. Ale to jednak ból i stress.
ASK@ pisze:Ale masz orzech twardy do zgryzienia.Wszystkie cudne
Morela80 pisze:Ja się chyba zakochałam w Iskierce, ale pewnie zanim znajdzie się transport z Krakowa to potrwa jakiś dłuższy czas:( A tu bez kici tak pusto.
TŻ natomiast jest za Małgosią.
Morela80 pisze:Ja się chyba zakochałam w Iskierce, ale pewnie zanim znajdzie się transport z Krakowa to potrwa jakiś dłuższy czas:( A tu bez kici tak pusto.
TŻ natomiast jest za Małgosią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości