Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 24, 2012 12:21 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

martaslupsk pisze:Trzymamy kciuki i czekamy na wieści :ok: :ok: :ok:

Dziękuję Marta to naprawdę pociesza kciuki :ok: Chodzi o to że nie jestem z tym sama :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lut 24, 2012 12:29 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Dowidz sie jaie koszta poniesiesz jeszcze i tak jak MArta pisala zrobi si ebazarek , ktos jakis fant jeden da i sie zbierze na jakis bazarek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lut 24, 2012 12:39 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Karolek(ona) pisze:Dowidz sie jaie koszta poniesiesz jeszcze i tak jak MArta pisala zrobi si ebazarek , ktos jakis fant jeden da i sie zbierze na jakis bazarek

Paragony zawsze biorę.Już poszło 90zł. ostatnio 8O 8O Jest podliczone razem.Za krew 60zł.
Nie wiem czy na razie im te wyniki zostawić czy zabrać.Zapytam ich.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lut 24, 2012 12:42 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:Dowidz sie jaie koszta poniesiesz jeszcze i tak jak MArta pisala zrobi si ebazarek , ktos jakis fant jeden da i sie zbierze na jakis bazarek

Paragony zawsze biorę.Już poszło 90zł. ostatnio 8O 8O Jest podliczone razem.Za krew 60zł.
Nie wiem czy na razie im te wyniki zostawić czy zabrać.Zapytam ich.

to zapytaj
ja jak co to moge chyba prosic o rachunek zbiorczy za całość
Ostatnio edytowano Pt lut 24, 2012 22:43 przez Karolek(ona), łącznie edytowano 2 razy
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt lut 24, 2012 12:45 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Czy dowiemy się co jest Bejbi :?:
Ostatnio edytowano Pt lut 24, 2012 22:48 przez vailet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lut 24, 2012 13:19 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

KCIUKI :ok: :kotek:
Gosiara

Post » Pt lut 24, 2012 13:24 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Poproś o wydrukowanie kart wizyt , tam będzie wszystko od diagnozy po leki i ceny.

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Pt lut 24, 2012 13:33 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

mi gdzies poginely za szczepienia, wizyty i odrpbaczania i antybiotyk a za kastracje nie dala mi
ale ma wszytsko w kompie to przeciez chyba nie porblem wydrukowac

Karolek(ona)

Post » Pt lut 24, 2012 13:52 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Cześć dziewczęta.,

edit:teraz doczytywałam, ale co teraz z Bejbinką?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 24, 2012 16:55 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Jestem tak wk...na :!: W błąd mnie wprowadziła w nocy i ten wet wyjechał.Wywaliłam znowu 90zł. za nic :!: Na USG nic nie widać.Koszt USG 60zł.+ za dwa zastrzyki w CIEMNO Betamoks i witaminy 30zł. :cry: :cry: :cry: Nic nie wiem co jest Bejbi.
Nie ma gorączki.Mówiłam że do innych wetów nie mam co chodzić tak kasują i to i tak mniej 8O o 10zł.W niedzielę badania znowu :cry: :cry: bo może te płytki to błąd aparatu.Nie wierzę w to.Jeśli w morfologii nic się nie zmieni to znaczy że trzeba szukać przyczyny.Może to być początek ropomacicza,ale jeszcze go nie widać.Mam tylko paragon.Idę się uśpić :( nie mogę pęknę ze złości i rozpaczy.Nie będzie sterylki?Białaczka twierdzą że odpada bo leukocytów by było jeszcze więcej.Bejbi znowu będzie kłuta w niedzielę,a wynik w poniedziałek.Pójdę do Bejbi weta z tym paragonem bo skoro sterylka o 10zł. podrożała,to czemu USG o 15zł.Zrujnowana jestem :( :( Coś mi nie pasi w tym paragonie i cenie :evil: Jeśli morfologia będzie dobra to sterylka będzie,ale tam na krechę,ani na raty nie robią.TŻ mówił "choć idziemy jak gościa nie ma bo zabulimy że szok" i miał rację.Nadal nic nie wiem pozatym że wczoraj mieli kotkę i psa z ropomaciczem i wyniki były gorsze o dużo.Zastrzyk Betamox działa dwa dni.De beściaka nie ma do niedzieli nic nie zrobię.Będę czekać, też będzie o 15 godzinie.Szkoda kasy bo po sterylce też się buli za leki.Jeśli wyniki będą dalej takie nie zrobią sterylki,a Bejbi dostanie ruję i nic jej nie podam bo krzywdę mogę zrobić.Dwóch wetów robiło to USG,ale to nie de beściak.On by mnie tak nie skasował.Oni gdzieś wyjechali chyba do Warszawy i dlatego ani nr1,ani nr.2 ich nie ma.To było bez sensu iść wogóle i żałuję bo teraz skąd tyle kasy??
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lut 24, 2012 17:06 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

martaslupsk pisze:Poproś o wydrukowanie kart wizyt , tam będzie wszystko od diagnozy po leki i ceny.

Jaki wydruk?Nigdy nie dostałam tylko paragon.Prosiłam o fakturę kiedyś i d...Słyszałam ile za co więc wiem.Te 60zł. mnie dobiły i leczenie na pałę.Za dwa zastrzyki z wizytą nie powinnam płacić tak uważam.Oni mnie nie znają,boją się że ich z pracy wywalą nie chcą mniej kasować.
Tylko ON rozumie moją sytuację,ale nie ma go i nic nie poradzę.Pytali o objawy.Mówię kotka ciągle śpi,mało pije,je dużo,śmierdzi, a nie jest w ruji bo zablokowana.Czy coś leci? nie leci,ale liże tam często.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lut 24, 2012 17:52 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Obrazek Obrazek Obrazek
Widzę że nie wkleiłam rachunków to z nerwów.Zaraz przegram z aparatu.
Teraz to już zbaraniałam 8O wydawało mi się że buliłam dziś 90zł.Może się pomyliłam z nerwów bo pisze 80zł.Poprzedni koszt to ostatnia wizyta z badaniem krwi.Sorki za cienie na fotach,ale nie dało się innaczej foty zrobić.Wyniki są też.Kliknąć w miniaturkę.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lut 24, 2012 18:08 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

Masakra...Trzymam kciuki i sercem jestem z Tobą :ok: jaka Ona cudna i śliczna :1luvu: Moja koleżanka znalazła bardzo podobna w Częstochowie na dworcu :roll: Wysiadł facet z auta otworzył transporter i wywalił kotkę pod drzewo :evil: A że Ona zawiozła kota do adopcji i wracała miała na szczęście pusty transporter,vet jej powiedział że to typ Brytyjczyka :wink:
Gosiara

Post » Pt lut 24, 2012 18:12 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

vailet pisze:Obrazek Obrazek Obrazek

A co wet na te wyniki powiedział :?: :?: :?: :?:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pt lut 24, 2012 18:18 Re: Mój świat według Bejbi ciąg dalszy...część 5

olafen pisze:
vailet pisze:Obrazek Obrazek Obrazek

A co wet na te wyniki powiedział :?: :?: :?: :?:

Jakiś stan zapalny.Nie umiał dużo powiedzieć w przeciwieństwie do Dr.S.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]