Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:Czy mogę prosić o nr konta Joli Dworcowej?
annskr pisze:Zawiozłysmy z ewą_mrau trochę karmy do Joli Dworcowej, na kilku dni wystarczy.... Niestety tylko na kilka, na koncie pustki, a zbliża się koniec miesiąca i faktury z lecznic..
Pamiętacie czarnego długowłosego psiaka zostawionego samotnie na podwórzu domku przy Pojezierskiej? Starszą paną zabrały dzieci, psiak został skazany na „samodzielność”. Karmiła go Agnieszka z koleżanką, znalazły mu dom. Teraz z tym domku jest mały czarny piesek, wypatrzyła go Agnieszka, właściciele nadal pojawiają się raz na miesiąc… Agnieszka będzie próbowała go wyciągnąć, mam nadzieję, że da radę.
Tylko co dalej???
annskr pisze:Pamiętacie czarnego długowłosego psiaka zostawionego samotnie na podwórzu domku przy Pojezierskiej? Starszą panią zabrały dzieci, psiak został skazany na „samodzielność”. Karmiła go Agnieszka z koleżanką, znalazły mu dom. Teraz z tym domku jest mały czarny piesek, wypatrzyła go Agnieszka, właściciele nadal pojawiają się raz na miesiąc… Agnieszka będzie próbowała go wyciągnąć, mam nadzieję, że da radę.
Tylko co dalej???
Blisko Tescogosiaa pisze:Matko, to ja mieszkam przy Pojezierskiej, a nie mam pojęcia gdzie Wy ten dom znalazłyście
annskr pisze:Blisko Tescogosiaa pisze:Matko, to ja mieszkam przy Pojezierskiej, a nie mam pojęcia gdzie Wy ten dom znalazłyście![]()
Od frontu wygląda normalnie
Po prostu Agnieszka i p.Łucja mają oczy dookoła głowy, szczególnie na zwierzaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Tundra i 56 gości