Moderator: Moderatorzy
ewar pisze:Prezydent mojego miasta słynie już z eleganckiego sposobu wypowiadania się.Dzisiaj w wywiadzie dla telewizji miejskiej oświadczył, że "szurniętymi obrońcami praw zwierząt nie będzie się przejmował".Wcześniej mówił o debilnym prawie.
lidiya pisze:Jak zaopiniować przysłane do organizacji projekty z gmin ?
Chodzi mi konkretnie o to jak powinna taka opinia wygladać, jak sie ja pisze?
Kinya pisze:Proszę, tutaj analogiczny wydział:
http://www.uw.rzeszow.pl/main.php?muid= ... 7e7a#ak217
"Do zadań Wydziału należy w szczególności prowadzenie spraw w zakresie:
(...)
wykonywania nadzoru prawnego nad uchwałami organów gmin, powiatów i samorządu województwa (...)"
Nie ma na co czekać, trzeba zgłaszać wypowiedzi i działania pana Szlęzaka.
XAgaX pisze:... uruchomienie postępowania nadzorczego i badanie treści oraz zachowania procedury przygotowania uchwały [programu zapobiegania bezdomności zwierząt; do zrobienia do 31 marca każdego roku- XAgaX] może nastąpić dopiero po jej podjęciu.
Z informacji uzyskanych od Prezydenta Stalowej Woli wynika, że projekt stosownej uchwały jest przygotowywany i zostanie skierowany do konsultacji oraz pod obrady Rady Miasta.
marioka pisze:XAgaX pisze:... uruchomienie postępowania nadzorczego i badanie treści oraz zachowania procedury przygotowania uchwały [programu zapobiegania bezdomności zwierząt; do zrobienia do 31 marca każdego roku- XAgaX] może nastąpić dopiero po jej podjęciu.
Z informacji uzyskanych od Prezydenta Stalowej Woli wynika, że projekt stosownej uchwały jest przygotowywany i zostanie skierowany do konsultacji oraz pod obrady Rady Miasta.
To już wiadomo, że procedury przygotowania uchwały zostały naruszone, bo projekt powinien być przygotowany i przedstawiony do zaopiniowania przed upływem 1 lutego.
Jeśli wierzyć w zapowiedzi A. Szlęzaka to program ograniczy się do zapobiegania zagrożeniom sanitarnym czyli w praktyce wyłapywania i usypiania zwierząt.![]()
Bardzo jestem ciekawa tych konsultacji.
sunshain pisze:co dam ogłoszenie na tablica.pl
to mi usuną bo nie spełniam wymagań ustawy
mając kocura kryjącego nie mam przydomka - na nic telefony, na nic e-maile
czytanie ze zrozumieniem co niektórych boli
tym razem dałam na dole ogłoszenia "paszkwila" może ruszy u kogoś szara komórkę
marioka pisze:sunshain pisze:co dam ogłoszenie na tablica.pl
to mi usuną bo nie spełniam wymagań ustawy
mając kocura kryjącego nie mam przydomka - na nic telefony, na nic e-maile
czytanie ze zrozumieniem co niektórych boli
tym razem dałam na dole ogłoszenia "paszkwila" może ruszy u kogoś szara komórkę
No popatrz, a ten spełnia warunki![]()
http://tablica.pl/oferta/reproduktor-br ... DMQUd.html
Napisz w tytule dane kocura z przydomkiem, może się odczepią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości