Erin pisze:Posiadasz, tak jak ja - tylko nie ludzki
Czyli ten lepszy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Posiadasz, tak jak ja - tylko nie ludzki
Erin pisze:Dlaczego Kot jest lepszy od mężczyzny?
1. Kot zawsze trafia do kuwety kiedy się załatwia.
2. Jest większa szansa na nauczenie kota czegokolwiek.
3. Nie musisz udawać, że podoba ci się to, co twój kot przywlecze do domu.
4. Nigdy nie musisz spędzać czasu z matką twojego kota.
5. Kot mruczy kiedy podajesz mu obiad.
6. Możesz obciąć pazury swojemu kotu... spróbuj namówić faceta żeby obciął paznokcie u nóg.
7. To nie ma znaczenia kiedy twój kot łasi się do twojej najlepszej przyjaciółki.
8. Kot wie, że jesteś kluczem do jego szczęścia. Facet myśli że on nim jest.
9. Kiedy kot wskoczy ci na kolana trochę pieszczot go zadowoli.
alab108 pisze:O johaśka to może zrzucisz parę kiloPrzepraszam, jednak chyba musisz odwiedzić ludzkiego weta
alab108 pisze:alab108 pisze:O johaśka to może zrzucisz parę kiloPrzepraszam, jednak chyba musisz odwiedzić ludzkiego weta
A nie mówiłam?
mamaGiny pisze:napiszę![]()
miałam swojego kierowcę co woził do nas do oddziału, ale poszedł do szpitala i d...
bianco nero pisze:mamaGiny pisze:napiszę![]()
miałam swojego kierowcę co woził do nas do oddziału, ale poszedł do szpitala i d...
mamaGiny odpisałam Ci.
johaśka pisze:dobry
melduję się, że żyję.....
wczoraj jeszcze mnie temp dopadła, grubo powyżej 38..... także mąż mi zapodał apap i poszłam spać...
generalnie cały dzień przespalam....
a co wypilam to wracalo, niestety....
aż mnie olśniło, że mam w domu zastrzyk przeciwwymiotny i namówilam małża do zrobienia go.... i po nim przestałam dopiero porcelankę obejmować.....
...
...
egwusia pisze:Chcę wiedzieć więcej o zastrzyku- przeliterowane - to sobie dam na receptę zapisać- ostatnio jak mnie "cofka" dopadła to mi na trzeci dzień pogotowie wzywali- i też zastrzyk tyle,że 2 ampułki dożylnio pomógły. ale co przedtem przeżyłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 159 gości