Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 24, 2012 9:37 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Erin pisze:Posiadasz, tak jak ja - tylko nie ludzki :lol:

Czyli ten lepszy :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lut 24, 2012 9:39 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Się wie 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lut 24, 2012 9:44 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Cześć faktycznie jakieś fatum po kraju lata[obecnie jest nad Warszawką].Ja od rana porcelanę okupuję także....Gary w zlewie czekają na pozmywanie...Normalka..I nawet najbardziej mizerny kot jest dużo lepszy od strong-mana..... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt lut 24, 2012 9:47 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Czyli się zgadzamy :ok: .
A teraz to naprawdę idę do tych garów :evil: .
Niedobrze to wygląda, w chałpie syf...fuj :evil: .
Idę sobie z żalem...do potem, cioteczki...i miłego dnia życzę :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lut 24, 2012 9:52 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Papatki :1luvu:

Erin

Post » Pt lut 24, 2012 10:00 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Erin pisze:Dlaczego Kot jest lepszy od mężczyzny?

1. Kot zawsze trafia do kuwety kiedy się załatwia.
2. Jest większa szansa na nauczenie kota czegokolwiek.
3. Nie musisz udawać, że podoba ci się to, co twój kot przywlecze do domu.
4. Nigdy nie musisz spędzać czasu z matką twojego kota.
5. Kot mruczy kiedy podajesz mu obiad.
6. Możesz obciąć pazury swojemu kotu... spróbuj namówić faceta żeby obciął paznokcie u nóg.
7. To nie ma znaczenia kiedy twój kot łasi się do twojej najlepszej przyjaciółki.
8. Kot wie, że jesteś kluczem do jego szczęścia. Facet myśli że on nim jest.
9. Kiedy kot wskoczy ci na kolana trochę pieszczot go zadowoli.

o mamooo :ryk:

ale co prawda to prawda.... wlaśnie moja teściowa dzwoniła, że pozazdrościła mi i od rana obejmuje porcelankę ;)
i powiem wam, że jakiś plus tego jest.... mam 2kg w plecy :)
mąż powiedział, że wniosek z tego taki ze powinnam częściej pawikami rzucać...... oszalał chyba 8O

wiecie... ja też nie lubię zmywać :roll:
dlatego jak braliśmy z B ślub to nam się rodzinka zrzuciła i kupiliśmy sobie zmywarkę....
dlatego jadąc gdziekolwiek zmywam z usmiechem na ustach bo wiem, że w domu coś za mnie odwala tą robotę....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt lut 24, 2012 11:26 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

alab108 pisze:O johaśka to może zrzucisz parę kilo :mrgreen: Przepraszam, jednak chyba musisz odwiedzić ludzkiego weta :ok:

A nie mówiłam?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt lut 24, 2012 12:30 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

alab108 pisze:
alab108 pisze:O johaśka to może zrzucisz parę kilo :mrgreen: Przepraszam, jednak chyba musisz odwiedzić ludzkiego weta :ok:

A nie mówiłam?

no mowiłas, mowilaś.....

kurcze ponieważ obiecałam małżowi, że z nim pojadę po spodnie to pojechalam....
wróciłam i padam na twarz.... jestem tak zmęczona jakbym przeszła na nogach jakieś 10km....
idę poleżeć :roll:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt lut 24, 2012 13:55 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Dziewczyny -mam problem z dostarczeniem paki do Częstochowy - nie wybiera się ktos z Katowic do Częstochowy w najbliższym czasie?
Chciałam pierwotnie wysłać poczta ale mnie podliczyli na 50 zeta prawie :oops: wolałabym tę kasę przeznaczyć na zarełko kocie dla wiadomych kocich brzuszków..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt lut 24, 2012 14:12 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Na wątku transportowym napisz :)
Może za drobną opłatą ktoś zawiezie.

Erin

Post » Pt lut 24, 2012 14:40 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

napiszę ;-)
miałam swojego kierowcę co woził do nas do oddziału, ale poszedł do szpitala i d...
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt lut 24, 2012 15:25 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

mamaGiny pisze:napiszę ;-)
miałam swojego kierowcę co woził do nas do oddziału, ale poszedł do szpitala i d...

mamaGiny odpisałam Ci.
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Pt lut 24, 2012 15:29 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

bianco nero pisze:
mamaGiny pisze:napiszę ;-)

mamaGiny odpisałam Ci.

się melduję ;-)
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt lut 24, 2012 21:31 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

johaśka pisze:dobry :)
melduję się, że żyję.....
wczoraj jeszcze mnie temp dopadła, grubo powyżej 38..... także mąż mi zapodał apap i poszłam spać...
generalnie cały dzień przespalam....
a co wypilam to wracalo, niestety....
aż mnie olśniło, że mam w domu zastrzyk przeciwwymiotny i namówilam małża do zrobienia go.... i po nim przestałam dopiero porcelankę obejmować.....
...

...

Chcę wiedzieć więcej o zastrzyku- przeliterowane - to sobie dam na receptę zapisać- ostatnio jak mnie "cofka" dopadła to mi na trzeci dzień pogotowie wzywali- i też zastrzyk tyle,że 2 ampułki dożylnio pomógły. ale co przedtem przeżyłam :cry:

A Tobie ZDRÓWKA ZYCZĘ !

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Pt lut 24, 2012 21:57 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

egwusia pisze:Chcę wiedzieć więcej o zastrzyku- przeliterowane - to sobie dam na receptę zapisać- ostatnio jak mnie "cofka" dopadła to mi na trzeci dzień pogotowie wzywali- i też zastrzyk tyle,że 2 ampułki dożylnio pomógły. ale co przedtem przeżyłam :cry:

METOCLOPRAMIDUM 0,5%

a mnie juz przeszlo.... maz sie smieje ze skoro juz pyskuje i zagladam do lodowki to jest ok :ok:
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]