kotka doroty pisze:O taki mam na cieplejsze dni![]()
Miałam taki...mieć. Na panny się nadawała, na Glusia - już niestety nie - denko się załamywało i biedak był zduszony jak śliwka w kompocie.
idę spać. Żegnam towarzystwo. Jutro "biegany" dzień.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:O taki mam na cieplejsze dni![]()
Obejrzyj sobie na wystawie torbę Gaminyanulka111 pisze:Podobaja mi sie tkaie torby,ale tma by najwyzej weszla glowa moich kocurow
Zostanie juz na zawszemoś pisze:Obejrzalam torbe i dla moich tez za wiotka![]()
Anulka- podobno jak glowa wejdzie to caly kot tez wejdzie. Nie wiem jak z wyjściem
moś pisze::lol: Trzeba było mu zdjecie zrobic, temu kartonowi miauczacemu i ku uciesze gawiedzi wstawic na watku.
zabers pisze:filo pisze:zabers pisze:No i muszę się pochwalić, że Gluś schudł. Niewiarygodne, co? Na sterydach i schudł! A jednak. Bardzo dobrze się czuje, więc jeszcze chętniej się rusza i w ciągu 4 miesięcy zrzucił (bez diety) 0,5 kg. waży równe 7 kg.
To może foty Glusia przed schudnięciem i po?Dobrego Glusia nigdy nie za wiele
Będą. Jak się uda - jutro. Albo i nie - mam napięty plan (niestety, wcale nie turystyczny)
anna57 pisze:zabers pisze:filo pisze:zabers pisze:No i muszę się pochwalić, że Gluś schudł. Niewiarygodne, co? Na sterydach i schudł! A jednak. Bardzo dobrze się czuje, więc jeszcze chętniej się rusza i w ciągu 4 miesięcy zrzucił (bez diety) 0,5 kg. waży równe 7 kg.
To może foty Glusia przed schudnięciem i po?Dobrego Glusia nigdy nie za wiele
Będą. Jak się uda - jutro. Albo i nie - mam napięty plan (niestety, wcale nie turystyczny)
Mówisz, że zauważymy różnicę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 140 gości