Koty Pani Eugenii-Tragedia !!! GDYNIA potrzebna KARMA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 23, 2012 19:36 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

gaota pisze:Co to znaczy upośledzony? Pytam z ciekawości, bo przygarnąć nie mogę :(

Nie wiemy na pewno, że tak jest. Kot jest po prostu taki trochę powolny i apatyczny. Może to być wynik krzyżowania się osobników spokrewnionych. Ale może po prostu taka jest jego natura.

moniAmi

Od: Sob gru 11, 2010 16:35

Post » Czw lut 23, 2012 21:40 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

Dziewczyny, a jak się podpina banerek? Mam profil od niedawna, więc nie wiem... kopiuję link i co dalej?
[Srebrna*14.08.2012]-Każdego dnia brak mi Ciebie*... [Felek*04.08.2012] [Filipek *17.08.2012] [Franuś *2011] [Kocur *2013] - Pamiętam o Was i tęsknię... [Chuda Lucunko...śpij słodko Kochanie...*06.02.2014]

madzik85

Od: Pon lut 20, 2012 10:33

Post » Czw lut 23, 2012 22:07 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

Madziulla pisze:ludzie na pewno zaglądają do Waszego wątku, tylko nie piszą, bo jeśli nie mogą pomóc materialnie czy fizycznie, to myślą, że nie ma co pisać. Ale moim zdaniem 'kibicowanie', mądre rady też są potrzebne :ok:

Ja pomóc niestety nie mogę :( podczytuję codziennie i mocno trzymam kciuki. Zdjęcia są przepiękne, a waszych działań nawet nie komentuję, bo brak mi słów. Są ekspresowe i bardzo skuteczne. Mam jeszcze tylko 2 pytania:
1- czy zostawicie tej Pani jakieś kotki spośród tej gromadki?
2- czy zajmiecie się też w jakiś sposób tymi dokarmianymi przez Panią na dworze?

trzymam kciuki za Was i za kociaki - by szybko znalazły dobre domki :ok: :ok: :ok: :ok:

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Czw lut 23, 2012 22:09 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

madzik85 pisze:Dziewczyny, a jak się podpina banerek? Mam profil od niedawna, więc nie wiem... kopiuję link i co dalej?

W prawym górnym rogu na stronie głównej klikasz w "panel użytkownika", następnie po otwarciu panelu po lewej stronie "podpis użytkownika" i "edytuj podpis". Wklejasz cały kod i zapisujesz. Powodzenia ;)

michalinadzordz

Post » Czw lut 23, 2012 23:01 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

moniAmi pisze:
gaota pisze:Co to znaczy upośledzony? Pytam z ciekawości, bo przygarnąć nie mogę :(

Nie wiemy na pewno, że tak jest. Kot jest po prostu taki trochę powolny i apatyczny. Może to być wynik krzyżowania się osobników spokrewnionych. Ale może po prostu taka jest jego natura.

może jest głuchy...Mam czarnego głuchego kota/kalekiego i on się zachowuje jak "specjalnej troski"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lut 23, 2012 23:10 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

michalinadzordz pisze:
Madziulla pisze:ludzie na pewno zaglądają do Waszego wątku, tylko nie piszą, bo jeśli nie mogą pomóc materialnie czy fizycznie, to myślą, że nie ma co pisać. Ale moim zdaniem 'kibicowanie', mądre rady też są potrzebne :ok:

Ja pomóc niestety nie mogę :( podczytuję codziennie i mocno trzymam kciuki. Zdjęcia są przepiękne, a waszych działań nawet nie komentuję, bo brak mi słów. Są ekspresowe i bardzo skuteczne. Mam jeszcze tylko 2 pytania:
1- czy zostawicie tej Pani jakieś kotki spośród tej gromadki?
2- czy zajmiecie się też w jakiś sposób tymi dokarmianymi przez Panią na dworze?

trzymam kciuki za Was i za kociaki - by szybko znalazły dobre domki :ok: :ok: :ok: :ok:

1. tu jest rozbieżność Pani Eugenia chce i jej syn kilka sztuk a Pan mąż nie chce wogóle jak już zdecydujemy zostawimy kilka sztuk po sterylizacjach i kastracjach
2. jak będą finanse i możliwości to na pewno ale w następnej kolejności
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Od: Śro mar 30, 2005 13:43

Post » Czw lut 23, 2012 23:16 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
moniAmi pisze:

może jest głuchy...Mam czarnego głuchego kota/kalekiego i on się zachowuje jak "specjalnej troski"

Ja też mam głuchego z uszkodzonym błędnikiem ale kto nie wie to nawet tego nie zauważy. zamierzamy porobić mu wszystkie możliwe badania ale musimy kasę nazbierać na badania krwi, może USG i RTG będzie trzeba. Ma owszem zapalenie ucha, ale słyszy, Pan Krzysztof powiedział że ten kot jest taki od urodzenia ? będziemy ustalać co mu jest.
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Od: Śro mar 30, 2005 13:43

Post » Czw lut 23, 2012 23:25 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

Zapraszam na bazarek, z którego dochód jest przeznaczony dla kotów pani Eugenii. :-)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=139457
Stopniowo postaram się dorzucać fanty, nie tylko ciuszki... ;-) Wchodźcie, kupujcie, podbijajcie! :-)

Być może ktoś z Was jest z Trójmiasta i chciałby dorzucić jakieś fanty na bazarek? Pomyślcie, może macie w szafach ciuszki, których nie nosicie, albo na półkach kurzą się dawno przeczytane książki... :ok:
[Srebrna*14.08.2012]-Każdego dnia brak mi Ciebie*... [Felek*04.08.2012] [Filipek *17.08.2012] [Franuś *2011] [Kocur *2013] - Pamiętam o Was i tęsknię... [Chuda Lucunko...śpij słodko Kochanie...*06.02.2014]

madzik85

Post » Czw lut 23, 2012 23:30 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

michalinadzordz pisze:
madzik85 pisze:Dziewczyny, a jak się podpina banerek? Mam profil od niedawna, więc nie wiem... kopiuję link i co dalej?

W prawym górnym rogu na stronie głównej klikasz w "panel użytkownika", następnie po otwarciu panelu po lewej stronie "podpis użytkownika" i "edytuj podpis". Wklejasz cały kod i zapisujesz. Powodzenia ;)

Dziękuję! :ok:

madzik85

Post » Czw lut 23, 2012 23:47 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

ja mam trzy książki na bazarek, czy ktoś mógłby je ode mnie odebrać w Gdańsku? Pomyślę, może coś jeszcze znajdę...

kaido

Od: Pt paź 15, 2010 21:33

Post » Czw lut 23, 2012 23:54 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

kaido pisze:ja mam trzy książki na bazarek, czy ktoś mógłby je ode mnie odebrać w Gdańsku? Pomyślę, może coś jeszcze znajdę...

Kaido, w Gdańsku możesz podrzucić mi rzeczy na bazarek do Wrzeszcza na Grunwaldzką 2, przekazę je dalej do dziewczyn z BZ. I tak jeżdżę dość często Gdańsk - Reda.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt lut 24, 2012 0:38 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

zaznaczam i wielki szacun za akcje :ok: :ok: :ok:
zaraz wyślę pieniązki dla tych kociaków
7ksiezyc

Post » Pt lut 24, 2012 8:56 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

szkoda, że nie ma mnie na miejscu, bo chętnie bym pomogła... finansowo niestety nadal sama jestem potrzebująca w aspekcie zwierzęcym :(

michalinadzordz

Post » Pt lut 24, 2012 11:07 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

michalinadzordz pisze:szkoda, że nie ma mnie na miejscu, bo chętnie bym pomogła... finansowo niestety nadal sama jestem potrzebująca w aspekcie zwierzęcym :(

Pomoc przyda nam się także w rozgłaszaniu wydarzenia, ogłaszaniu kotów do adopcji.

moniAmi

Od: Sob gru 11, 2010 16:35

Post » Pt lut 24, 2012 11:18 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

Dziewczyny, na tym "normalnym" wydarzeniu na FB http://www.facebook.com/events/189988621107349/ przydałyby się jakieś zdjęcia i relacje z tego, co robicie. Mało osób się tam odmeldowało. Wiem, że macie teraz urwanie głowy, ale uaktualnijcie też pierwszego posta o to, jak wygląda sytuacja, czego potrzeba 'najsampierw', co na później, tak by każdy, kto chce pomóc znalazł coś dla siebie.
I nieustanne kciuki za Was.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

[poprzednia][następna]