Karolek(ona) pisze:podobno kotki mocz w ruji tez fiolkami nie daje
a ja nie wie ja mam kocurki
Karola Bejbi nigdy nie śmierdziała nawet w rui.Oby to było lepiej ropomacicze nie BIAŁACZKA

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:podobno kotki mocz w ruji tez fiolkami nie daje
a ja nie wie ja mam kocurki
MonikaMroz pisze:Hej Wiola
Od razu mi się ryczeć zachciało jak napisałaś że Bejbi bardzo choraTrzymajcie się kochane moje.
Mocznik wydaje mi się w normie i kreatynina też. Na leukocytach się nie znam.
BĄDŹCIE DZIELNE![]()
![]()
![]()
ninakiler pisze:Własnie moja kolezanka robila badania swojej kotce... i wyniki miala podobne wet stwierdzil natychmiastową operację bo po USG wyszlo ze to ropomacicze i jutro operacja. Oprocz tych objawow kotka miala rujkę bardzo czesto, byl rowniez wysięk, byla apatyczna, śpiąca i malo jadła. No i wyszlo rowniez ze ma guza sutka :/
Ja konkretnie sie nie znam ale moze ta sytuacja ci w jakis sposob pomoze.
Bejbusiu sliczna zdrowiej... kciuki ogromne dla was kochane![]()
![]()
dinzoo pisze:Viola czy Ty będziesz mogła jutro z Bejbi podejść do wetabo potem weekend to za długo czekać
![]()
![]()
żeby wszystko było w porządku
dinzoo pisze:Viola tylko przy ropomaciczu czas ma duże znaczenie, do niedzieli to trochę za długo...wiem bo miałam sunię z ropomaciczem, a u kotek to jeszcze gorzej podobno
obiecaj, że zrobisz jutro USG proszę
martaslupsk pisze:Przy ropomaciczu czas bardzo ważny. Daj znać jak po wizycie.
martaslupsk pisze:Przy ropomaciczu czas bardzo ważny. Daj znać jak po wizycie.
edit:
Vailet moim skromnym zdaniem.......ale ja przy podejrzeniu ropomacicza brałabym kote pod pachę i zapylała do całodobowej lecznicy. Nie mogłabym inaczej spokojnie zasnąć.Przy ropomaciczu sterylizują odrazu.
vailet pisze:martaslupsk pisze:Przy ropomaciczu czas bardzo ważny. Daj znać jak po wizycie.
Oczywiście że dam.Kogo by to obeszło,a ja mam tylko TŻ-a i to za mało, on się nie zna Wy tutaj dużo dla mnie znaczycie bo zawsze jeśli poproszę ktoś coś podpowieNie mam komu wyrzucić tego co się dzieje.Było ok.to nic nie marudziłam.Nigdy takich wyników nie miała.Ja stawiam na hormon że jednak to może ropomacicze,a jeśli tak to operują i sterylizują od razu
![]()
ninakiler pisze:w przypadku mojej kolezanki dali jakies leki i jutro zaraz na operację... podobno przelozyl inne i kazal przyjsc jutro... bo byla dzisiaj na USG. Takze wcisnal ją na jutro rano, pomimo faktu ze mial zaplanowane inne zabiegi. Takze mysle ze czas ma znaczenie bardzo duze ... :/
dinzoo pisze:ninakiler pisze:w przypadku mojej kolezanki dali jakies leki i jutro zaraz na operację... podobno przelozyl inne i kazal przyjsc jutro... bo byla dzisiaj na USG. Takze wcisnal ją na jutro rano, pomimo faktu ze mial zaplanowane inne zabiegi. Takze mysle ze czas ma znaczenie bardzo duze ... :/
czas ma ogromne znaczenie, kilka godzin może zmienić sytuację diametralnie
nie ma co czekać![]()
z samego rana, jeśli nie można już dziś
koniecznie do lekarza z Bejbi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości