wspólne życie - proszę o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 23, 2012 21:46 Re: .....

Aneta.I pisze:U mnie było "zabawniej"..
Dostałam wynik biopsji w recepcji. i już. Bo po co powiedzieć dwudziestolatce, że raka ma.
Na świstku oczywiście łacina - lymphogranulomatosis maligna czy jakoś tak.

Ostatecznie rodzice tego samego dnia wzięli karteluszkę do znajomej ortopedy. Zna łacinę. Przetłumaczyła im. Wrócili i "musieli" mi powiedzieć o raku.
Istny survival :)

Czekam na Twoją ostatnią chemię i sobie toaścik strzelę. Za zdrowie :)

Nie cierpię tej łaciny, nic z tego nie rozumiem. Mogliby mówić jak do ludzi. Chociażby się swoje sprawy uporządkowało. I lżej by bylo. Masz pół roku, pocałuj nas w dupę, spisz testament i rób co chcesz.
A tak człowiek się zastanawia = ma szansę, czy już sobie strzeliśc w łeb?

Ale na szczęcie ma się takiego pana Floriana. Różowego kota., który przychodzi i mizia mordę. I się znowu wstaje rano i karmi. I nie wie, co by się zrobiło bez kotów.

Na razie wiem, co zrobię. Pójdę spać. I proszę się nie denerwować, bo kończy się nam dzisiaj okres abonamentowy na internet. Jak się doładujemy, to za kilka dni się odezwiemy. A pieniądze przesłane przez cioteczki przeznaczymy na jedzenie dla kotów. Których grube brzucha nieustannie dziękują.

Goseińko, cały czas myślimy o tobie i w końcu coś wykombinujemy. Ucałuj rude pysio ode mne :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw lut 23, 2012 21:51 Re: .....

A bardzo proszę, sama sobie ucałuj :D .

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lut 23, 2012 21:57 Re: .....

vip0 pisze:A bardzo proszę, sama sobie ucałuj :D .

Obrazek

O matulu, ależ on całuśny :1luvu: :1luvu:

zaczynam rozumieć, co rudzielce mają w sobie!! Piękny!
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Czw lut 23, 2012 21:58 Re: .....

Dziękuję w imieniu Punia :D .
Ale mu nie powiem, bo już i tak próżny jest...jak jaki gwiazdor filmowy :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lut 23, 2012 22:00 Re: .....

Marysiu, Gosiu... - cóż mogę napisać... :1luvu: - wiecie zresztą!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lut 23, 2012 22:02 Re: .....

vip0 pisze:Dziękuję w imieniu Punia :D .
Ale mu nie powiem, bo już i tak próżny jest...jak jaki gwiazdor filmowy :mrgreen: .

A mów ;) :1luvu:
Urodą to on wszystkich gwiazdorów na łopatki kładzie :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Czw lut 23, 2012 22:04 Re: .....

joluka pisze:Marysiu, Gosiu... - cóż mogę napisać... :1luvu: - wiecie zresztą!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I wzajemnie :D !

vip

Post » Czw lut 23, 2012 22:04 Re: .....

Aneta.I pisze:
vip0 pisze:Dziękuję w imieniu Punia :D .

A mów ;) :1luvu:
Urodą to on wszystkich gwiazdorów na łopatki kładzie :D

Ano niebrzydki facecik :D .
I wie o tym.
I wykorzystuje.

vip

Post » Czw lut 23, 2012 22:07 Re: .....

No przeca takie jego kocie święte prawo :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Czw lut 23, 2012 22:08 Re: .....

A to niebieskie cudeńko w Twoim podpisie to kto taki? :1luvu:

vip

Post » Czw lut 23, 2012 22:11 Re: .....

A widzisz.. To Pan Bimbowski vel Bimbo vel Bubu - czyli Skarb i przewodnik po kocim świecie ;)

Jam Jego wierny sługa :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Czw lut 23, 2012 22:13 Re: .....

Aneta.I pisze:A widzisz.. To Pan Bimbowski vel Bimbo vel Bubu - czyli Skarb i przewodnik po kocim świecie ;)

Jam Jego wierny sługa :D

Że Skarb, to ja widzę :1luvu: .
A sługa z Ciebie chociaż zacny?

vip

Post » Czw lut 23, 2012 22:17 Re: .....

Hm... a jeśli powiem, że po kastracji postanowiłam spać z nim na podłodze, żeby bidok nie skakał do mnie do łóżka...? :ryk: :ryk:
Albo albo, że jak postanowił się pupeczką walnąć na podusi, to z kulturą się skuliłam na łóżku..
A jak łaskawie postanawia spać na mnie? - z namaszczeniem znoszę ponad czterokilowy ciężar :) Już nawet prawie opanowałam sen bez ruszania się :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Czw lut 23, 2012 22:20 Re: .....

No rzeczywiście, dobrze służysz kotkowi :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lut 23, 2012 22:23 Re: .....

Aneta.I pisze:Hm... a jeśli powiem, że po kastracji postanowiłam spać z nim na podłodze, żeby bidok nie skakał do mnie do łóżka...? :ryk: :ryk:
Albo albo, że jak postanowił się pupeczką walnąć na podusi, to z kulturą się skuliłam na łóżku..
A jak łaskawie postanawia spać na mnie? - z namaszczeniem znoszę ponad czterokilowy ciężar :) Już nawet prawie opanowałam sen bez ruszania się :D

No taaak, skąd ja to znam? :ryk:
Chyba na jednym wózeczku jedziemy :ok: .
Ja też sługa moich futer uniżony...

vip

[poprzednia][następna]