Moje drogie dwunożne. Koty odstawione, Pan na Ursynowie młody, bardzo miły, ma dwóch chłopaków, jeden to będzie taki piękny jak Tolek, drugi czarno-biały taki cienki i długonogi jak chart. mile i ciekawskie, zero agresji, zresztą młodziaki. Myślę, że Ince będzie dobrze, no w miarę, bo ona bardzo źle zniosła rozłąkę z p. Teresą, trzeba dużo cierpliwości. Pan przekazał leki, kroplówkę, igły po swoim poprzednim kocie , z tego co widzę były problemy z nerkami i skórne. CO Z TYM ZROBIĆ mam pomysl zeby przekazac do Kotkowa?? Co Wy na to? Prosi o pomoc w ogłoszeniach, nie wchodzi na miau, tylko facebook, ale mam email i mogę go udostępnić jeśli ktoś potrzebuje na priv, i tel, i gadu gadu.
DT w dzielnicy na B, ale nie są to Bielany jest przepełniony zwierzętami i mam nadzieje, że rudasy szybko z niego wyjdą do DS, zniosły podróż tak sobie, był wypadek w transporterku qpa, nie wiem który. Koty są na razie odizolowane od innych, burych i czarnych, sądząc po ilości to takie w W-wie nie mają brania. Pani prosi o pomoc w przypadku konieczności leczenia, a mnie się wydaje, że Fred ma KK. Na pewno potrzebne są krople do oczu.
Tam, gdzie trafiła Szara bardzo fajne dzieciaki, bardzo kochają zwierzęta, sporo szczurów i dwa psiska, stary szorstki jamnik i młody szczeniak, nie maja doświadczenia z kotami, podpowiedziałam co trzeba, o resztę będą pytać. zostawiłam młodej 50 zł na karmę, tam się nie przelewa. Aneta zamówiła na allegro karmę suchą którą może sama odebrać, odpada koszt wysyłki. Szara zniosła zmianę może nie dobrze, ale miziana i kochana dojdzie do siebie. zrobiła niespodzianke i nawalila na łóżko-antresolę, gdzie ma miejsce. A dzieci się

postarały i kupiły michę jako kuwetę... na 3 koty jednocześnie

.
I jeszcze mam taki wtręt dotyczący poprzednich postów, na temat karmienia:
Zamiast snuć długich dywagacji, trzeba kupić puszki i dostarczyć dzieciakom, bo dyskusją kot się nie naje. I nie cudować- Szara to młody kotek który pól roku głodował, dosłownie. Jak p. Teresa była w szpitalu, to koty jadły raz dziennie, byle co, nawet psie suche. Kto się tym zajmie? Mogę to zrobić w razie co, bo trzeba szybko