Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw lut 23, 2012 20:17 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Kociara82 pisze:
MIKUŚ pisze:Wydawało mi się, że Ola prosiła by nie przeszkadzać podziękowaniami za oddane głosy. :wink: Będzie trudniej wszystko zliczyć. Przepraszamy.

Basiu, owszem, ale jesli juz nie moga sie powstrzymac od podziekowan, to tak jak napisala Karolek(ona)-bez cytowania glosow, bo wlasnie to najbardziej mnie myli, bo nie wiem, czy glos tej osoby liczylam juz czy nie, czy nie liczylam wiecej razy... Owszem, idelanie by bylo, jakby poczekali nawet z takimi podziekowaniami do zakonczenia bazarku, ale nie bede sie o to czepiac, bo bez cytowania glosow jest to naprawde maly drobiazg i jestem w stanie przymnknac na to oko. Najwazniejsze wlasnie, ze nie cytuja glosow.
Tak wiec dziekuje bardzo, ze sie do tej mojej prosby dostosowaliscie chociaz tak. :ok:

KITA-RZESZOW - z calym szacunkiem, ale zasady sa bardzo proste i czytelne. Jesli ktos mial watpliwosci i nie rozumial tego to wszystko bylo juz wielokrotnie wyjasniane. Z reszta:

4. Głosujemy przyznając punkty od 1 do 3 na 3 wybranych kandydatów i 3 wybrane kandydatki. (przyznajemy punkty, nie miejsca!)

5. Bardzo proszę o podawanie WSZYSTKICH wytypowanych w 1 poście pisząc:
KANDYDATKI:
1.
2.
3.
KANDYDACI:
1.
2.
3.

gdzie każda cyfra odpowiada ilości przyznanym punktom.

jest napisane wyraznie. Jesli nie zrozumialas tego lub nie przeczytalas dokladnie zasad-nie miej do nikogo pretensji. Kazdy kto mial watpliwosci pisal i pytal o wszystko. Wielokrotnie pytano o to samo. Poza tym to tylko zabawa, a kazdy glosuje wg swojego uznania. Nie oznacza to, ze tylko miss i mister sa piekne a reszta kotow juz nie, bo kazdy kot jest piekny, kazdy ma w sobie cos niepowtarzalnego, co go czyni pieknym. Najwazniejsze jest jednak to, ze kazdy kot dla swojego czlowieka jest najpiekniejszym na swiecie, chocby nie wiem jakie pieknosci sie pojawialy. I tylko to w zasadzie sie liczy. Cala reszta to tylko zabawa.

Witam,
Nie mam do nikogo pretensji, wyraziłam swoje zdanie i odczucia, jakie mi towarzyszyły śledząc forum.
Po za tym, jeśli kilkakrotnie ludzie pytają o to samo, to świadczy to tylko o tym,
iż nie tylko ja miałam problem z interpretacją "co poeta miał na myśli"
Zgadzam się że to zabawa, dlatego podchodzę do tego z przymrużeniem oka.
Niemniej jednak wyrażenie swojej opinii, nie jest niczym złym.
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Czw lut 23, 2012 20:31 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

ale w takim razie moga byc oszustwa, poniewaz np.ja moge zglosic kota ktorym sie sama opiekuje, a napisac ze jest pod opieka osoby spoza forum.
Nie moze wiec glosowac osoba zglaszajaca kotka oraz osoba pod ktorej dachem kot zamieszkuje, ktora opiekuje sie zwierzakiem (to dotyczy sie bezdomniaczkow). Ale przeciez jest milion innych osob, ktore jesli tylko chca moga na tego kota zaglosowac.
Wiec spojrz na to w ten sposob: NIE MOGA TYLKO 2 OSOBY, MOZE CALE POZOSTALE MIAU. :kotek:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lut 23, 2012 20:37 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

KITA - RZESZÓW pisze:jeśli kilkakrotnie ludzie pytają o to samo, to świadczy to tylko o tym,
iż nie tylko ja miałam problem z interpretacją "co poeta miał na myśli"

wydawalo mi sie, ze sprawa jest jasna, zwlaszcza, ze napisalam wyraznie, ze przyznajemy punkty a nie miejsca. Natomiast jesli tlumaczylo sie to jednej czy drugiej osobie, a trzecia, czwarta i kolejne 10 pyta o to samo-jest to denerwujace.

Podejscie do konkursu -jak sama napisalas - z przymruzeniem oka - jest nie tylko mile widziane, ale jak najbardziej wskazane :wink: :kotek:
Tak wiec nie przejmujcie sie tak, jesli nie wiecie jak rozdysponowac punktami od siebie. Mowiac szczerze-sama tez mialam problem z oddaniem glosow, do tej pory czuje niedosyt, bo chetnie przyznalabym wiecej punktow wiekszej ilosci kotow. Bo prawde mowiac, moje serce zabilo mocniej do wielu innych kotow takze i tak naprawde kibicuje calym sercem kazdemu kandydatowi i kazdej kandydatce. Wybralam bo musialam kogos wybrac, czulam, ze musze, cos w srodku kazalo mi glosowac, choc mowiac szczerze-po raz pierwszy odkad ten konkurs zaistnial mialam ochote wstrzymac sie od glosowania ze wzgledu na naprawde ciezki wybor. Chyba najciezszy w dotychczasowych edycjach, nie wydaje wam sie? :oops:
Ostatnio edytowano Czw lut 23, 2012 20:44 przez Kociara82, łącznie edytowano 1 raz

Kociara82

Post » Czw lut 23, 2012 20:40 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

maueczarne pisze: Miszcz Kropek - on już wie za co :mrgreen:

:mrgreen: Za ten język, który Ci pokazał :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw lut 23, 2012 22:49 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

katarzyna1207 pisze:
maueczarne pisze: Miszcz Kropek - on już wie za co :mrgreen:

:mrgreen: Za ten język, który Ci pokazał :ryk: :ryk:

Dokładnie :ryk:

Miałam kiedyś pieska, który pokazywał język jak tylko jemu się pokazało. Taka riposta :mrgreen:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pt lut 24, 2012 10:28 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

miss
1pkt Rysia
2pkt Biełka
3.pkt Yoda

mister

1pkt Kajko
2.pkt TygRyszard
3.pkt Sewerino
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt lut 24, 2012 15:56 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

osoby, które jeszcze nie głosowały
zapraszam do weekendowego głosowania na kocie piękności-słodkości
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pt lut 24, 2012 20:32 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Będziemy głosować, będziemy :D weekendowo i spokojnie, pięknie i słodko :lol:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pt lut 24, 2012 21:50 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Miss
1pkt - Pixi - od ruda 32
2pkt - Buba - od Dinzoo
3pkt - Kicia Yoda - od Kociamysza

Mister
1pkt - Paputek - od Katarzyna 1207
2pkt - Toffik - od Karolek
3pkt - Lepek - od BożenazWiśniewa
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Pt lut 24, 2012 21:59 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

W imieniu Krzykacza dziękuję tym, którzy o nim pomyśleli :flowerkitty:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lut 24, 2012 22:59 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

kiche_wilczyca pisze:W imieniu Krzykacza dziękuję tym, którzy o nim pomyśleli :flowerkitty:

a to prosimy o przeslanie pomruczen szanownemu Krzykaczowi :)

isabell36 pisze:osoby, które jeszcze nie głosowały
zapraszam do weekendowego głosowania na kocie piękności-słodkości

sie do zaproszenia dolacze

Kociara82

Post » Pt lut 24, 2012 23:04 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

dzięki, przekazane :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lut 24, 2012 23:06 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Miss
1 pkt - Oliwka od vega013
2 pkt - Mania od ilgatto
3 pkt - Yoda od kociamysza
Mister:
1 pkt - Garfield od Karolek(ona)
2 pkt - TygRyszard od Urwiniu
3 pkt - Miszcz Demolki vel Wiszący na Suszarce vel Szczerbaty Potfffór od katarzyna1207 (proszę przy okazji przekazać, że Fortuna się zakochała)

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Pt lut 24, 2012 23:09 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Bryska4 pisze:Miszcz Demolki vel Wiszący na Suszarce vel Szczerbaty Potfffór od katarzyna1207 (proszę przy okazji przekazać, że Fortuna się zakochała)

Przekażę... :1luvu: aczkolwiek jak widać na zdjęciu ... Miszczu ślini się do Dużych ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt lut 24, 2012 23:12 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

kiche_wilczyca pisze:W imieniu Krzykacza dziękuję tym, którzy o nim pomyśleli :flowerkitty:

niektórzy cały czas o nim myślą :oops: :oops: :oops:
nie będę wskazywała palcem bo se oko wydłube :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]