casica pisze:Niektórzy pamiętają pewnie minikuwety od Lagerfelda![]()

Przepraszam

Najważniejsze, że Puti się trzyma

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Niektórzy pamiętają pewnie minikuwety od Lagerfelda![]()
mb pisze:casica pisze:Niektórzy pamiętają pewnie minikuwety od Lagerfelda![]()
![]()
Przepraszam![]()
anulka111 pisze:Tez trzymam.
Mam kocie anioly-na wszelki wypadek nie pozwalam ,by podczytaly ,jakie numery mozna wyciac duzym- moje zwierzaki jesli ktorys puszcza pawika ,to na osobnosci -za zaslona, za kanapa-![]()
Wszyscy trafiaja do kuwety,choc zastanawiam sie jaki wymiar powinna miec kuweta ,by Rys miescil sie w niej caly![]()
Czarne koty uwazam za najpiekniejsze zwlaszcza z zielonymi oczami- za Salcesonie dziekuje
Czego nie doswiadczylam na kotach ,doswiadczylam na ludzkich przykladach ,wiec mam wprawe ,ale nie dziekuje
moś pisze:A podobno na miau powinnismy zachecac ludzi do kotow..podobno
casica pisze:No cóż, ja tam nie wnikam w cudze hobby![]()
![]()
Skoro lubisz?
Ja też przecież dla jaj i ku rozrywce rozwalałam cenny parkiet z czarnego dębu, żeby zamienić go na płytki. Pomyślcie. Taki Radziwiłł - z przeproszeniem tandeciarz, w Nieborowie pożałował czarnego dębu na parkiet, boazerię sobie zrobił. A u mnie na bogato, po staropolsku, każdy mógł się przejść
casica pisze:moś pisze:A podobno na miau powinnismy zachecac ludzi do kotow..podobno
Myslicie, że fragmenty o kocim szczaniu i pawiach zostaną przykładnie zmoderowane?
Ze względu na wizerunek kociego rodzaju?
dalia pisze:casica pisze:moś pisze:A podobno na miau powinnismy zachecac ludzi do kotow..podobno
Myslicie, że fragmenty o kocim szczaniu i pawiach zostaną przykładnie zmoderowane?
Ze względu na wizerunek kociego rodzaju?
działamy na szkodę kotą?
moś pisze:Generalnie to obu
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, MB&Ofelia i 53 gości