50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 20:21 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

Betelgeuse pisze:ksb kliknięte! :)
Kinga, nie łam się dziewczyno, i tak bardzo dużo robisz dla tych kotów!

Zagłosowałam już w krakvecie, ale tak w ogóle jak długo trwa ta ankieta, jakoś nie mogłam się doszukać. Do końca lutego?

Za kliknięcie dziekuję :1luvu:

I z góry dziekuję za codzienne klikanie do niedzieli :D

Ankieta w KV do końca lutego.
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pon lut 20, 2012 20:34 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

edii pisze:A ci ludzie podpisują wcześniej umowy adopcyjne?

Podpisują. Na początku nie spisywałam. Pierwszą umowę, jaką spisałam była umowa Puchatka o którym właśnie m.in. nic nie wiem. Więc tak naprawdę ta umowa, to średnie zabezpieczenie.

smarti pisze:nie wiem-mnie nikt nie olewa a poszło mi już prawie 60 kotków-jestem z domkami w kontakcie i czasem już myli mi się od kogo dosteją maila,fotę,mmmsa :oops:
może za łatwo dajesz kicie-zachęcasz itp?
ja raczej zniechęcam..i wychodzą z założenia że jak się nie da zniechęcić to znaczy że to TEN domek bo na prawdę pokochał mojego konkretnego kicia i nie chce mieć obojętnie jakiego kota dla kaprysu ..

Nie wiem, co jeszcze można zrobić, aby sprawdzić dom. Wizyta, umowa. Pani na Łapkę czekała 2 tygodnie, aż ją wyleczę. To chyba źle o niej nie świadczyło. Dlatego też, muszę poważnie zastanowić się nad dalszymi adopcjami. Widocznie ja nie potrafię wybrać domku, skoro Tobie się udaje utrzymać kontakt ze wszystkimi, a mi nie.
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon lut 20, 2012 20:36 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

kinia098 pisze: Nie wiem, co jeszcze można zrobić, aby sprawdzić dom. Wizyta, umowa. Pani na Łapkę czekała 2 tygodnie, aż ją wyleczę. To chyba źle o niej nie świadczyło. Dlatego też, muszę poważnie zastanowić się nad dalszymi adopcjami. Widocznie ja nie potrafię wybrać domku, skoro Tobie się udaje utrzymać kontakt ze wszystkimi, a mi nie.

Kinia - robisz co możesz, nie załamuj się :ok:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pon lut 20, 2012 21:51 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

" Prawdopodobnie to właśnie Pulpecik został przygarnięty przez jedną z mieszkanek blokowiska. Kobieta dostała jego zdjęcia i stwierdziła, że to on. Ja jeszcze poprosiłam, aby ona podesłała nam zdjęcia kota, tak dla pewności. Na razie kić jest jeszcze u niej, bo kończy kurację; pochorował się i schudł, a w weekend za tydzień odbiorą go Państwo z Gryfina :ok: "
Kinia czy masz juz pewnosc, ze to Pulpet? Druga sprawa, ze ten dom z Gryfina chyba nie jest zbyt dobry skoro ograniczyli sie do jednorazowego powieszenia kilku malutkich ogloszen .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon lut 20, 2012 22:50 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

Kinia-skoro robisz wszystko tak jak trzeba to nie przejmuj się tylko rób swoje.
Ludzie są różni,często dziwni i nie do przewidzenia i my nic na to nie poradzimy.

myślę że młody wiek ma tu znaczenie ale dla mnie jesteś cudowna skoro właśnie w tak młodym wieku jesteś tak świadoma i dobra dla zwierząt.
przyznaję szczere i nie bez wstydu, że ja nie byłam taka w Twoim wieku :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 22, 2012 20:36 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

i do góry!
kto może, głosuje.
kto nie może, kibicuje :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw lut 23, 2012 10:39 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Czw lut 23, 2012 17:10 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

W sobotę mam dostać więcej info na temat Pulpeta.

Przypominam, że liczymy na głosy w Krakvecie :ok: :arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14880

Pozycja nr 7 :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Czw lut 23, 2012 19:30 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

kinia098 pisze:W sobotę mam dostać więcej info na temat Pulpeta.

o właśnie to ja bym prosiła o podzielenie się wieściami na Kocim Szczecinie.
Bo w końcu za każdym razem jak tamtędy przejeżdżam nie wiem - znalazł się czy nie?
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw lut 23, 2012 19:47 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

agiis-s pisze:
kinia098 pisze:W sobotę mam dostać więcej info na temat Pulpeta.

o właśnie to ja bym prosiła o podzielenie się wieściami na Kocim Szczecinie.
Bo w końcu za każdym razem jak tamtędy przejeżdżam nie wiem - znalazł się czy nie?

Tak jak napisałam, dam znać ;) jak już będzie we właściwym domu, czyli w sobotę :) to on na 99% :D :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Sob lut 25, 2012 13:44 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

Łapka wróciła, sama. Prawdopodobnie jutro jadę ją odebrać... :( I to będzie chyba mój piąty kot. :(
Obrazek

kinia098

Post » Sob lut 25, 2012 14:04 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

kinia098 pisze:Łapka wróciła, sama. Prawdopodobnie jutro jadę ją odebrać... :( I to będzie chyba mój piąty kot. :(

To domek Łapki już nie chce czy sama postanowiłaś już im jej nie zostawiać?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Sob lut 25, 2012 14:18 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

Betelgeuse pisze:
kinia098 pisze:Łapka wróciła, sama. Prawdopodobnie jutro jadę ją odebrać... :( I to będzie chyba mój piąty kot. :(

To domek Łapki już nie chce czy sama postanowiłaś już im jej nie zostawiać?

To chyba Łapka nie chce tam być :cry: Nie robi do kuwetki, czasami jeży się i syczy na właścicielkę.. dodatkowo kobieta za jakiś tydzień-dwa wyprowadza się, więc kolejna zmiana miejsca dla Łapki, to byłby już chyba koniec... :cry: Ale jutro tam jadę, zobaczę na żywo, jak zachowuje się Łapka, to będę mogła więcej stwierdzić i napisać.
Z domkiem wszystko jak najbardziej ok. Gdybym miała innego kota w zamian, na pewno bym oddała. Ale obecnie jedyne koty, jakie przychodzą mi do głowy, to maluchy z szopki i Białasek, a one bez DT nigdzie nie pójdą...
Obrazek

kinia098

Post » Sob lut 25, 2012 14:38 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakvet !

Dodatkowo wiatr przeszkadza mi w łapankach... tak cholernie wieje, że łapka by chyba nie wytrzymała :( a wiosna tuż tuż....
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]