Moderator: Moderatorzy
atena-olimpia pisze:A są inne smaki niż karmelowy ? Jak podac kotu taki smak?
atena-olimpia pisze:NO tak inaczej się nie da. Ja i tak mojego od dwóch dni karmię strzykawką. Czy można obniżyć nadkawsotę w żołądku.
atena-olimpia pisze:Czy ktoś wie dlaczego mój nerkowiec zjada żwirek. Nigdy przedtem tego nie robił. Później tym wymiotuje.![]()
atena-olimpia pisze:Czy któryś z tych leków jest w zastrzyku?
atena-olimpia pisze:Czy są w tabletkach? Nie umiem jeszcze podawać tabletek Kotu do gardła. Ale większość tych leków trzeba podawać w całości.
atena-olimpia pisze:Z anemią? Kot dostaje co dwa dni wit. B i co drugi dzień kwas foliowy.
atena-olimpia pisze:ŻELAZA NIE DOSTAJEPYTAŁAM O ŻELAZO ALE WET MNIE ZBYŁ. W OGÓLE TO MAM WRAŻENIE, ŻE NIE ZA BARDZO WIEDZĄ CO DALEJ ROBIĆ. TO CZEGO SAMA SIĘ DOWIEM TO PYTAM I WYMUSZAM. DZISIAJ POPROSZĘ O ŻELAZO - BARDZIEJ STANOWCZO.
atena-olimpia pisze:Podałam hormon w piątek - ten od Jonkisza i kot dosłownie ożył.
atena-olimpia pisze:Tak pisałam o aranespie - kot dostał już dwie dawki. Dzisiaj kontrolne badanie erytrocytów. Po pierwszym razie wyniki były już zbliżone do normy. Czy jeszcze oprócz tego trzeba podawać żelazo? Przepraszam, że pytam ale mam wrażenie, że mój wet pierwszy raz widział strzykawkę z aranespem. Zaraz wybieram się do wet. i nie chciałabym żeby on popełnił jakiś błąd. Ja nie wiem oni czekają tylko co im podpowiem...... W końcu kto tu jest lekarzem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości