pozmieniały tytuły i szukaj wiatru w polu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Dzień dobry Ninka![]()
![]()
![]()
Miłego czwartku życzę
Karolek(ona) pisze:
pozmieniały tytuły i szukaj wiatru w polu
Lilianna J-wie pisze:Dzień dobry
kalair pisze:Hej Ninko! Co słychać??
Juliśka pisze:Cześć dziewczyny,ja także przyłączam się do zachwytów na pięknymi kotkami.
Widzisz?.Trzeba było trochę czasu,a teraz są najlepszymi przyjaciółkami.Mam pewne doświadczenie w tym względzie ponieważ mam cztery koty /dwie koteczki i dwa kocurki /.Przybywały do mojego domu w różnych okresach czasu,toteż różnie to bywało.Ostatnia przybyła do mnie aż ze Świnoujścia.Pierwsze kroki zaraz po przyjeździe skierowała do pokoju.Stanęła w progu,rozejrzała się,następnie każdemu z moich rezydentów ofiarowała dość silnie pacnięcie łapką w pysio,a minę miała przy tym wiele mówiącą:"teraz ja tu rządzę".Trwało to może dwa,albo trzy tygodnie,a teraz żyją w najlepszej komitywie.
Dobrze zrobiłaś biorąc drugiego kotka.Życzę powodzenia.![]()
Ederlezi pisze:a to Ci dopiero dyrygentka u Juliśki![]()
najlepiej mieć wszystko podwójnie
bozena640 pisze:
joszko89 pisze:Dobry wieczórudanego wieczoru
ninakiler pisze:A ja dalej cierpiąca kosc ogonowa daje znac.nie moge siedziec lezec schylac sie i wogole... masakra
nawet wyjscie do WC i siadanie na muszli sprawia nie lada problem....
Normalnie jak stara babka![]()
![]()
Megana pisze:ninakiler pisze:A ja dalej cierpiąca kosc ogonowa daje znac.nie moge siedziec lezec schylac sie i wogole... masakra
nawet wyjscie do WC i siadanie na muszli sprawia nie lada problem....
Normalnie jak stara babka![]()
![]()
Ja tak mam już ponad dwa tygodnie.Masakra jakaś...
felin pisze:Może być wylew podokostnowy. Przeważnie się dlugo resorbuje i zwykle niecalkowicie. Kupić Arcalen i smarować dupska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul, PanPawel i 41 gości