Ksenia po operacji szuka domu. WIDZI! Dziękujemy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 14, 2012 21:39 Re: RZUĆ PIĄTAKA NA KOCIAKA. Ksenia niewidoma - OPERACJA!

mar_tika pisze:
herzpl pisze:marta wzucilam 8 zl do puszki to jest sloika na kociarni :)

Dziękuję kolczyki przed sekunda dojechały na kociarnię .To samo twój pierścionek.Czeka na ciebie w witrynce prosze wrzucić pieniążki do skarbonki

ale ja nie kupowalam pierscionka 8O

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto lut 14, 2012 22:26 Re: RZUĆ PIĄTAKA NA KOCIAKA. Ksenia niewidoma - OPERACJA!

Może źle się wyraziłam,ale chodziło o Mikusia pierścionek :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lut 23, 2012 0:10 Re: RZUĆ PIĄTAKA NA KOCIAKA. Ksenia niewidoma - OPERACJA!

Jutro jedziemy do Wrocławia .
Ruszamy ok 12 :)

Kciuki potrzebne!

Mamy potrzebną kwotę. Daliśmy rady.

JAK TO BUBOR POWIADA W KUPIE SIŁA!
MIKUŚ

Post » Czw lut 23, 2012 9:36 Re: RZUĆ PIĄTAKA NA KOCIAKA. Ksenia niewidoma - OPERACJA!

Brawo! Świetna wiadomość! Z rozliczenia wynika, że Ksenia zebrała aż nadto - może nawet wystarczy na leczenie jeszcze kogoś...
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw lut 23, 2012 10:02 Re: RZUĆ PIĄTAKA NA KOCIAKA. Ksenia niewidoma - OPERACJA!

MIKUŚ pisze:Jutro jedziemy do Wrocławia .
Ruszamy ok 12 :)

Kciuki potrzebne!

Mamy potrzebną kwotę. Daliśmy rady.

JAK TO BUBOR POWIADA W KUPIE SIŁA!

Powodzenia dziewczyny :ok:

mar_tika

Post » Czw lut 23, 2012 10:08 Re: RZUĆ PIĄTAKA NA KOCIAKA. Ksenia niewidoma - OPERACJA!

A tu Ksenia jak była u mnie na kilka dni:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ksenia to cudowna ,cicha koteczka która jak pozna teren bez problemu na nim się porusza.Po jednym dniu Ksenia śmigała po całym mieszkaniu.Wlazła dosłownie wszędzie,do łóżeczka małej,wskakiwała na parapety,zaliczyła kabinię prysznicową i o mało nie wpadła do klozetu :mrgreen: .Problemem u mnie była moja córka która wydaje dość wysokie dźwięki(Daria mam 1,8 mies) które Ksenię niestety płoszą.

mar_tika

Post » Czw lut 23, 2012 23:23 Re: RZUĆ PIĄTAKA NA KOCIAKA. Ksenia niewidoma - OPERACJA!

KSENIA.

Ksenia była dziś we Wrocławiu na już dawno planowanej operacji.
Cały ten czas od pierwszej wizyty brała systematycznie leki przepisane przez Dr.
Odpowiednie przygotowanie zdrowotne było warunkiem przystąpienia do operacji.
O 16 wylądowała na stole operacyjnym. Zabieg trwał 1,5 godziny. Zakończył sie pomyślnie.
Ksenia żyje.
Już są pierwsze zwiastuny, że zabieg przyniósł oczekiwane rezultaty. Jak to Dr powiedział nie spodziewajmy się cudów, ale.....ja już widzę cud.
KSENIA W I D Z I !!!!

Jej pierwsza reakcja na światło była dramatyczna:( Przerażona, wylękniona fuczała, gryzła, krzyczała miaucząc. Pełna strachu przed nowym życiem siedzi u mnie w domu, w półmroku by jej dodatkowo nie stresować.
Wyobraźcie sobie: żyjecie cały czas w ciemności, aż tu nagle oślepiające światło..... to właśnie czuje teraz Ksenia.

Dziękujemy WAM WSZYSTKIM MOJE DROGIE LUDKI za okazane serce i chęć pomocy czy to materialnej, czy fizycznej, czy za wsparcie psychiczne, a nawet za reklamę na facebooku. Wszystko było niezbędne by dziś móc wyruszyć po raz kolejny już w tym roku do Wrocławia, do Naszego specjalisty - okulisty Dr Kiełbowicza.
MIKUŚ

Post » Śro lut 29, 2012 18:45 Re: RZUĆ PIĄTAKA NA KOCIAKA. Ksenia niewidoma - OPERACJA!

KSENIA DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY POSTANOWILI WESPRZEĆ JEJ OPERACJĘ I POWRÓT DO ZDROWIA.

Warto było moi Drodzy - Ksenia widzi, ma się coraz lepiej.

Uzupełniam rozliczenie na pierwszej 8)
MIKUŚ

Post » Śro lut 29, 2012 19:37 Re: RZUĆ PIĄTAKA NA KOCIAKA. Ksenia niewidoma - OPERACJA!

MIKUŚ pisze:KSENIA DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY POSTANOWILI WESPRZEĆ JEJ OPERACJĘ I POWRÓT DO ZDROWIA.

Warto było moi Drodzy - Ksenia widzi, ma się coraz lepiej.

Uzupełniam rozliczenie na pierwszej 8)

:ok: :ok: :ok: :ok: DZIEKUJEMY :!: :!: :!: :!:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro lut 29, 2012 20:36 Re: RZUĆ PIĄTAKA NA KOCIAKA. Ksenia niewidoma - OPERACJA!

Ksenia po operacji
Obrazek
Obrazek

Biedna maleńka :(

mar_tika

Post » Sob mar 17, 2012 17:55 Re: Ksenia po operacji szuka domu. WIDZI! Dziękujemy :)

Ksenia ma ruję. Jest juz prawie miesiąc po operacji. Nie można jej jeszcze ciachnąć - zbyt krótki okres między narkozami. Ja chyba oszaleję. 8O

Dostaje tabletki, pominęłam jeden tydzień (umknęło mej głowie) i MASZ BABO PLACEK.

R A T U N K U !!!!!!!!!!!

Ja zwaruję z Nią :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto maja 08, 2012 10:46 Re: Ksenia po operacji szuka domu. WIDZI! Dziękujemy :)

Halo domek Kseni! Może by odświeżyć wątek jakimiś foteczkami? :)
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro maja 16, 2012 8:57 Re: Ksenia po operacji szuka domu. WIDZI! Dziękujemy :)

Masz rację wiiwii trzeba by tu ściągnąć lukazon i lukazonę 8)

Niech piszą o swoim nowym dziecku :mrgreen:
MIKUŚ

[poprzednia]