Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:MUSISZ PÓJSC DO WETA,objawy takiego drapania moga byc różne,trudno nam tu cos napisac.Kot może byc uczulony na jakis składnik karmy.Drapać się od pcheł...różnie....
*anika* pisze:Nic "doraźnie" nie można podać z jednej prostej przyczyny: nie wiemy CO kotu jest. Drapanie może świadczyć o naprawdę baaaardzo wielu różnych rzeczach.
Możesz mu ewentualnie podciąć pazurki, jeśli masz obcinacz do kocich pazurów, żeby sobie mniej ran robił.
Megamagiczna pisze:*anika* pisze:Nic "doraźnie" nie można podać z jednej prostej przyczyny: nie wiemy CO kotu jest. Drapanie może świadczyć o naprawdę baaaardzo wielu różnych rzeczach.
Możesz mu ewentualnie podciąć pazurki, jeśli masz obcinacz do kocich pazurów, żeby sobie mniej ran robił.
pazurki ma podcinane regularnie czytałam o grzybicy sprawdzałam nie wydaje mi się aby to było to remont mam faktyczne i nie pozwalam mu wychodzić na dwór ze stresu może się okaleczać bo on sobie kępki sierści wyrywa zębami
MalgWroclaw pisze:Wszystko musi ocenić lekarz. Piszesz, że kot ma/miał tony pcheł. Koty oprócz drapania, są bardzo często uczulone na pchły. Musisz iść do lekarza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Manuelowa i 118 gości