Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Zaraz się zabiję ... albo Miszczunia ... albo przyjedzie policja (obawiam się, że sąsiedzi w końcu nie zdzierżą i wezwą) - jest 2 w nocy i WSZYSTKIE futra mają odpał, akcja zainicjowana oczywiście przez Miszcza Demolki
Łomot jest na całą klatkę schodową - mam metalowe drzwi wejściowe, Miszczu bierze rozbieg przez cały przedpokój i wali w te drzwi kopytami - dokładnie tak jak koń ..
Odwraca się w powietrzu w locie tyłem, wyskakuje w powietrze i wierzgając wali tylnymi łapami w drzwi ...
![]()
![]()
Zamknięty w łazience drze mordę i właśnie wyszarpał całą uszczelkę... Reszta próbuje naśladować ćwicząc przeloty po kanapach, parapetach i blacie kuchennym ... A ja się okopałam w pokoju z kompem ... bo spać się nie da ...
![]()
Mam cukierki ...głodem mnie nie wezmą ...
![]()
Erin pisze:U mnie czasami takie akcje około czwartej nad ranem odchodzą.
Ewentualnie Pumkowi zaczyna się wydawać, że jest tenorem
katarzyna1207 pisze:Zaraz się zabiję ... albo Miszczunia ... albo przyjedzie policja (obawiam się, że sąsiedzi w końcu nie zdzierżą i wezwą) - jest 2 w nocy i WSZYSTKIE futra mają odpał, akcja zainicjowana oczywiście przez Miszcza Demolki
Łomot jest na całą klatkę schodową - mam metalowe drzwi wejściowe, Miszczu bierze rozbieg przez cały przedpokój i wali w te drzwi kopytami - dokładnie tak jak koń ..
Odwraca się w powietrzu w locie tyłem, wyskakuje w powietrze i wierzgając wali tylnymi łapami w drzwi ...
![]()
![]()
Zamknięty w łazience drze mordę i właśnie wyszarpał całą uszczelkę... Reszta próbuje naśladować ćwicząc przeloty po kanapach, parapetach i blacie kuchennym ... A ja się okopałam w pokoju z kompem ... bo spać się nie da ...
![]()
Mam cukierki ...głodem mnie nie wezmą ...
![]()
Erin pisze:Ja najczęściej mówię dosadnym tonem: Pumosław!
Czarne diablę patrzy bykiem i zazwyczaj cichnie
urwiniu pisze:Zaczynam podejrzewać, że tylko te najczarniejsze marzą o karierze tenora, mój burasek jakoś arii nie uskuteczniał ani żadny inny jaki u mnie był tylko Czarne Zuo...
Erin pisze:urwiniu pisze:Zaczynam podejrzewać, że tylko te najczarniejsze marzą o karierze tenora, mój burasek jakoś arii nie uskuteczniał ani żadny inny jaki u mnie był tylko Czarne Zuo...
Coś w tym jest, chociaż te bure to też niezłe diablątka.
Pucuś uwielbia jeździć pazurkami po szybkie o drugiej-trzeciej nad ranem![]()
urwiniu pisze:Erin pisze:Ja najczęściej mówię dosadnym tonem: Pumosław!
Zaczynam podejrzewać, że tylko te najczarniejsze marzą o karierze tenora, mój burasek jakoś arii nie uskuteczniał ani żadny inny jaki u mnie był tylko Czarne Zuo...
Agor-ia pisze:urwiniu pisze:Erin pisze:Ja najczęściej mówię dosadnym tonem: Pumosław!
Zaczynam podejrzewać, że tylko te najczarniejsze marzą o karierze tenora, mój burasek jakoś arii nie uskuteczniał ani żadny inny jaki u mnie był tylko Czarne Zuo...
Moj czarny Yoshi tez z luboscia drze morde... Jego popisowy numer to : MAMA ! MAMAMAMAMAAAA AAAAAAAAAAA ! RrrRRRrrrr !
Naprawde, dokladnie tak to brzmi...
alma_uk pisze:a otwieranie wysuwanych szuflad? dwie na samym dole sa regularnie otwierane przez Zaraze. co zamkne, wieczorem wlazi panna i otwiera. a tam bielizna Tza. Swieza oczywiscie, co ona tam wypatruje- pojecia nie mam.
Karol dla odmiany szafe otwiera i wywala mi torebki z niej. nie wlazi do szafy, jedynie zaczepia pazurkiem i torebki wylatuja![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 87 gości