TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 21, 2012 23:39 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

no, tylko 20 zl, ale jak sie pracy nie ma to AZ 20 zl. Ale moze dam rade... zobaczymy. Natomiast na pewno temat interesujacy, bo to czesty problem jest: ma sie pojawic dziecko to zwierze jest juz "be".

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lut 22, 2012 21:10 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Mruczusie, za Wasze domki :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lut 22, 2012 22:09 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: jak za domki to za domki, mocne kciuki :)

Kociara82

Post » Śro lut 22, 2012 22:17 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Rozliczenie styczeń
Przychody :
Izydorka ------------------------ 25 zł
P.Robert ----------------------- 100 zł
Chesirecat1 dla Eustaszka ---- 50 zł
Mrrr dla Tofika ----------------- 50 zł
Miłka dla Rafiego --------------- 50 zł
IZAZET dla Eustachego ------- 100 zł
P.Zosia dla Tofika -------------- 100 zł
KOTKINS dlaTofika -------------- 50 zł
P.Beata dla Mai ------------------ 20 zł
P.Agnieszka --------------------- 100 zł
RAZEM 645 zł
WYDATKI
Żwirek---------------------------- 180 zł
Pampersy ------------------------ 83.97 zł
Chusteczki nawilżane ------------ 54.89 zł
mięso------------------------------ 70.29 zł
mięso------------------------------ 50.33 zł
mięso------------------------------ 52.58 zł
mięso------------------------------ 12 zł
Brit 15 kg ------------------------- 92.99 zł
Apteka ---------------------------- 23.24 zł
Pszenica 50 kg--------------------- 35 zł
RAZEM 655 zł
Bardzo Wam wszystkim dziękuje za pomoc finansową :1luvu: , za pomoc w szukaniu domów :1luvu: , za podnoszenie wątków :1luvu:

[b][color=#008000]Bardzo tez dziękuje lekarzom z lecznicy FAUNA w Tychach dr Juli i Michałowi Mazur oraz dr Karolinie Włodarczuk , za leczenie moich zwierząt :1luvu: , ze zawsze mogę na was polegać :1luvu: , i za to ze mimo iz nie zawsze mam nawet małej kwoty do spłaty długu który ciągle rosnie i cierpliwie czekacie :1luvu: , bardzo dziękuje :1luvu:

Bardzo dziękuje wszystkim którzy jaka kolwiek karmę podarowali dla tyskich mruczków ( psów i innych zwierząt )

Bardzo , bardzo dziękuje i proszę o dalsza pomoc, teraz bedzie trzeba znów całe stado odrobaczyć i zaszczepić a tez już nie mam suchej karmy sanabell Urinary a za 20 kg płaci sie 249 zł czyli 1 kg wychodzi po 12.5 zł a jak bym kupiła 10 kg to juz około 16 zł za kg .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lut 22, 2012 22:58 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Jutro ide do kolejnego specjalisty z tym moim zapaleniem kości , kurcze boje sie co mi powie , czy to nie raczysko .....
Dzis to mnie tak bolą kości ze ani leki przeciw bólowe nie pomagają :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 22, 2012 23:00 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lut 22, 2012 23:31 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Matyldzia dostała dzis kolejna dawkę antybiotyku , apetyt dopisuje , ale rzezi jak je a dostaje tylko musy z Gourmeta ...
Eustachy tez dzis dostał 3 zastrzyk z antybiotyku .
A Krecik tez dostał antybiotyk i jest chyba troszkę lepiej ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 23, 2012 11:46 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Dzień dobry Mrusie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lut 23, 2012 12:11 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Przed chwilką dostałam sms a tej treści :
Dzień dobry ja w sprawie ogłoszenia nie mam nic na karcie z góry dziękuje za kontakt pozdrawiam Turkiewicz

Mogła to być szansa dla któregoś mruczka , ale ja tez nic nie mam na karcie a też nie mam za co doładować , ech same życie ...

Za chwile idę do lekarza ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 23, 2012 15:33 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

za Justynę i jej zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw lut 23, 2012 18:13 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką dostałam sms a tej treści :
Dzień dobry ja w sprawie ogłoszenia nie mam nic na karcie z góry dziękuje za kontakt pozdrawiam Turkiewicz

Mogła to być szansa dla któregoś mruczka , ale ja tez nic nie mam na karcie a też nie mam za co doładować , ech same życie ...

kurcze, zeby ten ktos choc napisal konkretniej o jakie ogloszenie chodzi... z reszta mozna jeszcze sie przeciez kontaktowac mailowo...

Justa, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok :ok: :piwa: :piwa: :ok:
wypije cos za Twoje zdrowie. Nie daj sie, mrusie cie potrzebuja :ok:

Kociara82

Post » Czw lut 23, 2012 19:12 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką dostałam sms a tej treści :

kurcze, zeby ten ktos choc napisal konkretniej o jakie ogloszenie chodzi... z reszta mozna jeszcze sie przeciez kontaktowac mailowo...

Pan chciał króliczki , a ja teraz nie mam takowych do adopcji ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 23, 2012 19:17 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

No i wróciłam od reumatologa , bardzo sie pani dr nie podobały moje wyniki , guz na szyszynce jest spory, tak powiedziała . Mam skierowanie na kolejne badania i muszę jeszcze odwiedzić endokynologa ....dostałam nowe leki przeciw bólowe , tylko nie wiem ile kosztują :roll: dowiem sie jak będę w aptece a ja mam szczęście do nie tanich leków :roll:
A ta moja otyłość to raczej z powodu choroby a nie z jedzenia ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 23, 2012 19:18 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

znajoma pyta, czy ktos nie chcialby mlodej swinki morskiej? Swinka szuka domu.

Kociara82

Post » Czw lut 23, 2012 19:28 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:znajoma pyta, czy ktos nie chcialby mlodej swinki morskiej? Swinka szuka domu.

Nie wiem , odeślij ją na forum swinkowe i do Cat Angel ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]