Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:RENAGEL PODZIAŁ
Podzieliłam, jak w tytule. Po 25 sztuk, ponieważ to 800 miligramów, tabletka wystarcza na 4 dni, co daje 100 dni renagelu dla każdej z nas, łącznie z djemfebolką, trudny nick![]()
119 tabletek - 487 zł wraz z przesyłką, co daje 4,10 zł za tabletkę, Tzn w zumie oszukałam Was na 0,90 groszy, ale może jakoś Wam to zrekompensuję?![]()
25 szt x 4,10 zł = 102,50 zł od głowy
Słonko, Ty dostaniesz dodatkowe tabletki, oddam Ci co pożyczyłam.
Pasuje taki podział?
casica pisze:Przed chwilą Puti zeszła z łóżka i weszła pod nie. Cos mnie tknęło, tak, przyłapałam ja na sikaniu pod łóżkiem. Puti, najczyściejaszą kotkę świata![]()
A teraz weszła sobie do kuwetyJa nie wiem co to jest, demencja?
Slonko_Łódź pisze:Pasuje- czy teraz już dostanę nr konta?
Slonko_Łódź pisze:A potem wszystko na Ryszardę idzie- oto jak Puti wkopuje koleżankę- dzięki takiemu przebiegłemu działaniu Ryszarda III Waza uchodzi za samo zuo a Putita jest laleczkąU mnie Dziewuchy tak wkopują Krokera- coś zwalą, on idzie zobaczyć, one znikają, on dostaje ochrzan
moś pisze:Casica, staruszki moczu nie tzrymaja, mysle ,ze to starość po prostu.
mb pisze:Moja staruszka Bisia lubiła sobie, od czasu, walnąć kupkę pod łóżkiem.
Szczególnie atrakcyjne(dla innych) było uskutecznianie tego na przykład o 4-tej nad ranem
![]()
Ostatecznie zablokowałam dostęp pod łóżko i Bisia nie robi tego nigdzie indziej - widocznie przestrzeń pod łóżkiem miała w sobie coś kuszącego![]()
Slonko_Łódź pisze:...
A wracając do Puti- może to jakaś demonstracja była? Podpadłaś czymś?
casica pisze:Niestety proceder musiał trwać dłużej, bo ja już wczesniej widziałam, że ona czegoś pod łóżko włazi. I Justyn widział i powiedział mi dzisiaj, że tez mu przyszło na myśl, ale zaraz pognał batem taką myśl paskudną. No bo jak to? Puti?Nie, no nie i już. A jednak.
casica pisze:A jednak kilkanaście tygodni temu zaczął się festiwal lania pod moim łóżkiem![]()
Slonko_Łódź pisze:![]()
U mnie Suffka nie mogła się oprzeć "kuszącej przestrzeni pod łóżkiem"- też już dostęp zablokowany. Ale odkrycie złoża kup- bezcenne
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, Nul i 40 gości