Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze: Świetna na dokocenie, a właściwie nie wyobrażam sobie, aby mogła zamieszkać w domu bez kotów.
psotny kot pisze:ewar pisze: Świetna na dokocenie, a właściwie nie wyobrażam sobie, aby mogła zamieszkać w domu bez kotów.
To ja nieśmiało zgłaszam swoją kandydaturę, chętnie przyjmę kicię na garnuszek, dysponuję oczywiście kocim towarzystwem i rączkami do głaskania
psotny kot pisze:ewar pisze: Świetna na dokocenie, a właściwie nie wyobrażam sobie, aby mogła zamieszkać w domu bez kotów.
To ja nieśmiało zgłaszam swoją kandydaturę, chętnie przyjmę kicię na garnuszek, dysponuję oczywiście kocim towarzystwem i rączkami do głaskania
marta-po pisze:psotny kot pisze:ewar pisze: Świetna na dokocenie, a właściwie nie wyobrażam sobie, aby mogła zamieszkać w domu bez kotów.
Ja cię psotny kocie od pewnego czasu wyczuwałamIntuicja i pewne pytania z Twojej strony mi coś szeptały . . .
ewar pisze:bardzo chciałabym prosić o zabezpieczenie okna taką wzmocnioną moskitierą, Zgadzasz się?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 119 gości