DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 22, 2012 9:38 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Te szeleczki to chyba w największym rozmiarze i już teraz trzeba pomyśleć o tym, żeby taki znaleźć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bardzo się cieszę z wiadomości - ona wyraźnie przez cały czas w dt była zdenerwowana z powodu izolacji od człowieka :roll: .... feliway to nie człowiek :wink: i niewiele pomógł...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lut 22, 2012 9:41 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Marzenia11 pisze:Te szeleczki to chyba w największym rozmiarze i już teraz trzeba pomyśleć o tym, żeby taki znaleźć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To fakt kawał kobitki z niej :D może pomyślę o szeleczkach dla średniego pieska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kotek: :kotek:

kasiawronska

Od: Wto lut 21, 2012 22:31

Post » Śro lut 22, 2012 9:44 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Kasia-cały przegląd szeleczek i różnych cudeniek może Ci przedstawić nasza Jus,o której Ci zapewne Jola wspominała.

viewtopic.php?f=27&t=134525 tylko musisz zaznaczyć że masz "moją kicię" :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 22, 2012 10:48 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

DRAUGIA :!: Prosimy o zmianę tytułu :P
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro lut 22, 2012 13:33 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

mam nadzieję że Jola ani Marzenia się nie obraziły bo w sumie uzdodniłyśmy przecież że kicia jest troszeczkę,chociaż tyci tyci moja też ... :roll: :love:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro lut 22, 2012 14:19 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Kasia,Jola aż łeza się kręciła w oku jak Was czytałam,te relacje z domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Piszecie to w taki sposób,że ludź czytający się czuje jakby tam z Wami był

Kasiu,juz widzę,ze kicia trafiła na właściwych ludzi,swoich Dużych :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Trzymajcie się w zdrówku 100 lat i jeden dzień dłużej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jejku,ale mi się humor poprawił,bo jak weszłam na forum,byłam wściekła jak danwno dotąd,ale ten wątek zadziałał na mnie jak ciepły prysznic

Dorotko :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lut 22, 2012 14:26 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

A co z ogłoszeniami na portalach? Zostawić i w razie lawiny telefonów :twisted: będziecie proponować inne kociaki? Czy w miarę możliwości pozdejmować? Większość jest aktualna jeszcze ponad 2 tygodnie.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lut 22, 2012 14:34 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

smarti pisze:mam nadzieję że Jola ani Marzenia się nie obraziły bo w sumie uzdodniłyśmy przecież że kicia jest troszeczkę,chociaż tyci tyci moja też ... :roll: :love:

jest jest :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro lut 22, 2012 15:27 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Bazyliszkowa pisze:A co z ogłoszeniami na portalach? Zostawić i w razie lawiny telefonów :twisted: będziecie proponować inne kociaki? Czy w miarę możliwości pozdejmować? Większość jest aktualna jeszcze ponad 2 tygodnie.

Bazyliszkowa-u mnie kociaków do wyboru do koloru-wystarczy że zajrzysz tu: viewtopic.php?f=1&t=137918&start=0

a więc może nie zdejmuj swoich magicznych ogłoszeń a Jola już skieruje do mnie jak się ktoś wporzo trafi :D :ok:

smarti

Post » Śro lut 22, 2012 15:48 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Smarti, wiem, wiem, że kotów u ciebie dostatek :lol:
Dlatego pytam.
W takim razie ogłoszenia zostają.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lut 22, 2012 16:49 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

smarti pisze:mam nadzieję że Jola ani Marzenia się nie obraziły bo w sumie uzdodniłyśmy przecież że kicia jest troszeczkę,chociaż tyci tyci moja też ... :roll: :love:

ja się absolutnie nie obraziłam, bo kicia... nie była moja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lut 22, 2012 17:57 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Marzenia11 pisze:

ja się absolutnie nie obraziłam, bo kicia... nie była moja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale dbałaś o nią i tłumaczyłaś że musi poczekać :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro lut 22, 2012 21:56 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

JolaJ pisze:
Marzenia11 pisze:

.. całowałam, przytulałam i robiłyśmy sobie codziennie noski :mrgreen:

Marzenia11

Post » Czw lut 23, 2012 0:00 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Marzenia11 pisze:
JolaJ pisze:
Marzenia11 pisze:

.. całowałam, przytulałam i robiłyśmy sobie codziennie noski :mrgreen:

...i baranki :?: :lol:

smarti

Post » Czw lut 23, 2012 2:49 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

JolaJ pisze:DRAUGIA :!: Prosimy o zmianę tytułu :P

Tak, tak...wiem, wiem... juz zmieniam ;)

Kasiu, dziekuje Ci bardzo za to, ze Zosia trafila do Ciebie, za to ze dalas jej kochajacy domek i za cudowne wiesci!
Mam nadzieje, ze wszystko sie wam bedzie ukladalo najlepiej pod sloncem :ok:

Dziekuje rowniez wszystkim kocim ciociom za pomoc koteczce!

P.S. Zapraszam na wątek jednookiej koteczki, która potrzebuje swojego człowieka i kochającego domku: viewtopic.php?f=13&t=139428
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

[poprzednia][następna]