Bardzo się cieszę z wiadomości - ona wyraźnie przez cały czas w dt była zdenerwowana z powodu izolacji od człowieka

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Te szeleczki to chyba w największym rozmiarze i już teraz trzeba pomyśleć o tym, żeby taki znaleźć![]()
![]()
![]()
smarti pisze:mam nadzieję że Jola ani Marzenia się nie obraziły bo w sumie uzdodniłyśmy przecież że kicia jest troszeczkę,chociaż tyci tyci moja też ...![]()
Bazyliszkowa pisze:A co z ogłoszeniami na portalach? Zostawić i w razie lawiny telefonówbędziecie proponować inne kociaki? Czy w miarę możliwości pozdejmować? Większość jest aktualna jeszcze ponad 2 tygodnie.
smarti pisze:mam nadzieję że Jola ani Marzenia się nie obraziły bo w sumie uzdodniłyśmy przecież że kicia jest troszeczkę,chociaż tyci tyci moja też ...![]()
Marzenia11 pisze:smarti pisze:mam nadzieję że Jola ani Marzenia się nie obraziły bo w sumie uzdodniłyśmy przecież że kicia jest troszeczkę,chociaż tyci tyci moja też ...![]()
ja się absolutnie nie obraziłam, bo kicia... nie była moja![]()
![]()
JolaJ pisze:Marzenia11 pisze:smarti pisze:mam nadzieję że Jola ani Marzenia się nie obraziły bo w sumie uzdodniłyśmy przecież że kicia jest troszeczkę,chociaż tyci tyci moja też ...![]()
![]()
ale dbałaś o nią i tłumaczyłaś że musi poczekać
Marzenia11 pisze:JolaJ pisze:Marzenia11 pisze:smarti pisze:mam nadzieję że Jola ani Marzenia się nie obraziły bo w sumie uzdodniłyśmy przecież że kicia jest troszeczkę,chociaż tyci tyci moja też ...![]()
![]()
ale dbałaś o nią i tłumaczyłaś że musi poczekać
.. całowałam, przytulałam i robiłyśmy sobie codziennie noski
JolaJ pisze:DRAUGIAProsimy o zmianę tytułu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości