Pakt Czarownic XXXI

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 22, 2012 9:36 Re: Pakt Czarownic XXXI

Dobra jest :ok:

Charm, plany z tych grubych :ok: :ok: :ok: Tylko co do domu to emocje na bok i dziesięć razy astanów się zanim coś zdecydujesz ... potem nie ma odwrotu :wink:

Wiecie ... tak bym chciała, żeby dziś był piątek, a po nim wiadomo weekend. Umie któraś coś ztym zrobić ? :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro lut 22, 2012 9:43 Re: Pakt Czarownic XXXI

Można jedynie przespać 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lut 22, 2012 9:47 Re: Pakt Czarownic XXXI

Nie da rady, szczególnie jeśli się jedzie na delegację do stolycy, a tam trzeba robić wrażenie aktywnego pracownika :mrgreen: Ale od dawna dumam jak nauczyć się spać z otwartymi oczami jak moja koleżanka z działu. Kiedyś mnie tknęło, co ona tak czyta zawzięcie, aż dotarło do mnie, że ma wciąz tą samą stronę otwartą i powinna juz się jej na pamięć nauczyć. A ona zapada w taki jakby letarg z otwartymi oczami bystrzula :mrgreen: Potrafi tak godzinami :twisted:
Obrazek

psiama

Post » Śro lut 22, 2012 9:54 Re: Pakt Czarownic XXXI

psiama pisze:Dobra jest :ok:

Charm, plany z tych grubych :ok: :ok: :ok: Tylko co do domu to emocje na bok i dziesięć razy astanów się zanim coś zdecydujesz ... potem nie ma odwrotu :wink:

Wiecie ... tak bym chciała, żeby dziś był piątek, a po nim wiadomo weekend. Umie któraś coś ztym zrobić ? :mrgreen:

Psiama podenerwuję Ciebie troszku 8) Ja od jutra mam weckend :mrgreen:

Zaplanowałam pobudkę skoro świt i wyjazd do mam mojej :1luvu: Wracamy dopiero w niedzielę.Kota jedzie ze mną(ale ciiiii...nie mówcie jej o tym bo,jak zrobi znikota to jej nie znajdę :roll: )

A tak w ogóle to dzień dobry ,chociaż ponury :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro lut 22, 2012 10:00 Re: Pakt Czarownic XXXI

Miałam kolegę na studiach, który całe noce spędzał na karteczkach i spał na wykładach z otwartymi oczami. :mrgreen:
Nawet na ćwiczeniach mu się zdarzało. Miał bardzo jasne, niebieskie oczy, wielkie jak na chłopaka i zastygał tak z nieruchomym spojrzeniem :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lut 22, 2012 10:08 Re: Pakt Czarownic XXXI

To się ma chyba w genach :mrgreen:

Kotko, dobrze Ci, zazdraszczam :D Byle do piątku :wink:
Obrazek

psiama

Post » Śro lut 22, 2012 10:10 Re: Pakt Czarownic XXXI

Uszy i ogony do góry Psiamo :ryk: Piątek już po jutrze :ok:

Prowadzę wojnę z kocicą :twisted:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro lut 22, 2012 10:14 Re: Pakt Czarownic XXXI

Witam Czarownice :) , widzę, że przyzywano tu mojej porady - wcisnąć dodatkowego posta się nie da. Trzeba zarezerwować od razu przy zakładaniu wątku - można np. zrobić roboczy tytuł "watek w budowie, nie wpisywać się" i zebrać wszystkie niezbędne wstawki.
Po fakcie można jedynie negocjować z dumnym posiadaczem wpisu na pierwszej stronie, żeby odstąpił swój post dla wyższych celów Naczelnej Miotle (co technicznie mogę uczynić, jak będzie trzeba :wink: )

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro lut 22, 2012 10:20 Re: Pakt Czarownic XXXI

kotka doroty pisze:
psiama pisze:Dobra jest :ok:

Psiama podenerwuję Ciebie troszku 8) Ja od jutra mam weckend :mrgreen:

Zaplanowałam pobudkę skoro świt i wyjazd do mam mojej :1luvu: Wracamy dopiero w niedzielę.Kota jedzie ze mną(ale ciiiii...nie mówcie jej o tym bo,jak zrobi znikota to jej nie znajdę :roll: )

A tak w ogóle to dzień dobry ,chociaż ponury :D

Ja mam weckend od dziś :wink: Znaczy całe trzy dni urlopu :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro lut 22, 2012 10:32 Re: Pakt Czarownic XXXI

A ja urlop kiszę jak ogóki. Na ciepłą porę roku, bo potem wiecznie mi mało :D 26 dni to masakrycznie mało .... to jest absolutnie nic. Taki nauczyciel to dopiero ma :wink:

A w ogóle baby zrobiłam wczoraj w akcie desperacji ciasto czekoladowe którejś czarownicy (nie pamiętam która wystawiła,w każdym razie chwała jej :1luvu: ). Boskie wyszło :ok:
Obrazek

psiama

Post » Śro lut 22, 2012 10:39 Re: Pakt Czarownic XXXI

psiama pisze:A ja urlop kiszę jak ogóki. Na ciepłą porę roku, bo potem wiecznie mi mało :D 26 dni to masakrycznie mało .... to jest absolutnie nic. Taki nauczyciel to dopiero ma :wink:

A w ogóle baby zrobiłam wczoraj w akcie desperacji ciasto czekoladowe którejś czarownicy (nie pamiętam która wystawiła,w każdym razie chwała jej :1luvu: ). Boskie wyszło :ok:

Ja nie mam szans na urlop w ciepłej porze roku, zapewne dopiero w zimie będę go dzielnie wykorzystywać, więc zasadniczo mi to lotto ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro lut 22, 2012 11:19 Re: Pakt Czarownic XXXI

Eeee u mnie to nie urlop 8) to wolne za sobotę przepracowaną i za szkolenie :mrgreen: Urlopik mam jeszcze cały :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro lut 22, 2012 12:08 Re: Pakt Czarownic XXXI

A ja jestem na urlopie cały ten tydzień i wypoczywam psychicznie!! Wypoczywam, bo bardzo mi tego trzeba!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lut 22, 2012 14:13 Re: Pakt Czarownic XXXI

Siostry,
czy któraś słyszała albo stosuje preparat flavon?
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro lut 22, 2012 17:02 Re: Pakt Czarownic XXXI

villemo5 pisze:A ja jestem na urlopie cały ten tydzień i wypoczywam psychicznie!! Wypoczywam, bo bardzo mi tego trzeba!

Super :ok: Wypoczywaj...tylko czy potem będziesz mieć chęci wracać do pracy ?BTW...w niedziele byłam w Brodnicy :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

[poprzednia][następna]