Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:Mielone kręci to ja bym sie zastanowiła czy Lafisia albo Safolek jeszcze wśrów żywych - z iriski to by mie było co kręcić na kotlety
Mielone kręcone się kupiło.![]()
Sugerujesz, że z kotów?![]()
bubor pisze:Poobudka poobudka wstać
czas Laffci śniadanko dać
Safci z kolei dać pić
Irisce dać spokojnie śnić
![]()
Dorota pisze:Nie moglem spac w nocy.
Duza sie walesala.
Mru
Karolek(ona) pisze:Dorota pisze:Nie moglem spac w nocy.
Duza sie walesala.
Mru
U nas odwortonie,
Duża spać nie mogła bo ja sie wałęsałem a ściślej - kopałem namiętnie w kuwecie, ale po ciemku drapałem ściane chyba
Toffik
kiche_wilczyca pisze:a ja nie mogłam spać, bo miałam w łózku 6 kotów, które skutecznie mnie unieruchomiły i przez to co godzina się budziłam![]()
Dorota pisze:Karolek(ona) pisze:Dorota pisze:Nie moglem spac w nocy.
Duza sie walesala.
Mru
U nas odwortonie,
Duża spać nie mogła bo ja sie wałęsałem a ściślej - kopałem namiętnie w kuwecie, ale po ciemku drapałem ściane chyba
Toffik
Wykonywales czynnosci nakazane prawem.
Niewinnys!
Taka jak ja i TusTusie.
Mru
Dorota pisze:kiche_wilczyca pisze:a ja nie mogłam spać, bo miałam w łózku 6 kotów, które skutecznie mnie unieruchomiły i przez to co godzina się budziłam![]()
Hm... A jak chcialabym, zeby Mru kolo mnie sie polozyl
Karolek(ona) pisze:Dorota pisze:Karolek(ona) pisze:Dorota pisze:Nie moglem spac w nocy.
Duza sie walesala.
Mru
U nas odwortonie,
Toffik
Wykonywales czynnosci nakazane prawem.
Niewinnys!
Taka jak ja i TusTusie.
Mru
Duża uważa innaczej, bo powiedziała, że jak zaraz nie przestane to mi nogi z tyłka powyrywa
Ale ja poszedłem kopać dalej i znów wróćiła buczeć, az w końcu wzieła łopatke i wywałiła do wc móje trofeum i tyle z mojego kopania![]()
Toffik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 151 gości