Kurde, Lusia naprawdę jest urocza, ma taki słodki pysio Naprawdę nie rozumiem czemu nikt się jeszcze w niej nie zakochał, przecież ona jest taka śliczna i wcale nie wygląda zwyczajnie, ma takie rozbrajające spojrzenie że tylko się chce ją wymiziać. Widać też że jest wesołą i towarzyską dziewczynką. Bardzo bardzo bardzo fajna kicia!!!
Luśka ma fajną zabawę ,wymysloną przez Malwinkę teraz Konstancję pusta psia miska ,metalowa ,wkłada pysiem lub łapeczkami cokolwiek ,ale musi to grzechotać i tak nawala tym dźwięk okrutny ,zwłaszcza po północy wczoraj zabrałam jej orzecha . jak zapomnę to mam nauczkę
Luśka chyba jest troszkę zazdrosna o mnie jak Tytek wtula się we mnie już do spania (śpi jak prawdziwy facet ,musi mnie objąć ,głowa na szyi ,łapkami obejmuje ) to mała pakuje sie i centralnie uwala na niego leciutka jest i drobniutka więc nie bardzo mu przeszkadza ,dziewczę nam się zmienia
Lusia nadal szuka domku ,domek który był nią zainteresowany zamilkł
Ta malutka dziewczynka robi sie coraz bardziej przymilna jest krucha i drobna ale kocha jeśc ,ona jedyna dostaje saszetki i jeszcze je RC Kitten pomieszany z karmą dla sterylizowanych . komu malutką Lusię?
To po co robią nadzieję? Może wiosną , gdy zrobi się przyjemniej , ludzie nie będą zamknięci w swoich domach - to wtedy ktoś wyparzy Lusię i weźmie do swojego domku
rozmowy trwają chciała bym aby ktoś nawiedził domek w Gdyni i porozmawiał w cztery slipka ,co by wszystko zapiąć na tip top. szukam kogoś chętnego do wizyty p.a.