"Syjamski" Brudas i bury Tygrysek już w swoich domkach :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 06, 2012 21:04 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Zapraszam na bazarek: Kalendarz książkowy RC viewtopic.php?f=20&t=138807
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon lut 06, 2012 21:15 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

czyli kciukasy dzierżymy i grzybicy pokazujemy :evil: , a miłej osóbce :1luvu:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pon lut 06, 2012 21:19 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Oj, tak, nawet bardzo niecierpliwie ;) Kociak jest po prostu urzekający, jeno zamiziać :) Cały czas też z narzeczonym trzymamy kciukaski, żeby sobie grzyb poszedł w diabły i powoli zabieramy się za kompletowanie wyprawki :)

Kinka89

Od: Pon sty 30, 2012 11:43

Post » Wto lut 07, 2012 11:22 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

grzybie idź precz! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lut 15, 2012 22:58 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Koty w ciepełku zadowolone z życia. Nie straszne im zawieje i zamiecie :D Nie straszne im korki, zaspy i paraliż miasta - dostawa jedzonka nie musi przebijac sie przez kataklizmy przyrody - schodów do piwnicy nie zasypało ;)
A ja w końcu napisałam Tygryskowi ogłoszenie, tylko proszę sie nie pchać po pięknisia, bo jeszcze grzyb trwa, w piątek jedziemy na druga szepionkę.

tak się ogłaszamy :

Tygrysek - kociak, który nie zdązył zamarznąć
Jestem młodziutkim kotkiem, który miał bardzo dużo szczęścia w swoim krótkim życiu. Nie zdążyłem poznać na własnym futerku co to 20-to stopniowe mrozy i zawieje śnieżne. Pewna dobra Pani na początku stycznia złapała mnie i mojego braciszka, bo byliśmy chorzy, trafiliśmy pod opiekę fundacji, która pomaga takim biedakom jak my. Trochę się baliśmy ludzi, bo kto to mógł zgadnąć co się z nami stanie ?
Mój brat, bardzo nietypowo umaszczony jak na podwórkowego kota ma lepiej (bo ładnemu zawsze łatwiej w życiu), już jest ktoś kto na niego czeka, a ja zwykły – niezwykły burasek nadal wyglądam swoich Dużych. A czemu niezwykły burasek?, bo moje futerko ma delikatne odcienie rudości, które nie za bardzo widać na zdjęciach. Nadal jestem nieśmiały w stosunku do człowieka, ale obiecuję, że to się zmieni. Nie jestem wcale agresywny – nie drapię ani nie gryzę, po prostu nadal się trochę boję. Jeśli będziesz cierpliwym opiekunem pokocham Cię z całego kociego serduszka i będę Ci mruczał na kolanach.
Urodziłem się ok. połowy września 2011 r. Jestem odpchlony, dwukrotnie odrobaczony i zaszczepiony, przed pójściem do nowego domu zostanę wykastrowany, mam chip – gdybym się przypadkiem zgubił łatwo będzie mnie zidentyfikować. Oczywiście doskonale wiem po co jest kuweta. Miejsce zamieszkania będę mógł zmienić za jakieś półtora - dwa tygodnie, bo muszę się doleczyć.
Jeśli chcesz dać mi dom trzeba będzie podpisać umowę adopcyjna, bo takie wymagania ma fundacja, pod której opieką jestem, ale to nic strasznego.
Podobam ci się? To dzwoń do Ewy – to ona o mnie teraz dba - tel. 691 705 664 lub do niej napisz ewa5431@wp.pl
Obrazek

andorka

Post » Czw lut 16, 2012 11:34 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Kociaki zapraszają na bazarek viewtopic.php?f=20&t=139136 , dochód z niego zasili również ich konto :D
Obrazek

andorka

Post » Pt lut 17, 2012 17:42 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Tygrynio jest boski :1luvu:
Tylko mocno wystraszony :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Brudasek - iście rasowy kawaler :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt lut 17, 2012 18:33 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

a Brudasek nie znalazł domu jeszcze?
bo mi się w oczy rzuciło, że ktoś był nim zainteresowany.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lut 17, 2012 19:09 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Na Brudaska domek czeka, tylko obaj kawalerowie muszą się pieczarek z nosów pozbyć :wink: :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt lut 17, 2012 19:25 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

a
magdaradek pisze:a Brudasek nie znalazł domu jeszcze?
bo mi się w oczy rzuciło, że ktoś był nim zainteresowany.

Ciotka widzę zagubiona w akcji 8) Na Brudasa domek czeka, znaczy czeka aż grzyb pójdzie precz, zajrzyj kilka postów wcześniej.

Niestety, grzyb się trzyma, niby bledszy, ale wylazły nowe zmiany na pyszczkach. Po pierwszej szczepionce mają prawo jeszcze, ale teraz juz czas by zaczęły znikać :evil: bo gnojki dostały drugi zastrzyk, 27 lutego trzeci. No i poszłyyy do domków.
Dziś nie obyło się bez wrzasków przy zastrzyku, ale rannych nie było ;)
Dzieciaki rosną jak na drozdżach - obydwaj ważą już dobrze ponad 2 kg, ale co sie dziwić - przy niewielkiej przestrzeni, jaką mają do dyspozycji i apetytach minimum czterokota, wchodzi wszystko w brzuszki :D

Zapraszamy na kolejny bazarek dla dzieciaków:

viewtopic.php?f=13&t=139208
Obrazek

andorka

Post » Sob lut 18, 2012 23:29 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Taaa, przestrzeń niewielka.... rzekome apetyty czterokota :roll: Ciocia Apetyczna podsuwa kotasiom głęboko wypełnione miski tak, jak ta kobietka sympatyczna z bajki o Jasiu i Małgosi 8) :mrgreen:

ciotka59

Post » Wto lut 21, 2012 21:46 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Dlaczego tutaj nikt się do mnie nie odzywa? :( Czyżby chłoponie poszli już do domów i nie ma temata?

ciotka59

Post » Wto lut 21, 2012 21:52 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Nie poszli, bo nadal sie leczą, obiecuję, ze nie omieszkamy powiadomić o przeprowadzkach ;)
Obrazek

andorka

Post » Pon lut 27, 2012 16:00 Re: "Syjamski" Brudas i bury Tygrysek nie zamarzli, szukają domu

Jak zdrówko kawalerów... już lepiej ?
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

[poprzednia][następna]