Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tychach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 21:45 Re: Ballada o 10 mieś łaciatym Urwisku który szuka domu TYCHY

Witam, nazywam się Marlena.
Jestem szczęśliwa, ponieważ powiększyłam swą rodzinę o jednego małego przyjaciela;)
Tak, "Urwisek" jest już mój i tylko mój ;)
Powoli zapoznaje się z domem, Mafi (mój piesek) jest bardzo szczęśliwy, że ma kompana do zabaw ;)
Na przywitanie dostał tysiąc buziaków od Mafiego ;)
Gdy się już zadomowi, wstawię jakieś zdjęcia, by pokazać, że jest w szczęśliwym domku ;)
Dziękuję bardzo Pani Justynie za szczęście o imieniu "Urwis" ;)
Pozdrawiam, do usłyszenia ;)
Kot to nie zabawka, daje nam dużo ciepła, miłości, zawsze jest przy nas, gdy tego potrzebujemy. <3
Pies nie jest od przynoszenia rzucanych mu zabawek, to ludziowe są po to by rzucać psiakom zabawki <3

Marlenaa3

Od: Pon lut 20, 2012 20:55

Post » Pon lut 20, 2012 21:56 Re: Ballada o 10 mieś łaciatym Urwisku który szuka domu TYCHY

Marlenaa3 Witamy na wątku Urwiska :lol:
Ciesze sie że Mafi tak ładnie go przywitał :lol:
Bardzo dziękujemy za adopcje Urwiska :lol:
Ni i czekamy na foto relacje , ciekawe jak Wam minie noc :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lut 20, 2012 22:11 Re: Ballada o 10 mieś łaciatym Urwisku który szuka domu TYCHY

Na razie o dziwo śpi ;))
Może zszokowany zmianą otoczenia, oj zobaczymy ;)
Mam nadzieję, że szybko się oswoi ;))
Kot to nie zabawka, daje nam dużo ciepła, miłości, zawsze jest przy nas, gdy tego potrzebujemy. <3
Pies nie jest od przynoszenia rzucanych mu zabawek, to ludziowe są po to by rzucać psiakom zabawki <3

Marlenaa3

Post » Pon lut 20, 2012 22:50 Re: Ballada o 10 mieś łaciatym Urwisku który szuka domu TYCHY

Super :piwa:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon lut 20, 2012 22:58 Re: Ballada o 10 mieś łaciatym Urwisku który szuka domu TYCHY

Wszyscy domownicy oszaleli na jego punkcie, cieszy mnie to, ale potrafię się do niego dostać :( ;))
Życzę Miłej nocy ;*

Marlenaa3

Post » Pon lut 20, 2012 23:24 Re: Ballada o 10 mieś łaciatym Urwisku który szuka domu TYCHY

Nareszcie się Urwiniu doczekał :ok:

Proszę Ucałować Urwiska między uszy od cioteczek, a Mafiego posmyrać pod bródką :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto lut 21, 2012 0:37 Re: Ballada o 10 mieś łaciatym Urwisku który szuka domu TYCHY

No tak, mnie nie ma troszkę a tu takie wieści ... . Super ;)
Cieszę się że Urwisek ma nowy dobry domek :)

Tytuł wątku można zmienić już :)
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Wto lut 21, 2012 20:37 Re: Ballada o 10 mieś łaciatym Urwisku który szuka domu TYCHY

Uwisek się pakuje, za chwilę jedzie do swojego domku :ok:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto lut 21, 2012 20:38 Re: Ballada o 10 mieś łaciatym Urwisku który szuka domu TYCHY

To było ostatnie zdjęcie Urwiska u Justyny :ok:
Teraz czekamy na fotki Urwiska ze swojego własnego, wspaniałego domu :D

Pokaż nam się mały szczęściarzu :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto lut 21, 2012 22:04 Re: Ballada o 10 mieś łaciatym Urwisku który szuka domu TYCHY

Ewciu już zmieniam :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 21, 2012 22:05 Re: Ballada o 10 mieś łaciatym Urwisku który szuka domu TYCHY

A jak tam Urwis , to już minęła doba pobytu w swym domku :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 21, 2012 22:24 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tychach

moje slicznosci kochane, juz za Toba tesknie.... :(
Byles, jestes i bedziesz moim wspanialym przyjacielem, kumplem, ziomalem. To sie nie zmieni nigdy. Teraz masz swoj dom, swoich ludzi, swoja "bezpieczna przystan". Juz nie bedziesz nigdy sam, bezdomny i glodny. Byles dzikusem, a u Justy otwarles sie na ludzi, zaufales, pokazales, jaki fajny koti z Ciebie. Teraz Ty uszczesliwiasz jakiegos czlowieka a czlowiek uszczesliwia Ciebie :)

Nareszcie :)

Dowiedzialam sie, ze mieszkasz na tym samym osiedlu co ja, choc na drugim koncu prawie, ale to nic :) Mojego ziomala odwiedze nawet na koncu swiata :1luvu:
Marlena witam :)
Ciesze sie, ze pokochalas Urwiska, bo to wspanialy kotek jest. Jak pisalam-ziomal nad ziomale i niezawodny przyjaciel. Powiem szczerze: zazdroszcze ci go :1luvu: Gdybym tylko mogla miec kota... Prawdopodobnie tego szalonego wariata bym przygarnela.

Fak, ze przygarnelas go na dobre i zle, ale zycze wam, byscie mieli tylko te dobre chwile, pelne radosci i milosci. A jesli juz naprawde beda musialy byc te zle, niech beda minimalnie zle i niech trwaja tak krotko, byscie ich nie zdazyli zauwazyc :) Z reszta... Urwis rozweseli kazdego :1luvu:

I kto mnie teraz u Justy bedzie czarowal gruchajac, co? :twisted:
Badz szczesliwy, Urwisku :)

Marlena uprzedzam lojalnie, zeby nie bylo :twisted: nie odmowie sobie przyjemnosci wizyt poadopcyjnych u mojego kumpla :D :wink:
Urwisiatko, buziam na nowa droge zycia :1luvu: Ciesze sie Twoim szczesciem :) :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lut 22, 2012 12:20 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tychach

Witajcie moi mili!To Ja Urwisek! :D
Jak to miło,że wszyscy tęsknią za mną Jak wiecie mam nowy dom,ludziowych którzy mnie pokochali od pierwszego miau,no i mam psiego przyjaciela Mafiego. Powoli poznaje cały domek,musze sprawdzić wszystko,wiem już gdzie kuwetka,miseczki z papu. Mam fajny widok z okna na ulice,tam dużo się dzieje.Jestem jeszcze troszke niepewny,bo to nowe miejsce,więc sami wiecie jak to jest na nowym :roll: Te ludziowe to fajne człowieki,jak zrobie mrrr,to już mnie miziają :D Pozdrawiam wszystkich.

TO JA URWISEK

Od: Śro lut 22, 2012 11:29

Post » Śro lut 22, 2012 13:06 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tychach

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia :)
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Śro lut 22, 2012 13:55 Re: Ballada o 10 mieś Urwisku który mieszka u Marlena3 w Tychach

[url][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/441/32467646.jpg/]Obrazek[/url]
Obrazek
[/url]
To Ja i mój psijaciej Mafiś :D

TO JA URWISEK

Od: Śro lut 22, 2012 11:29

[poprzednia][następna]