MonikaMroz pisze: A jak sie im nie da to lepiej odpuscić i wrócić do domu.
Bez sensu - Bejbi strasznie przeżywa nawet wyjście z domu , więc takie latanie bez badań , tylko pogarsza sprawę
Moderator: Estraven
izka53 pisze:Viola, pisałam, ze u dojrzałej kotki siki mogą śmierdzieć, jak Kocura i to jest normalne, nie musi nawet miec rujki. I moze podsikiwać po kątach i znaczyć teren
Bez sensu - Bejbi strasznie przeżywa nawet wyjście z domu , więc takie latanie bez badań , tylko pogarsza sprawę
Krew ładnie pobrana
Bejbi miałczy vailet pisze:izka53 pisze:Viola, pisałam, ze u dojrzałej kotki siki mogą śmierdzieć, jak Kocura i to jest normalne, nie musi nawet miec rujki. I moze podsikiwać po kątach i znaczyć teren
Wszysto ok.Krew ładnie pobrana
jutro wyniki.Wet będzie o ile grafiku nie zmienią w dzień sterylki Bejbi.Bejbi waży 3,200 gram.Jest tłusta przytyło się,a mocz śmierdzi bo mało pije i od hormonu.Zachowuje się tak bo jak zrozumiałam po hormonie to coś jakby była w ciąży.Wróciliśmy i wcale dużej kolejki nie było
Jeśli wyniki będą dobre to sterylka będzie
Bejbi miałczy
mam nadzieję że to tylko tak

olafen pisze:Oj, to chyba trzeba będzie znów poczekać
olafen pisze:Bez przesady. Co kilka dni badania robić? A co się zmieni u Bejbi za tydzień
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości