Puszek, Garfildosek mają swój nowy dom.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 21, 2012 19:01 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

Chyba tęsknią za dwoma małymi tornadami,twoje koty chyba mają nadmiernie rozwinięty instynkt opiekuńczy. :)

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Wto lut 21, 2012 19:06 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

Wychowałam trzy poootfory kocie :mrgreen:
Ale nauczyły się opiekować mną w czasie chorób i niedocukrzeń (lecą do mojej lokatorki i ją budzą jak jest ze mną niedobrze :D ), opiekuja się jak kwoki Kariną... i przywykly do biegania małych łapek :mrgreen:
Mam najwspanialsze kociaki świata :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Co gorsza, oni o tym wiedzą doskonale :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto lut 21, 2012 19:31 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

A to to tak,nawet nie śmiem zaprzeczyć.Nie ma wątpliwości koty wyedukowane medycznie :D

rudy kociak

Post » Wto lut 21, 2012 19:50 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

Soecjalność ratownictwo medyczne :ryk: :ryk: :ryk:
Skuteczne bardzo

joarkadia

Post » Śro lut 22, 2012 16:51 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

Panowie opiekują się mną zawzięcie i skutecznie - wstałam z łóżka jakimś cudem :wink:
Z powodu wielkiej tęsknoty moich rezydentów za towarzystwem zaczeliśmy upominać się u Jopop o tymczasa :twisted:

joarkadia

Post » Śro lut 22, 2012 19:40 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

spokojnie będą mieli zajęcie,coś znajdzie się :wink: będą urobieni przy tymczasach po czubki ogonków :lol:

rudy kociak

Post » Śro lut 22, 2012 19:50 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

Wieści od Serotoninki o Cashu i Tango świetne. Kociaki trochę płakały w czasie jazdy, ale szybko się rozkręciły w domu. Śpią przytulone do siebie, a ich Duży, Bartek, zakochany w nich na maksa :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Śro lut 22, 2012 21:38 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

Czy Karince będzie się podobał taki niebieśiutki leżaczek, a może taki kawaler też się przyda? :ryk:

ObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Śro lut 22, 2012 21:43 przez meggi 2, łącznie edytowano 1 raz
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro lut 22, 2012 21:40 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

meggi 2 pisze:Czy Karince będzie się podobał taki niebieśiutki leżaczek, a może taki kawaler też się przyda? :ryk:

Obrazek

:ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Śro lut 22, 2012 21:42 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

meggi 2 pisze:Czy Karince będzie się podobał taki niebieśiutki leżaczek, a może taki kawaler też się przyda? :ryk:

Obrazek

Moja droga, ona uwielbia niebieski kolorek i ma sporo ciuszków w tym kolorze (od początku mówiłam, ze to będzie chłopak i dopiero miesiąc przed jej urodzeniem dowiedziałam się, że to jednak dziewczynka :ryk: :ryk: ). A kawaler przecudowny :1luvu: :1luvu:
Jako przyszła teściowa wyrażam zgodę na zawarcie formalnej znajomości i ewentualne wyjście na pierwszy space :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

joarkadia

Post » Śro lut 22, 2012 21:46 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

żeście mnie ubiegły nie zdążyłam drugiej fotki wstawić.
To będzie miała prezent od cioci meggi, może już w przyszłym tygodniu. :D
Leżaczek może być złożony taki dla malucha i też można zrobić taki fotelik z niego.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Czw lut 23, 2012 10:57 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

No,no szybko działasz,ale nie ma co dziwić się zięć niczego sobie,ciekawe czy Karince przypadnie do gustu :lol:

rudy kociak

Post » Czw lut 23, 2012 14:50 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko,Tango i Cash są w DS II

Dlatego będę pilnować pierwszego spotkania :ryk:

Dziś przybyły dwie koteczki na dt..... Obie piękności :mrgreen:
Jedna szaro biało ruda.... Mruczy :1luvu:
Druga buraska, dzikawa...Dała się pogłaskać :1luvu:
Obie pierwszy raz w swoim życiu w mieszkaniu zastanawiam się nad imionami :piwa:

joarkadia

Post » Czw lut 23, 2012 15:06 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, dwie kotki z Powsina na dt II

Tricolorka zaanektowała pralkę, piękna miss z niej.,.. obwąchuje całą łazienkę i przewraca się na plecki i wywala brzuszek do głaskania :1luvu:
Buraska przestraszona na maksa, ale dała się pogłaskać i łaskawie spożyła kupionego na tę okazję kitiketa w tempie błyskawicznym. Patrzy się mi w oczy i widać pierwsze oznaki odprężenia u kici. Ręka wyciągnięta budzi w niej lekki niepokój, ale popracujemy nad tym.
Rezydenci stoją pod łazienką i próbują przez drzwi obwąchać nowe koleżanki. Ryś próbuje namówić je do rozmowy :1luvu:

joarkadia

[poprzednia][następna]