DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 21, 2012 13:25 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Izuś, buziaczki na dzień dobry i odezwij się!!! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 21, 2012 16:05 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Iza gdzie jesteś ?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto lut 21, 2012 16:37 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

No odzywam się :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vip0 pisze:A ja sobie myślę, że Iza nie chce odejść...
Czasem tylko trochę odpocząć trzeba, sił nabrać i dystansu :ok: .

Tak, Gosiu , masz rację, wcale nie chce odejść. Nie wyobrażam sobie życia bez Was i bez miau. :1luvu:
Ale przyszedł taki moment, w którym czułam się niejako zmuszona do szukania kolejnego gifka, to wrzucania go na zaprzyjażnione wątki, do podziękowania osobom , które zajrzały do mnie., do codziennego zaznaczania swojej obecności.
Nie mam na to czasu i - co najważniejsze - nie mam na to chęci. Nie chce , aby mój wątek był tylko składanka gifów.Owszem , fajnie, wesoło , kolorowo to wygląda, ale obok treści, a nie zamiast.
Jestem na miau codziennie, czytam Was codziennie , wszystko , co napisałyście . Ale zwyczajnie , jak nie mam nic dopowiedzenia , to siedzę cicho.
I czasem jest mi przykro, jak coś piszę, czekam na odpowiedz, na jakąś reakcję kogokolwiek - a tu dupa. Same gifki - znaczy, nikt nie czyta , tylko odhacza obecność.
Pomyslę, jeśli uda mi się jakimś cudem mieć neta, to w weekend nowy wąt powstanie. A jaki będzie - będzie zależało takze od Was. Nie zalezy mi na trzaskaniu stron, na biciu rekordów - chce Was czytać, miec koło siebie. Czy to tak wiele??

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lut 21, 2012 16:40 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Aha, woda juz tez jest :1luvu:
Aniu , daj linka do nowego wątku

izka53

Post » Wto lut 21, 2012 16:50 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

super za wodę :ok:
link podaję chyba czytałaś dlaczego powstał ?
viewtopic.php?f=8&t=139345
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto lut 21, 2012 16:54 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

kamari pisze:
ruda32 pisze:
kamari pisze:Nie wiem, jak to oględnie napisać, więc napiszę wprost. Zniknęła Małgosia. Teraz chce zniknąć Iza. Bez całej obrazy dla reszty, u kogo ja będę szukać pociechy i zrozumienia. Mam nadzieję, że "reszta" się nie obrazi i zrozumie o co mi chodzi :mrgreen: :wink: :oops:
Ujmę to tak. W najszczęśliwszych czasach nie byłam tak bliska nie kontynuowania naszego wątku, jak teraz, kiedy Iza chce odejść.
Zawsze podczytuję wasze wątki (nie będę wymieniać nicków, żeby kogoś nie pominąć :roll: ). Nie zawsze piszę, bo często nie mam nic mądrego do powiedzenia (nie żebym zawsze pisała mądrze). A głupa wystarczająco dobrze robię u siebie :mrgreen:

Izuniu, za dwa dni też mi się skończy transfer, a w pracy właściwie nie mam możliwości na prywatny internet. Są ciężkie czasy, ale i my się w końcu doładujemy :ok:

Odkąd odeszła Niusia, mój wątek jest ciągle bez nazwy, no bo jak tu się cieszyć. Ale mam propozycję. Zróbmy razem optymistyczne wątki. Na przekór wszystkiemu i na pociechę dla innych.

A może jeden wątek na marudzenie i pocieszanie i rozczulenie

Iza nie chodzi o ładne obrazki ale o człowieka no i koty :) ale nie tylko kotami żyjemy
ja dlatego nie wstawiam obrazków bo z czasem kiepsko a najważniejsze być
To bardzo dobry pomysł :ok: i jaki na czasie :mrgreen: :wink:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto lut 21, 2012 16:56 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Aniu, to oczywiscie czytałam, idea super , siknęłam sobie , a teraz spróbuję troszku doczytać :oops:

izka53

Post » Wto lut 21, 2012 16:57 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Aniu, to oczywiscie czytałam, idea super , siknęłam sobie , a teraz spróbuję troszku doczytać :oops:

wczoraj były wygłupy
odpocznij najważniejsze ,że jesteś
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto lut 21, 2012 17:12 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

A co ja mam powiedzieć jak ja pisze do was na waszych wątach i prawie nikt mi nie odpisuje nawet jedneglo slowa, nie musi mnie cytowac ale odpisac mozna i ty tez to robisz - nie raz cos napisalam do ciebie ale ty odpisalas wszystkim a mnie nie
a ja jak mi sie nie odpisuje to albo wstawiam gify albo nie odzywam sie wcale

u mnie na wącie tez czesto cos wam odpisuje, ale kazdy wjedzie na ostatnia strone i tylko sie przywita, nie widzi ze cos odpisalam 2-3 strony nizej
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lut 21, 2012 18:32 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Karolek(ona) pisze:A co ja mam powiedzieć jak ja pisze do was na waszych wątach i prawie nikt mi nie odpisuje nawet jedneglo slowa, nie musi mnie cytowac ale odpisac mozna i ty tez to robisz - nie raz cos napisalam do ciebie ale ty odpisalas wszystkim a mnie nie
a ja jak mi sie nie odpisuje to albo wstawiam gify albo nie odzywam sie wcale

u mnie na wącie tez czesto cos wam odpisuje, ale kazdy wjedzie na ostatnia strone i tylko sie przywita, nie widzi ze cos odpisalam 2-3 strony nizej

wygląda na to ,że każdemu nie pasuje to samo-czyli nie odpowiadanie na posty
więc każdy musi to uszanować i w miarę możliwości odpisywać
afery nie są nam potrzebne
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto lut 21, 2012 18:47 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

ale mnie nie o afere chodzi tylko o sam fakt - czasem ktos ma czas tylko wleciec przywitac sie i spada w maisto, albo zapomni ze mial sie cofnac pare stron
Ja juz przywyklam
A Izy nie ma tak czesto jak innych dlatego ma duzo przywitan, ale znow jakbysmy sie nie witali to by bylo ze ja olewamy bo nie piszemy nic
tak źle i tak nie dobrze :wink:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lut 21, 2012 19:25 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Karolek(ona) pisze:ale mnie nie o afere chodzi tylko o sam fakt - czasem ktos ma czas tylko wleciec przywitac sie i spada w maisto, albo zapomni ze mial sie cofnac pare stron
Ja juz przywyklam
A Izy nie ma tak czesto jak innych dlatego ma duzo przywitan, ale znow jakbysmy sie nie witali to by bylo ze ja olewamy bo nie piszemy nic
tak źle i tak nie dobrze :wink:

załóżmy po prostu ,że nikt specjalnie nie ignoruje kogoś czasem czegoś nie dopatrzymy
po za tym trudno każdemu odpisywać :oops:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Wto lut 21, 2012 22:57 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Iza gifki były dla zabawy i nauki :mrgreen: bo niektóre z nas uczą się jak to robić,ale skoro tu wchodzimy to pamiętamy o Tobie nie?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro lut 22, 2012 1:03 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Mnie prawdę mówiąc te obrazki zniechęcają.
Bo strony nabite ale bez treści. A to troche za duzo czasu straconego, żeby je odwiedzać.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro lut 22, 2012 13:27 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Hej Izuś i kotki I jak tam??
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]