Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ksb pisze:Tylko ogłaszanie zostaje i jak zwykle nadzieja.....
meksykanka pisze:Rany Boskie![]()
horacy 7 pisze:
Kot jest chory i w tej chwili wygląda nadal tragicznie na cito potrzebuje miejsca gdzie moze być izolowany od innych zdrowych kotów.W piwnicy jest razem z Kuro niestety.Jeżeli nie znajdzie miejsca gdzie ktoś ma możliwość izolacji ja nie wezmę już żadnego kota bo jedyną kwarantannę jaką posiadam jest piwnica.Zresztą jego pobyt jest tam czasiowy i robie to w ukryciu jeżekli ktoś się zorientuje ,ze tam są koty,będzie klapa.Piwnica służy mi jak są nowe nieprzebadane koty ,później zabieram je do mieszkania a jego zabrać nie będę mogła.Trafiając do schroniska może zakażać lub zostanie uśpiony.
ewar pisze:Okazuje się, że jak jest źle, to nie znaczy, że nie może być gorzejSytuacja patowa, okropne to wszystko.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakaś klatka u kogoś, kto ma miejsce na nią. Innym kotom by wtedy nie zagrażał.
darialekarzyk pisze:a hospicjum dla kotów?
horacy 7 pisze:ewar pisze:Okazuje się, że jak jest źle, to nie znaczy, że nie może być gorzejSytuacja patowa, okropne to wszystko.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakaś klatka u kogoś, kto ma miejsce na nią. Innym kotom by wtedy nie zagrażał.
Tylko skąd mam wziąć taki dom.Nie ma u nas dt dla zdrowych kotów.Nie ma lecznic które by wzięly kota.Ja nie mam miejsca w ogóle na klatkę.Jestem załamana bo jestem bezradna.
Co do dwóch kotów które czekają DT nic wiecej nie wiem.Rudy zaś ma ds.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości