Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kizki julity pisze:Adam a teraz do ciebie....podalam ci gdzie nalezy moja "dziura" i jest niestety troche dalej niz byly DDR....ale na telefon to przecierz nie ma zanczenia prawda?
kizki julity pisze:Lidka wie tez ze dostawala ode mnie paczki z karma i zeczami dla kotow i ze wysylalam jej przekazy pieniezne.....to byly datki Lidziu...chyba ci cich nie wolno zbierac jak nie jestes w polsce zarejestrowana?
aburacze pisze:kizki julity pisze:Adam a teraz do ciebie....podalam ci gdzie nalezy moja "dziura" i jest niestety troche dalej niz byly DDR....ale na telefon to przecierz nie ma zanczenia prawda?
Źle doczytałaś. To nie ja twierdziłem że to jest były DDR.kizki julity pisze:Lidka wie tez ze dostawala ode mnie paczki z karma i zeczami dla kotow i ze wysylalam jej przekazy pieniezne.....to byly datki Lidziu...chyba ci cich nie wolno zbierac jak nie jestes w polsce zarejestrowana?
W Polsce można po prostu dostać coś od kogoś innego za darmo, to się nazywa darowizna i prawo to dokładnie reguluje. Inaczej nie mógłbym nawet piwa postawić kumplowi![]()
Adam
kizki julity pisze:tak sobie myslalam ze nawet nie zancie szczepionki na FIP...ale ona w polsce tez jest dostepna -i co zdziwienie??? Nazywa sie primucell FIP-to szczepionka kropelkowa .Zakrapia sie do oczek i noska.Powtroak jak przy kazdej innej po 3-5 tyg
WSAVA Vaccine Guidelines 2010 pisze:Not Recommended. According to the limited studies available, only cats known to be feline coronavirus antibody negative at the time of vaccination are likely to develop some level of protection. It is rare that a cat will be coronavirus antibody negative.
kizki julity pisze:tak sobie myslalam ze nawet nie zancie szczepionki na FIP...ale ona w polsce tez jest dostepna -i co zdziwienie??? Nazywa sie primucell FIP-to szczepionka kropelkowa .Zakrapia sie do oczek i noska.Powtroak jak przy kazdej innej po 3-5 tyg
pixie65 pisze:kizki julity pisze:tak sobie myslalam ze nawet nie zancie szczepionki na FIP...ale ona w polsce tez jest dostepna -i co zdziwienie??? Nazywa sie primucell FIP-to szczepionka kropelkowa .Zakrapia sie do oczek i noska.Powtroak jak przy kazdej innej po 3-5 tyg
Znamy, znamy...
I dlatego się dziwimy, że w cywilizowanym kraju, w Europie ktoś to jeszcze stosuje...
kizki julity pisze:Podpowiem wam jeszcze ze nie mieszkam juz w Nürnberg i podlegam pod Fürth.Lidka to powinna wiedziec,przecierz podaje moj prywatny adres na nk.
Lidka wie tez ze dostawala ode mnie paczki z karma i zeczami dla kotow i ze wysylalam jej przekazy pieniezne.....to byly datki Lidziu...chyba ci cich nie wolno zbierac jak nie jestes w polsce zarejestrowana?
Patmol pisze:ale ta kizki julity jest agresywna![]()
az sobie zaznaczę i sprawdzę kto to taki
niemiecka policja będzie w Polsce porządki robić?![]()
to już kiedyś było niestety (dużo ludzi wtedy zginęło )
morelowa pisze:Zwariowałyście??? Gestapo, Oświęcim??? "dużo ludzi zginęło"? Co to ma do rzeczy? Jak można używać takich argumentów, albo takich, że ktoś nie lubi Niemców?
Dziewczyna [J.] jest niesympatyczna i cześć. Nikt nie musi jej lubić. Na wątku 'ostrzeżeniowym' próbujemy wyjasnić sprawę, ten podczytuję tylko...ale nie wytrzymałamChcemy , żeby nam Niemcy pomogli to wyjaśnić.
Poza tym wchodzenie w takie dyskusje - "ja tobie cos zrobię, jak ty mi zrobiśz... , a ja tobie zaszkodzę..." to chyba dla przyjemności pogadania sobie?
Nikt nikomu nic nie zrobi , bo sprawa nie tego kalibru.
Ale super, że przy okazji sie można czegoś dowiedzieć - np na temat szczepionek, bo nie miałam pojęcia. Dzieki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Russeldon, Szymkowa, tygrys16 i 63 gości